Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan331
tag
Amire gondolsz,az a tools update 1.2?Felraktam,legalább is azt hiszem,az unzipre kattintva feltöltődött.Ezek a hiba üzenetek vannak már rögtön az elején a betöltéskor: "Error reading train database file. File: Line:127" aztán van egy oké,amire a következő: "Error reading train database file File Trains/Trainset/actu_villany/actu_1047-001.eng" az igenre az előző üzenet,a mégsemre pedig kilép.Ha más nem,letörlöm az egészet és feltöltöm újra,lépésről lépésre leírom,hogy hogyan csináltam,hátha kiderül mi nem jó.De te lehet,hogy ezekből a hiba üzenetekből is tudod mi lehet a gond.A segítséget előre is köszönöm! (Actu csomagoknál az öntelepítősöket hagytam oda "települni",ahová akartak,a nem öntelepítősnél, pl villany, az actu villanyt bemásoltam a trainsetbe,a consist elemeit pedig a consist mappába.Azt hiszem ezt jól csináltam.)
Új hozzászólás Aktív témák

- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi