Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
megoldódott a probléma de ilyet még nem láttam

behoztam melóba megnézzem más tápegységgel, azzal kikapcsolt, megnéztem saját tápomat más gépbe, az is jó. össze raktam megint a kettőt és jéé kikapcsolt... de otthon mind a billentyűzetem mind az egerem usb-s melóba meg nem gondoltam hátha vmelyik ébren tartja az alaplapot az a baj. hát ez s jött be mióta megsétáltattam a gépet minden tökéletes és kikapcsol a gép ahogy kell....

-
butch3r
senior tag
sziasztok!
vettem egy p45 neo3 fr lapot, és kiválóan működik eltekintve attól hogy nem kapcsol ki. szabályos leállítás után a monitor kikapcsol, billentyűzet nem reagál a gép mégis megy, ventik stb. csak pwr gombot hosszan nyomva tartva kapcsol ki (windows következő indításnál nem szól hogy az előző leállás sikertelen volt).
valaki tapasztalta már? ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest