Hirdetés

2019. december 11., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1051) Balázzs


Balázzs
(senior tag)

Holnap vmod, utána vmikor gép összerak és tuning 1000-el :))

(#1052) vbbb


vbbb
(őstag)

Na ma végre felkerül a kicsike...vége a hangzavarnak...

[link]


[kép]




(mert megérdemlem)

:C

https://billing.purevpn.com/aff.php?aff=37803 --->Pure VPN

(#1053) Winner_hun válasza Balázzs (#1051) üzenetére


Winner_hun
(félisten)

Várjuk az eredményeket:)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1054) Balázzs


Balázzs
(senior tag)

Most már megy a gép (asztalon) vmod működik, eddig 1,5V-ot mertem max adni, tesztek hamarosan sajna 1000 dolgom van.

Winner, thx mégegyszer a forrasztást :R :R :R :R :R

(#1055) Winner_hun válasza Balázzs (#1054) üzenetére


Winner_hun
(félisten)

Várom az eredményeket;)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1056) Balázzs


Balázzs
(senior tag)

Úgy néz ki, megoldódott a win hibaüzenet is ezzel a vmod-al :) 2 napja megy a gép és nem volt azóta memória olvasás hiba, régen akár napi 3-4 de heti min 1 volt.

Most 1,5V a vcore, 2,5ghz stabilan és a memókkal játszok 2-2-2-5 1T-ben


Procc tuning csak stabil fsb/mem elérése után, ugyanis 2,7-ig léggel tuti a procc.

[Szerkesztve]

(#1057) Gery21


Gery21
(csendes tag)

Most vettem egy MSI k8n sli lapot és nem tudom rendesen beüzemelni ezt a hibaüzenetet kapom ha elindul a gép (nem mindig de sokszor): warning!!! the previous performance of overclocking is failed, and the system is restored to the default setting.

És amikor bekapcsolom képet se ad csak ha kiveszem a videokártyát és átteszem a másik slotba utána jó egy két indításig aztán újra csere. Mit lehet tenni???
A segítséget előre is köszönöm.

(#1058) Balázzs válasza Gery21 (#1057) üzenetére


Balázzs
(senior tag)

Van egy kis piros benyomható gomd a lapon lévő gombelem mellett (elem és a sata csatik között), nyomd be, ekkor beáll alapra a bios és utána állítgass be magadnak mindent.

Lehet, az előző tulaj beállításai nem mennek nálad.

(#1059) Gery21 válasza Balázzs (#1058) üzenetére


Gery21
(csendes tag)

új volt a lap de azért kipróbáltam beállítgattam majd 2xelindult azt ujra kiirja lehet valamit nem jól állítok be? mi lehet a gond?

(#1060) Gery21


Gery21
(csendes tag)

Lehet hogy a cpu nem jó? de már a windowst is feltettem meg a driver eket is.
tanácstalan vagyok :W

(#1061) Winner_hun válasza Gery21 (#1060) üzenetére


Winner_hun
(félisten)

Tuningnál szokta kiírni, ha nem piszkáltál semmit sem akkor ha megy a windows ellenőrizd le a procit és a memóriát és a procit pl prime95-tel.
Ezt egy újraindításkor nekem is kiírta, azóta érdekes módon nem megy úgy a gépem, mint előtte, ezt kb 1 hete csinálta, értetlenül állok a dolog előtt, nekem az a tippem van hogy az egyik memóm lehet elhalálozott, de nincs időm ezzel tökölni, majd utánajárok.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1062) Balázzs


Balázzs
(senior tag)

Nézz szét msi fórumon, hátha. Bocs, most nem tudok segíteni más dolgom van, de később majd visszanézek.

(#1063) Balázzs


Balázzs
(senior tag)

Gery : [link] ezt nézd meg

[Szerkesztve]

(#1064) Balázzs


Balázzs
(senior tag)

winner: már 2 teljes kört csavartam a potin és még mindíg csak 1,5-1,52V a vcore, merjem még tekerni?


eddig: 300-as fsb, cpu 2550-en de kéne még a fesz

[Szerkesztve]

(#1065) Winner_hun válasza Balázzs (#1064) üzenetére


Winner_hun
(félisten)

Akkor csavard még, azért van:)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1066) Balázzs válasza Winner_hun (#1065) üzenetére


Balázzs
(senior tag)

ok, csak mondtad, hogy finomam ezért vagyok óvatos, már tekerem is :C

(#1067) kispalsz


kispalsz
(tag)

Sziasztok!

