Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-16 16:30:14

LOGOUT.hu

Mozilla Firefox

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60497) cocka válasza Krystal_s (#60496) üzenetére


cocka
veterán

és akkor ez most ON lesz:

Hogy motiválva legyél a Textarea Cache sűrű használatára. :DDD

De azért ez a probléma valójában mélyebben gyökerezik, mert a szerveroldali szolgálatásoknál mindig valakinek vagy valakiknek a döntését kell (pontosabban vagy kénytelen) elfogadni. Pl. GUIknál, úgy fog kinézni a Firefox, ahogy ők akarják, úgy fog kinézni a Gmail, a Youtube, a Facebook stb.., ahogy ők akarják és nincs beleszólásod, ha nem tetszik, akkor kénytelen vagy lemondani róla. Ennyi. Nem mintha én ezzel egyetértenék, de az tuti, hogy amit az illető pedzegetett az gáz, mert így a fejlesztők elveszik a Firefox egyik legfontosabb alkotóelemét, az addonokkal való testreszabhatóságot.

Ami mára maradt ebből az addon extrából, az már köszönőviszonyban sincs azzal a testreszabhatósággal, amit régen erről gondoltunk, gondoltak. Ez azért valamilyen szinten szomorú.

De ugyanez van az összes infós fejlesztés területén, hogy abból indulnak ki, hogy idióta, balfax, háromig számolni nem tudó agyilag zoknik fogják használni a szoftvereket, akik rühellik a menüket meg a beállításokat, ezért mindent tologassunk össze, rejtsünk el, tüntessük el a menüket stb.. Erre jó példa a Firefox IS.

Vagy durván rád zúdítják az összes komplex, valóban developerek számára érthető beállítást és nincs aranyközépút.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.