- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- SCYROX V8 gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Watch_Dogs 2 EAC hiba Windows 11 24H2-n
- Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robibond009
csendes tag
Szép jó napot Mindenkinek!
Egyéni vállalkozóként várom megkereséseteket!
Legfőbb erősségem a hidraulika!
Jogtiszta Solid Edge 2021-el vállalok 2D-s és 3D-s rajzokat, kézi rajzok megrajzolását Solid Edge-ben, illetve bármit, ami Solid Edge-vel megvalósítható!
A 2D-s rajzokat is 3D-s modellből készítem, így igény esetén bármely 2D-s rajznál a 3D-s modelljét is át tudom küldeni!
Ezen kívül, ha bármiben tudok segíteni, ami a Solid Edge-vel kapcsolatos, akkor is keress bizalommal!
Az ár megegyezés szerint!
tel.: +36 20 4440 836
e-mail: robert.fabian88@gmail.com
Várom a megbízásotokat, további szép napot! -
muszakidok
csendes tag
Tisztelt Hölgyek/Urak!
Nem megy a rajzolás? A Műszaki Dok. a megoldás!
Segítséget biztosítok Gépészmérnök,Villamosmérnök,Építészmérnök hallgatóknak feladatok elkészítésében. (Szabad kézzel illetve tervező programok segítségével)
Villamosterveknek elkészítését és szabadkézi rajzok digitalizálását is vállalom.
8 éves tapasztalattal rendelkezem Óbudai Egyetemista hallgatók rajzainak, beadandó feladatainak elkészítésébe.
AutoCAD, Eplan, 3D tervező programokkal szerkesztési segítséget biztosítok.
Minden levélre válaszolok!
Keress bátran az alábbi elérhetőségen:
muszakidok@gmail.com
-
MR74
újonc
Sziasztok!
Műszaki rajzolót keresek, komplett Építészeti tervdokumentációk készítéséhez (Egyszerű bejelentéses követelmény szint-Helyszínrajz, Alaprajz, Metszetek stb., 2D).
Email: makai1974@gmail.com -
Robibond009
csendes tag
Jogtiszta Solid Edge ST9-el vállalok 2D-s és 3D-s rajzokat, kézi rajzok megrajzolását Solid Edge-ben, illetve bármit, ami Solid Edge-vel megvalósítható!
A 2D-s rajzokat is 3D-s modellből készítem, így igény esetén bármely 2D-s rajznál a 3D-s modelljét is át tudom küldeni!
Ezen kívül, ha bármiben tudok segíteni, ami a Solid Edge-vel kapcsolatos, akkor is keress bizalommal!
tel.: +36 20 4440 836
Robibond009
csendes tag
Jogtiszta (sajnos ezt már ki kell emelni) Solid Edge ST9-el vállalok 2D-s és 3D-s rajzokat, kézi rajzok megrajzolását Solid Edge-ben, illetve bármit, ami Solid Edge-vel megvalósítható!
tel.: +3620 4440 836
Várom a megbízásotokat, további szép napot!
-
cszs1979
újonc
Szép Napot Mindenkinek !
Komplett, gyártásra alkalmas modell összeállítások, ezekhez tartozó gyártási műhelyrajzok, utasítások és darabjegyzékek készítését vállalom acél szerkezetekre.
Győr környékén helyszíni felmérés és akár, maga a gyártás is megoldható.
Több éves gyártói közegben (CNC lézervágás, CNC élhajlítás, hegesztés) szerzett tapasztalatom és 10 éves tervezői tapasztalatom garantálja a tervezett modell gyárthatóságát és működőképességét.
Számlaképes vagyok.
Weboldalam: www.cadrajz.hu
Email: postmaster@cadrajz.hu
Tel: +36203172516Üdv.:
Csorba Zsolt[ Szerkesztve ]
-
Robibond009
csendes tag
Jogtiszta (sajnos ezt már ki kell emelni) Solid Edge ST9-el vállalok 2D-s és 3D-s rajzokat, kézi rajzok megrajzolását Solid Edge-ben, illetve bármit, ami Solid Edge-vel megvalósítható!