Tulajdonosa lettem egy k8n sli-fi alaplapnak es van egy megoldatlan problemam.

Mindent gyari erteken hagytam, kiveve a chipsethutot. :), Dynamic Overclock ki, es Cool and Quit ki.

A gond hogy nem indul a gep csak resettel. Azaz bekapcsologomb be , felporog minden , de kepet nem ad. Sot meg bill ellenorzes sem fut le. Nem villanak fel a ledek a billentyuzeten. A dbracketen (regi platinumbol valo) 4 piros led jelenik meg.

Ekkor ha megnyomom a resetet 1X akkor minden jo es szep , latszik, hallatszik hogy resetel a gep es mindne szepen bejon, monitor is bekapcsol, bill ellenorzes is megvan.

Ez nem egyszeri eset, mindig igy kezdodik a napom. A gepet estenket aramtalanitom, es masnap reggel csak resettel tudom inditani.

Ha nem aramtalanitom csak kilepek a rendszerbol es ujra bekapcsolom akkor minden szep es jo.

Tudom, MSI-k nel a reset gomb azert jo, hogy alapbeallitasba hozza a tuningos dolgokat. De nem is allitottam at lenyeges dolgokat.


Otlet, mit csinaljak?

(#1068) Hobbbyt válasza kispalsz (#1067) üzenetére


Hobbbyt
(őstag)

Helló
Próbáld meg azt a kis piros gombot megnyomni ami nagyából a laposelem környékén van.(azzal nullázódik a bios és minden alap lessz) ha azután is ez a baj akkor valsz hardveres hiba.


Nekem is kéne egy segítség.. bekövetkezett az amitől a vételkor már féltem.. az a kis bisz-basz Venti a Chipsetem tetején 6800RPM et pörög és iszonyatosan csapágyas hangja van..

Ti milyen hütőt javasoltok rá? A közeljövöben veszek egy Ati X1950prot ami szép nagy káryta és simán átéri a lapomat szóval valami faja megoldás kéne.. És a legszivesebben valami extrém halk megoldást szeretnék alkalmazni...
Sok-sok ötletet várok.. mivel ilyen téren válogatós vagyok..XD
Elöre is kössz..

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.

(#1069) Winner_hun válasza kispalsz (#1067) üzenetére


Winner_hun
(félisten)

BIOS frissítés?

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1070) Winner_hun válasza Hobbbyt (#1068) üzenetére


Winner_hun
(félisten)

Pl ez? [link]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1071) Balázzs


Balázzs
(senior tag)

Hobbbyt: zalman fanmate, 900ft, berakod és letekered a venti fordulatszámát 2-3000-re, csendes és ugyanolyan jó hűtést kapsz.

(#1072) kispalsz válasza Hobbbyt (#1068) üzenetére


kispalsz
(tag)

Hello!

Probaltam, visszaallt minden alapertelmezetre, es igy sem mukodik.
Ha kikapcsolom es ujra be, ugy hogy a tap aramot kap, akkor sikeresen elinul. Olyan mintha mindig a 2. ''hideginditasra'' indulna csak.


(#1073) kispalsz válasza Winner_hun (#1069) üzenetére


kispalsz
(tag)

Hello
1.8 -as bios van fent, ez gyari, nem frissitettem meg. Gyari oldalon nem talaltam ujabbat ehhez a laphoz. MSI k8n sli-FI .

Honnan lehetne leszedni jol mukodot ehhet. A platinum biosai is jo ehhez a laphoz? Valaki hasznalta mar azokat ezen a lapon.
Biosfrissites winflassal? Esetleg awdflash? Nem akarok csak ezert windowst telepiteni. :(

Koszi

(#1074) Winner_hun válasza kispalsz (#1073) üzenetére


Winner_hun
(félisten)

Nem tudom, hogy mi lenne ha a platinum biosát feltennéd rá, én a platinumond diamond biost használok és azzal megy.:D

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1075) vbbb válasza kispalsz (#1073) üzenetére


vbbb
(őstag)

ezt a hibát nekem akkor hozta, ha túlhúztam a prockót...alapba nem lenne szabad ezt csinálnia...ja, én nem szoktam áramtalanítani.
lehet, az egyel korábbi biost kipróbálnám a helyedben...kitudja...hátha

[Szerkesztve]

https://billing.purevpn.com/aff.php?aff=37803 --->Pure VPN

(#1076) Hobbbyt


Hobbbyt
(őstag)

Helló!
Valakinek van eladó SLI hídja? mert az én Platinum alaplapom dobozából hiányzik.. és most égető szükségem lenne ráá. Ha valakinek van akkor légyszives dobjon egy emailt blaznyik@gmail.com címre.. Maximum 2e Ft adok érte. a póstaköltséget beleszámítva.

