Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- [K2]: AnyDesk átverés
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Köszönöm, hogy foglalkoztál, vele. Vannak segítőkész emberek, mindig is tudtam.

Nem figyeltem igazából erre, erre de tény, hogy furcsáltam, hogy folyamatosan hiba üziket küld ki arra is amit a supporton ínak. Lehet, hogy elgépeltem ezt, de többször is hibaüzüzett. Szóval úgy döntöttem, hogy megoldom erőből, mert volt fenn egy régebbi sql server, és nekem azt írta, hogy frissíti, de hát nem ment, szóval régi szerver le, új fel. Most fel is települt, bár még találkozom, érdekes hibákkal, de azt már inkább az én sql tudatlanságomnak tulajdonítom.
Szóval az eredeti próbléma megoldódott, most már csak a többi újat kell megoldanom. Dehát szoftvereknél ez már csak így van
Mégegyszer köszi a segítséget.
-
Fecow
aktív tag
Köszönöm, tényleg beírhattam volna, de amikor kiírta a hibát és rákattintotam a súgóra, azt írta, hogy nincs erre vonatkozóan semmilyen infójuk, ezek szerint van csak nem tudnak róla.

Amit linkelsz az tényleg az én hibámra megoldás de az a helyzet, hogy nem segít rajtam.
Ugyan úgy előjön a hiba, ha lépésről lépésre azt csinálom amit ír az ms support.
-
Fecow
aktív tag
Sziasztok, már napok óta próbálkozok a telepítéssel, de mindig kiír egy számomra teljesen értelmetlen errort.
''SQL Server Setup did not have the administrator permissions required to rename a file: G:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Template Data\mssqlsystemresource1.ldf. To continue, verify that the file exists, and either grant administrator permissions to the account currently running Setup or log in with an administrator account. Then run SQL Server Setup again.''
Nem azért értelmetlen, mert nem értem, hogy mit jelent, nem vagyok nagy angol guru de ezt azért még értem. Szóval a helyzet az, hogy administrator joggal vagyok belépve az installnál, és a file létezik a telepítő hozza létre. Ezért nem értem, hogy miért írja ezt ki.
Ha valaki tud valamit, ami segíthet az nekíméljen előre is köszi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Peugeot, Citroën topik
- Formula-1
- VPN topic
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest