Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hello. Elnezest, de csak hetvegen jutok igazan netkozelbe. Teljesen komoly a zsibpiac
Mondjuk azt nem emlitettem, hogy angliarol van szo, en kint elek. Itt azert bevett szokas, hogy szg.tol a laposteveig mindent arulnak a piacokon es megdobbentoen jo arakon. Persze aztan jon gamble 
Rammal tobbel is kiprobaltam, merthogy kisebb kupac van otthon beloluk, procival csak harommal, az elso ketto raadasul nem kompatibilis a lista szerint. Ezen kicsit kiborultam aztan, anno mikor gepeket epitettem, majd 10 evvel ezelot, ami belement foglalatba az el is indult. Na de mindegy aztan kertem el a haver Asusabol az E4500asat aminek mennie kellett volna. De nem ment. Igy aztan hagyom a francba, eladom egy-ket fontert valami javitomuhelynek. Azert kosz mindenkinek az egyutterzo szende felmosolyt
pite -
törölt tag
Hi
Vettem egy MSI P45 Neo-F lapot es suket. Kiprobaltam 3 procival, koztuk egy E4500-al, ami szerepel a kompatibilitasi listaban de semmi. A hutoventi megy PCI kap feszkot a vidkar huto is porog. BIOS-ra gyanakszom, de egen-foldon nem talalom a BIOS chippet rajta - gondoltam kiprobalok egy hotswappot.
Miuatan kirohogtetek magatokat
legyszi irjatok valamit, ha epp raertek.
Azert ideirok meg egy slusszpoent, mint kezdo forumozo, ez a belepom.
A piacon vettem - kb 4000Ft-nak megfelelo osszegert. Viszont origi vagy annak tuno doboz lezart csomagolas es foliazas volt rajta.
Keressem tovabb a hibat, vagy rakjam a falra mementokent
Koszi
Pite
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mondjuk azt nem emlitettem, hogy angliarol van szo, en kint elek. Itt azert bevett szokas, hogy szg.tol a laposteveig mindent arulnak a piacokon es megdobbentoen jo arakon. Persze aztan jon gamble