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.

(#1077) szeva000 válasza kispalsz (#1073) üzenetére


szeva000
(addikt)

Én is kínlódtam ilyen indítási bajjal a K8N-Diamondomon.ugyanígy reset meg minden nyomkodás után ment csak.
Most annyit javult a helyzet,hogy a legújabb biossal már nem csinálja húzva sem,viszont nem is enged annyit húzni ez a bios,sőt magától visszaállítja a proci ferkijét,ha nemtud elindulni.
Viszont érdekes módom néha ez meg az USB-s billentyűzetet felejti el felismerni:)

(#1078) kispalsz válasza szeva000 (#1077) üzenetére


kispalsz
(tag)

A baj, hogy a legujabb gyari bios van fent. Hackeltet meg nem talaltam meg. Csak a platinumhoz, de ez ugye nem platinum , hanem csak MSI k8n sli-fi

Lehet kiprobalok egy regebbit, ahogy itt mar javasoltatok.

(#1079) vbbb válasza kispalsz (#1078) üzenetére


vbbb
(őstag)

most,h. így gondolkodtam picit az egyel előtti bios-al - amivel a lapot vettem - nem csinált ilyet, bár akkor még nem is húztam meg a procit annyira (+10°%)...lehet én is visszarakom a régit, hátha többet enged a prockónak... ;)
ja igen, a visszaállítást én is észerevettem...ha 2x nem indul el, akkor 3x-ra visszarakja alapra a frekit...

[Szerkesztve]

https://billing.purevpn.com/aff.php?aff=37803 --->Pure VPN

(#1080) kispalsz válasza vbbb (#1079) üzenetére


kispalsz
(tag)

Majd szolj, ha visszaraktad a regit. Melyikre gondolsz egyebkent?
gyarit?
Nekem majd csak jovore lesz lehetosegem frissiteni.

(#1081) vbbb válasza kispalsz (#1080) üzenetére


vbbb
(őstag)

asszem 1.6-os volt, de kipróbálhatod az 1.7-et is ha azzal sem megy jól...én az előbbivel kezdem, úgysem használom a vinyókat raid-be...az 1.8-ban csak a winbonddal basztak valamit, nem lényeg...(- Fixed winbond W39V040B hardware issue with LPC interface.)


1.6 updated:

- Add safety recover function to revert BIOS into default setting when system unable to boot due to overclocking.
To enable the function please press the reset button or power button 3 times.

1.7 updated:

- Fixed S3 fail when SATA RAID is enable.

itt megtalálod mindet:

[link]




[Szerkesztve]

https://billing.purevpn.com/aff.php?aff=37803 --->Pure VPN

(#1082) TasiA


TasiA
(senior tag)

Tapasztal-e közületek valaki azt, hogy autós játékok alatt, olyat csinál néha, mint mikro beragad a billentyűzet és nem én írányítom a verdáát. NFS CARBON Most Wanted és Flat OUT. Már vettem új billentyűzetet, de ezzel is ezt csinálja.Új windows de semmi sem változik.Ilyenkor pl kimegyek a game menübe, akkor mintha belassulna a billentyű reakció. Valami driver problémára gondolok, vagy az E6-os 3700+ a gond? NEM TOM?



ILLETVE: ''Nekem olyan problémám van, hogy amikor játszom van amikor hiába nyomom a gombokat, hogy merre menjek, nem reagál semmit a gép pár másodpercig. Ilyenkor a caps lock kapcsolgatásakor a led sem kapcsol ki be. Mitől lehet ez? Mit lehet ezzel csinálni?''
Bár nekem a síma NEO4-F rev 3.0 van, hátha valaki tud közületek segíteni.
5.3 legújabb bios, hagyományos semmi extra billentyűzet, ami nem USB, legújabb nvidia driver
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

(#1083) Winner_hun válasza TasiA (#1082) üzenetére


Winner_hun
(félisten)

Én passzolom, nekem működik tökéletesen. Csak autós játéknál jön elő?