Számla nem probléma.
tel.: +3620 4440 836
David333
csendes tag
Helló!
AutoCad-es rajzok készítését vállalom. Érdeklődni privátban, email-en.pro8.projekt@gmail.com
-
F.Lacus
újonc
Sziasztok,
2D és 3D-s műszaki rajzok rajzolását vállalom, SolidEdge és AutoCad-ben.
Rajz méret mindegy, ha kell ki is tudom nyomtatni és úgy átadni, illetve e-mailben PDF, vagy más formátumokban továbbítani.
6. éve foglalkozok rajzolással, Cad-Cam CNC programozó technológus a végzettségem.
Mindíg a lehető legjobb minőségre és a legigényesebb munkára törekszem.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, nyugodtan írj, vagy hívj!Elérhetőségeim:
- feszte@gmail.com
- 0620/494-75-31Fülöp László
-
Móni7
újonc
Sziasztok, CAD műszaki rajzolóként állást keres!
OKJ-s műszaki rajzolóként Solid Edge szoftverrel gépészeti, lemezalkatrész valamint összeszerelői modulokkal történő 3D tervezést tudok végrehajtani előre egyeztetett paraméterek szerint vagy meglévő gyártmány lemérésével. Mindezekből 2D műszaki rajzot készítek akár berendezés összeállítási és robbantott rajzáig. Igény szerint szériamódosításokat tudok végrehajtani a műszaki dokumentációkban. A gyártmányokat igény szerint renderelem és animációt is készítek az összeszerelt berendezés működéséről, valamint a robbantott ábra alkatrészeinek a mozgatásával. Honlapra, webáruházba színvonalas gyártmánybemutatást tudok prezentálni.
Elérhetőségem:
Tel:+36-30-215-0625
E-mail: cadmuszakirajzolo@gmail.com[ Szerkesztve ]
-
Hannibhál
őstag
Hejhó
Creo 2.0 és Creo 3.0 ismeretekkel vállalok műszaki rajz készítést
Győrben végeztem gépészmérnökként, jelenleg fejlesztőmérnökként dolgozom
email: dheemer1993@gmail.com
telefon: 06203860535Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
Hevikee
újonc
Sziasztok!
Én is vállalok műszaki rajz, 3D modell, illetve összeállítási rajz készítést, főként SolidEdgeben (igény esetén Autocadben és Inventorban is).
Gépész végzettséggel, valamint műszaki rajzoló papírral rendelkezem.Jelentkezést az alábbi e-mail címre várok:
hevikee@gmail.comKöszönöm a bizalmat.
-
györgy.udvar
újonc
válasz
sycorax182 #1 üzenetére
Szia, egy U acélból készülő lépcsőt kellene tervezni, lenne szabad kapacitàsod? Köszönettel! György (gyorgy.udvardi@gmail.com)
-
Gamekapocs
csendes tag
Sziasztok,
3D modellek és 2D műszaki rajzok készítését vállalom, Inventorban illetve Autocadben.
Bedolgozás szintjén.
Üdv.
Dánielgarazsstab@gmail.com
-
trippla
tag
Cégünk bútorok rajzolásában jártas műszaki rajzolót keres fix munkakörre, de bedolgozókat is keresünk. Preferált program az autocad, de más programmal készített rajzok is szóba jöhetnek!
Kérem,ha valaki tud ebben segíteni továbbítsa ismerőseinek, ill jelentkezzen maga is!
-
GyBoy
újonc
válasz
Produkció U #50 üzenetére
Tisztelt Produkció U engem érdekelne, ha még él az ajánlat.
Tisztelettel György
gy820@freemail.hu
-
nemszi
újonc
Sziasztok,
3D modellek, műszaki rajzok készítését vállalom, Inventor 2018 illetve Solid Edge programba, de az Inventort preferálom
.
n3m3th3@gmail.com
-
001biro@gmai
újonc
Műszaki rajz, (gépészeti) készítésére keresek solid edge programmal dolgozó tervezőt!
001biro@gmail.com
-
KROPKOPETYA
újonc
Épületgépész rajzolót, szerkesztőt keresek. Kizárólag épületgépészek jelentkezését várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Path of Exile 2
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest