Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
XDModesty
üzenetére
Szerettem volna tesztet írni, de így ugye nem jött össze. Laikus szemmel nézve nem találok kivetnivalót az anyaghasználatban és az összeszerelésben, ha nem nézem a nálam előforduló hibákat akkor azt mondhatom hogy gyors, igaz egyedül csak a Galaxy Tab2-höz tudom hasonlítani, mert olyat nyomogattam eddig, azt szerettem volna venni.
Amiben más ahhoz, hogy én a TouchWiz-hez vagyok szokva így fura a felület, meg a samus dolgok hiánya, és az hogy nem lehet mappákat létrehozni az applistában. Nem szeretem mikor minden ömlesztve van, de legalább abc szerint teszi. Viszont korrektül működik, nincs az az érzésem hogy lassú gépet kaptam volna. A Youtube-os 1080p-s filmeket gond nélkül viszi. Hardveresen is visz szépen olyan durva videót amit az S2 már nem tud, linkeltem is róla youtube-os felvételt.
Ha minden igaz frissíthető lesz JB-re, készítik hozzá a szoftvert. Persze ez biztos csak akkor lesz ha már ki is adják
lásd SE, LG, HTC.
Ami az S2-n ment az ezen is megy. Más tabletnél pl. írják, hogy Gameloft-os, EA-s játékok nem mennek, amit én próbáltam az ment.
Kezelhetőségre, sebességre én személy szerint azt mondom hogy jó. Feltettem rá kb. 70 programot, nem lassult be, vagy én nem vettem észre, applistában ugyanúgy lehetett lapozni 3 teli oldallal is.
Ha rögtön hibátlant kaptam volna azt mondanám megérte az árát. Így csak akkor mondom ha csere után tényleg hibátlant kapok
Ám szvsz kb. reális az ár/érték arány.
Aksiról majd akkor tudok nyilatkozni ha jó lesz
Most fél óra használat kb. 5%-ot vitt le, amiben teszteltem az Angry Birds Spacet, kb 6-8 percet, meg a youtube-os hd filmek tesztelése is 6-8 perc, meg menükben mászkálás, pár oldal elolvasása.(#67) kissan4 ezüst a hátlapja, igen. És nem csavaros.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPad 6. gen wifi + cellular 128GB
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
lásd SE, LG, HTC.