Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Average Joe amúgy jó eséllyel konzolozik... mint egyébként nagyon sokan. Van pénzük arra, hogy megvegyék a játékot.
Mindenképp egyszerűbb konzolozni, mint PC-n játszani, ráadásul talán tartósabb is. Az egyszerűség pedig az ártól függetlenül sokaknak vonzóvá teheti.Egyébként szerintem a körtét az almával hasonlítod össze. Ha egy itthoni Átlag Józsit néznénk - nem egy átlag/above average PH-s fórumozót, urambocsá' programozót -, akkor jó eséllyel az jönne ki, hogy Átlag Józsi gépe sokkal szarabb, mint Average Joe-é.
Én pl. már kb. egyetemista korom óta nem játszom szerencsére, amivel rengeteg időt, pénzt és idegességet megspórolok.
Emiatt én megakadtam a 4. generációs i5-öknél, mert több - egyelőre legalábbis - nem kell. Majd ha idén családi házba költözünk, akkor lehet, hogy veszek egy normális(abb) gépet, de nem sok ingerenciám van arra, hogy sok százezret költsek játékra, pedig alapvetően megengedhetném. Na most akkor én Átlag Józsi-e vagyok? 
Új hozzászólás Aktív témák
- 16GB (25-30k) / 32GB (50-55k) DDR5 laptop ram csak 1-1db
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mindenképp egyszerűbb konzolozni, mint PC-n játszani, ráadásul talán tartósabb is. Az egyszerűség pedig az ártól függetlenül sokaknak vonzóvá teheti.