Hirdetés

2019. október 16., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) balojazz


balojazz
(tag)

Nagyon sürgősen kellene ez a bios az eriktruffaz@gmail.com e-mail címre. A lap PIROS, a memória-foglalatok ZÖLDek, és a címben foglalt lapról van szó. Szétkerestem az agyam a neten, de 1.9-es, 2.1-es, nms.700-as biosokat stb. találtam csak. Nekem a w7030nms.900 kell. Higgyétek el, másképp nem tudom megszerezni. A liveupdate szopatott meg ennyire, és külön nem lehetséges letölteni BIOS-t a laphoz, csak a liveupdate-tel. Kedd reggel lejár a 3 napos garancia. Mindent próbáltam már, de az eredetit nem! (Volt hotflash, bios recovery stb.)

Valaki mentse le a sajátját, és küldje el, kérlek benneteket!

Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.

(#2) neduddki válasza balojazz (#1) üzenetére


neduddki
(nagyúr)

HI!

A liveupdattal anyuovatosan az ms7030-as lapombol ketto si elb! a kis draga mire kiderutl hogy nem jo biost szed le hozza pedidg a frissitett volt.
a MSi azota is cszeszet valszolni a nekiszegzett kerdeseknek es leelkene:- ((((

udv

neduddki

mod: amugy van vhol hoza biosom mert legyutt hozza vmi ami mukodott is vele, de nem hinnem hogy keddig lesz idom vegigmaszni aszt a 2x gepet hogy ejjiken van rajta, mert az usb-rol toroltem: - (((

[Szerkesztve]

https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#3) balojazz válasza neduddki (#2) üzenetére


balojazz
(tag)

Kösz a választ, neduddki. Csak egyetérteni tudok minden szavaddal. Pontosan ez történt, csak nekem még nem működik. Azért ha VALAKI tud segíteni, az jó volna. Még mindig várom a Szent BIOS-t az eriktruffaz@gmail.com címre.

A NyÁK (PCB) 3.0 verziójú, tán az lehet a gond. Az MSi részben ezzel indokolja, hogy csak LiveUpdate-tel lehet frissíteni (??), mert hogy limitált széria (??). Szerintem ez baromság.

Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.

(#4) neduddki válasza balojazz (#3) üzenetére


neduddki
(nagyúr)

HI!

Gondokodtram es van eg rossz hirem, nekem nem rohs-ossak votlak alapok, de hat sok van lehet hogy egy stimmel...

udv

neduddki

https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#5) balojazz válasza neduddki (#4) üzenetére


balojazz
(tag)

UP!

Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.

(#6) Kruppmityu


Kruppmityu
(csendes tag)

Szegasztok!
Az én deszkám ( piros nyák, zöld RAM ) dobozán ez áll: K8N-Neo FSR V2.0 ( 601-7030-080 )
A PCI 1-2 között van egy matrica: K8N Neo V2.0 és alatta, a nyákon :F K8N Neo-V
A PCI 4-5 között ez áll: Ms-7030 Ver:20C
Még tavasszal a Live Up egy eggyel frissebb 5.40 est akart volna feltenni. A jelenlegi BIOS V6.0 080105 16:20:57 Már kezdtem azt hinni, hogy ennyi elég a pontos azonosításhoz. Majd miután megtaláltam ezt [link] az oldalt :W
Most akkor miből állapítható meg a PCB verzió, a ROHS vagy, hogy melyik a legfrissebb BIOS? Hátha az újabbal jobban megy az OverCooking :)


UI: Most stabilan müxik úgy, hogy a DDR400-ról 333 és a HT 4-ről 3-ra van levéve, az FSB pedig 250. Ez nálam kb 8% javulást jelentett.

(#7) Dryman


Dryman
(aktív tag)

Sikerült átalakítanom az msi által küldött bios fájl tartalamat olyanra, hogy az asztali eprom égetővel helyesen kerüljön bele a chipbe a tartalom, így neked is vállalnám némi kis anyagi ellenszolgáltatásért alaplapod felélasztését!
Üdv!
Dryman

(#8) zsolti1125


zsolti1125
(újonc)

Helló skacok!

Ugyan ilyen problémám van nekem is, jutottatok valami megoldásra, vagy dobjam a lapot?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.