- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem MS officeban.
Kellett ilyet, gondoltam nézzük LO. Nem nyert. Google Docs? Az se. Gimpbe behúztam a PDF, és beleírogattam, kinyomtat PDF
MS Offce-m nincs, csak ennek a tesztnek az erejéig volt.@consono : Igen, ha az elég. Előző munkahelyemen volt egy másfél év, amíg dolgozhattam Linuxról, ez volt a legnagyobb macera (de úgyis ritkán kellett doksikba írnom, így nem volt annyira gond). Minden mást meg tudtam csinálni vagy webessel, vagy LO-ban, OS szintű dolgokat mint share elérés, RDP, ilyenek meg simán.
-
Aha. Megpróbáltam kitölteni vele egy mezei fotópályázatos PDF-et. Csúnya vége lett
(Gimp lett a vége
)
Jó az online Google Docs, de ugyanúgy tud random inkompatibilis lenni bármivel, mint a Libre.Még jó, hogy vannak szabvány doksiformátumok...
Amúgy egyre inkább az Office a vendor lock-in, nem az OS, ahogy látom. Amit meg tudsz oldani Windowson, azt Linuxon is, kivéve a M365 only doksik.
-
válasz
Kisgépkezelő #7 üzenetére
Mivel gondolom ez egy frontend a Wine-hoz...
@baloo79 : Szíveen
Nyilván, van sokféle, itt a lényeg, hogy ennyire oda nem illő dolgot is lehet csinálni
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest