Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Loituma69
üzenetére
Nos Te Igazi Magyar Ember
te is értelmezhetnéd amit én írtam. Azt írtam, a fene se tudja jár-e hozzá tv progi, mindenesetre a felsorolások között nincs, mint ahogy az egyik 7-esnél sincs, ellentétben a többi tabbal.
Nem arra reagáltam hogy ide írtál, hanem hogy át akarod küldeni az itteni embereket a saját topikjukból egy másikba, mert neked "macerás" többet egyszerre követni. A sok mondatvégi "!?" jel is lehet csak engem irritál, de ha ilyen stílusban írtál a myaudionak is, nemcsodálnám ha "xarnának válaszolni". Érdekes, engem telefonon többször kerestek, hogy vagyok megelégedve, mit, milyen hibákat tapasztaltam. De lehet én csináltam valamit rosszul..
Mivel nem egy Samsung kaliberű cég, természetes hogy a gyártási kapacitás nem akkora volumenű, ráadásul elég sokáig csak előrendelhető állapotban voltak az új tabok, nem tudom miért nem lehet egyszerűen tudomásul venni hogy várni kell, és uram bocsá' elnézni hogy egyelőre az újakat csak náluk kapni. A te szavaiddal élve
a magyar ember türelmetlen, minden azonnal kell és most, oldják meg mások a problémáit mert utánanézni, sőt néhány ember még a kapott választ elolvasni is lusta. (ez utóbbi nem rólad szól, de tapasztalat)Ha konkrét véleményt akarsz akkor azt mondhatom: a 9.7 és a 10 col között nem sok különbség van méretben, ám a felbontás és a méretarány számomra egyértelműen eldönti hogy a 1016-ot válasszam. Inkább a 16:10 és az 1280, mint a 4:3 és az 1024. Szerintem több alkalmazás is jobban "örül" ennek a méretaránynak. Engem a 1016 teljesen meggyőzött, tuti tab.
Pusihusi, én csináltam egy visszaállítást, nem tűntek el a programok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Google Pixel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung kuponkunyeráló
- Egészen februárig halasztották a Styx: Blades of Greed-et
- LEGO klub
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
te is értelmezhetnéd amit én írtam. Azt írtam, a fene se tudja jár-e hozzá tv progi, mindenesetre a felsorolások között nincs, mint ahogy az egyik 7-esnél sincs, ellentétben a többi tabbal.