Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-16 16:30:14

LOGOUT.hu

Mozilla Firefox

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60480) kovaccss


kovaccss
tag

bolic: Pont a kiegészítők miatt lenne jó a Firefox, ha nem használsz egyet se, akkor neked bármilyen böngésző megfelel. A 60479-re: Többek között így nem akarok járni. Ezért semmiképpen sem használhatom soha a legfrissebb Firefoxot, max. a 2-vel régebbit, most a 68-as. Másoknál derüljön ki, ha valami nem jó. Nekem nincsenek mentéseim Firefox profilokból, se Win7-ből. 120 GB-os SSD-m van, alig van rajta néhány GB hely. Nem vehetek nagyobb SSD-t, mert a 0-ról nem telepítgetek újra fel, állítgatok be mindent, pláne Win 7-tel.

Rimuru: Igen, a kiegészítők biztonsági tanúsítványa szívás volt máj-ban, a mai napig a nem támogatottak között vannak, nem tudom használni. A hotfix update xpi intermediate 1.0.6 feltelepítve, nem ér semmit.

Apaxp: Többször leírtam már hogy nem akarok a portable-kkel foglalkozni, mert lehet hogy ott jónak tűnik a 70-es is, közben amikor rendesen frissítem a telepítettet, pl. hibákat tapasztalok. Pont azért kérdeztem hogy mivel lehet elmenteni a 6 profilomban kinyitott 500 lap
url-jeit, hogy ha elromlik valami, ne kelljen egyenként kinyitni mindet. El sincs mentve mind, régi mentésem van, egyenként másoltam ki az url-eket az oldalakról. Olyat nem akarok, hogy simán frissítek 70-re, valami nem jó, és elszáll minden, a 0-ról kell felraknom, beállítanom mindent. Ezt nem csinálom meg még egyszer.

Csupingo: Nekem már tavaly ápr-ban 57-re kellett váltanom az 56-ról, mert tartalomkódolási hiba lett a német és angol ebayen, az Ublock origin letiltásával múlt csak el, de nem tilthattam le. Ha nem frissítek tavaly 57-re, mostanra lett volna más probléma is, az ebayt, stb. oldalakat azóta többször módosították. A kérdés hogyan lehet frissebb Firefoxom utólagos szívások nélkül, lásd amiket a többieknek írtam.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.