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1084) TasiA válasza Winner_hun (#1083) üzenetére


TasiA
(senior tag)

Eddig csak ott vettem észre!

(#1085) t1


t1
(addikt)

Háj!

Van egy MSI K8N SLI-Fi lapom és benne egy A64 3700+ proci. Az a bajom,hogy a zene és a filmek laggolnak néha 1 másodpercekre. Minden más megy rendesen. Audio drivert cseréltem már , bios 1.8 , nforce driver legfrisseb de ugyan az. Kodek fenn volt most nincs de úgyanúgy.
Mi lehet a gond? Lehet a HyperMemory-is X300SE szendved? 256 MB RAM-ot szop le a rendszerből. PLS Help.

(#1086) TasiA válasza TasiA (#1082) üzenetére


TasiA
(senior tag)

Nos! Úgy tűnik megoldódott a billentyűzet gond, de még nem akarom elkiabálni.Tolok még egy pár óra játékot, biztos, ami biztos. Leszedtem az AMD CPU drivert és csak a gyári CD-ről az NVIDIA drivereket raktam föl CPU driver nélkül. Azóta(kb 1óra NFS) és nem jelentkezett a gond.Máskor ennyi idő alatt legalább 3* elő jött. Valami 1.3.2.0 a verzió száma

(#1087) t1 válasza t1 (#1085) üzenetére


t1
(addikt)

probléma megoldva :R

(#1088) TasiA válasza t1 (#1087) üzenetére


TasiA
(senior tag)

és hogyan?Mi volt a gond?

(#1089) frizso


frizso
(senior tag)

Üdv

Tudja valaki mennyi a max amit bír egy MSI K8N SLI Platinum lap? :F
3Ghz- felett is stabilan működik?

(#1090) Winner_hun válasza frizso (#1089) üzenetére


Winner_hun
(félisten)

Teszteld ki:) Amúgy az a procitól függ

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1091) frizso válasza Winner_hun (#1090) üzenetére


frizso
(senior tag)

Na ezt szeretném tudni!?
A procim x2 4200+ 3Ghz-n megy 1,42 volton!
De 3,1Ghz-n csak a winfos indításig jut el!!!
Bár itt már a memómat nagyon vissza kell osztanom :(((
Arra lennék kíváncsi, hogy a lapnak vagy a procinak találtam meg a maxot?

(#1092) frizso válasza frizso (#1091) üzenetére


frizso
(senior tag)

A proci feszt nem nagyon növeltem 4,6volt fölé a léghűtés miatt!!!

(#1093) Winner_hun válasza frizso (#1091) üzenetére


Winner_hun
(félisten)

FSB hol jár? Szorzót vetted lejjebb?

[kép];)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1094) frizso válasza Winner_hun (#1093) üzenetére


frizso
(senior tag)

285 Fsb 11-es szorzó (az FSB nem lenne gond bírja a 330-at is :) )
A mem ekkor már 133-ra vissza kellett osztanom :(((
Ha 166-on hagytam akkor nem akart elindulni a masina :(

(#1095) frizso


frizso
(senior tag)

275*11-en pedig ment, 166-os memó beállításokkal :Y
Nem értem mi lehet a gond?

(#1096) Winner_hun válasza frizso (#1094) üzenetére


Winner_hun
(félisten)

Akkor nem bírja a proci, ez van, kell neki feszt adni. Milyen meleg így a proci? Mennyi az alapfesze?

>>>[kép]<<<

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1097) frizso válasza Winner_hun (#1096) üzenetére


frizso
(senior tag)

1,35v alap
36-8fok alap
61fok max (tuninggal 1,42 volt 2700Mhz!)

(#1098) Winner_hun válasza frizso (#1097) üzenetére


Winner_hun
(félisten)

1,5-ig vígan adhatsz neki feszt. Sőt, szvsz még tovább is.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1099) frizso válasza frizso (#1097) üzenetére


frizso
(senior tag)

2700-on megy most, mert így a memóm nem kell visszaosztani!
245-öt bírja 1T-vel de 250-en már hibázott a prime95 szerint :(((

(#1100) frizso válasza Winner_hun (#1098) üzenetére


frizso
(senior tag)

Sejtettem, de jobb félni, mint új procit venni :DDD :DDD :DDD

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.