Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
addikt
válasz Megaptera #36054 üzenetére
Van már összehasonlító review is, kb mint amit írtam. Kiegészítve azzal, hogy a subemelés úgy tűnik inkább a NOS filter sajátja, mint generálisan a lejátszóé, itt épp az ellenkezője a konklúzió, az analitikusabb összkép.
Nekem itt megvan a megnyugtató önigazolás, a finom, meleg hangzású dolgokat preferálom az analitikussal szemben:
"SR35 has a warmer tone than DX260 and KANN Ultra. If you want smooth highs and a more relaxed sound, SR35 will give it to you."Az ER3XR is szépen zenél SR35-tel, de nem világmegváltó eltérés. Akár az RS2-re dugom át, akár az ifi Go Blu-ra, nem lesz komoly hiányérzetem. Mindkettőnél igaz, hogy egy picit tágabb, és lényegesen dinamikusabb balanced kábelről, érdemes hozzá beszerezni, ha még nincs. A Go Blu egy lehelletnyit sziszegősebb, digitálisabb hozzájuk képest, de egy töredékannyiba kerülő BT gyufásdoboztól az a meglepetés, hogy csak ennyi. Komolyabb füleseknél feltűnő a visszalépés, akár a Xelento, akár a G7 hangjában nagyon sok térbeli mélység, magasság, precizitás jön át az SR35-ből. Az RS2 ezeket még egészen jól átadja, az inkább erősítő teljesítményben marad el az SR35 mögött, és persze abban, hogy nincs benne WiFi/BT, a Go Blu viszont laposabb, két dimenziósabb hangot produkál velük. Valamennyi persze hallható ebből az Etymoticcal is, de az eleve intimebb térben apróság, tényleg odafigyelést igényel, nem egy evidens hiány/többlet. Ez a szóló armatúra legerősebb korlátja.
Szóval hosszú távon a komolyabb DAP mellé egyéb költségeket is kalkulálj be -
-NoVa-
addikt
válasz Megaptera #36054 üzenetére
Eddig egyvalakiről tudok discordon, aki megkapta a 260-ast, és napok óta nyúzza. Neki az első órákban torz volt a basszus, kb 20 óra bejáratás után eltünt a torzítás. NOS filterrel, EQ nélkül használja, Androidból, és mivel nem kedvelte a Mango Playert, HiBy Music appal. Kicsit érezhetően ráemel a sub basszusra, ami elektronikus zenéknél nem hátrány. Plunge Audio custom favázas planarral használja, egyelőre tetszik neki.
Az ER3XR-t még nem is dugtam rá az SR35-re, holnap bepótolom. A G7 kb rá van gyógyulva.
-
-NoVa-
addikt
válasz Megaptera #36052 üzenetére
Mivel használnád? Az SR35 nekem Tulku G7-esével (7 armatúrás IEM) jár sokat esténként, nap közben vagy 600 Ohmos earbuddal, vagy 32 Ohmos Grado Hemp-pel, azokkal ideális, világosabb, vagy élesebb hangú fülesekkel inkább az RS2-őt veszem elő.
Ha a DX260 és eközött gondolkozol, az iBasso standardabb Android alapú, az A&K egy sokkal szebben lecsupaszított, minimalistára reszelt droid, amiben nincs klasszikus főképernyő, és eleve a lejátszó app köré épül minden. Szűkebbek a korlátai, de pont ezért kellemesebb használni szerintem. Ha a standardabb Android felület fontosabb, akkor az iBasso mellett komoly érv. A hangzás, karakter az majd kiderül, ha már valódi felhasználói vélemények is lesznek róla.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Megaptera #36049 üzenetére
én erről tudok csak: [Tier list]
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest