Hirdetés

2019. október 19., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  Na most mi van? (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1) styke01


styke01
(csendes tag)

Sziasztok! Olyan probléma áll fenn, hogy:

Adott egy Asrock Z68 Pro 3 alaplap, benne egy i5-3570.
Adott hozzá 2x4GB ADATA 1600-as RAM.

Ha dualba berakom a ramokat, akkor a gép bekapcsolás után 8-10mp-el kikapcsol, majd pár mp múlva be. Ezt a végtelenségig. Ha csak 1 ramot rakok be, de mindegy hova, akkor indul a gép, és megy szépen. Ha a második ramot is be rakom mellé, közvetlenül mellé, akkor szintén megy a gép, de csak 4GB-t ismer fel.. Mi lehet a probléma? Köszönöm! :R

Ha írok neked, legalább írj vissza. Az adatlapomon a telefonszámom megtalálható. \\ Ha megfelelt az üzlet, kérlek értékelj! Ezt teszem én is! Pár klikk, de mégis egy üzlet múlhat rajta! // /*Nem félek a számítógépektől, a hiányuktól félek.*\+36/20-210-3649 >Posta csak előre utalást követően!<

(#2) styke01 válasza styke01 (#1) üzenetére


styke01
(csendes tag)

U.i.: Nem tudom, hogy lényeg e, de az alaplap +12V-jéhez nem volt a tápon 8 pines csati, így csak 4 pinnel fut..

Ha írok neked, legalább írj vissza. Az adatlapomon a telefonszámom megtalálható. \\ Ha megfelelt az üzlet, kérlek értékelj! Ezt teszem én is! Pár klikk, de mégis egy üzlet múlhat rajta! // /*Nem félek a számítógépektől, a hiányuktól félek.*\+36/20-210-3649 >Posta csak előre utalást követően!<

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  Na most mi van? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.