Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ricskopf

csendes tag

válasz HERR Z #351 üzenetére

na ma is okosabb lettem. én még a régi nforce2-es tudatban cselekedtem végig az xp installok során, azaz bőszen nyomtam az f6ot az install elején, hogy a satás vinyómat majd lássa az xp. az nforce4 viszont idének láttatja az összes satát, így nem kell f6olni. ezt a boltban mondta a szervizes. eléggé kapkodnom kellet hogy még odaérjek, nem volt időm kipróbálni az új floppydrive-ot hogy visszaflesseljem a biost, csak kikaptam a lapot meg a procit és rohanás, mert 7ig vannak nyitva. 6:15re odaértem, azt akarták hogy hagyjam ott, de nagyon szenvedő arcot vághattam, mert végülis megnézték. visszatette rá az eredeti biost elmondta amit az elején írtam és beláttam hogy biztos én vagyok a hülye megint. ok minden, otthon összerak, indít, és mit látok? nálam előtte nem volt bekapcsolva a logo a biosban. most bevolt, és mit látok, szemetel a kép. vízszintesen vörös pöttyök csíkokban. ez gondoltam még nem lehet videokártya a boot legelején, de azért kipróbáltam egy 6600gtvel is és ua. szép mi?
    és akkor mi lesz? megveszek egy alaplapot, szar, visszaviszem a boltba és egyből szervízbe viszik és várhatok 2 hetet hogy megcsinálják? nem kellen újat adniuk? már mindenre felvagyok készülve. :F reggel viszem nekik nyitásra, munka utánra talán lesz eredmény.

Új hozzászólás Aktív témák