Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-16 16:30:14

LOGOUT.hu

Mozilla Firefox

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54338) kovaccss


kovaccss
tag

Matthewus. Felraktam mindegyik profilhoz a 0.7.4-et és mindnél letiltottam a frissítést. Majd kiderül hogy meddig fog működni, mert a Mozillát nem fogom frissíteni min. 1 évig.

csicso82. Ezért frissítek a lehető legritkábban mindent. Most is szívok a Mozillával meg a gmail notifierrel. Tudom hogy a Win10-et kéne már használnom, de ingyen se kell. Nem tudom mi lesz, ha már sok probléma lesz a 7-essel, amikor már mindenképpen váltani kell valamire. Ha a 10-es nem jó, akkor passz. A Mozillát is most kúrják szét. A Chrome régen fos, nálam sosem működött jól még fél óráig se, mindig összeomlott. Az Opera is Chrome motoros, ez se jó. Az IE sosem volt jó. Nincs több értelmes böngésző, a Safari OSX-hez van kitalálva, Winen is működne, teszteltem már, nem tetszik. A Palemoon és a Cyberfox is itt van a gépemen, de nem használom, mert ezek még rosszabbak, lassabban frissülnek, a HTML5 tesztjük is sokkal rosszabb.
A Win7 frissítéseket letiltottam, írtam miért. Több telemetria jött már 2 éve, mint hasznos frissítés. Meguntam hogy mindegyikre egyenként keressek rá, hogy hasznos, vagy kémkedő. 5-10-szer letiltogatni mindent, ugyanazokat, és mindig újabbak jöttek. Sosem használtam mást, mint Wint, XP-vel kezdtem 2008-ban. Még a zöld színű Mozilla előd (Netscape Navigator) böngészővel kezdtem, aztán lett Mozilla. Mindig ezt használtam.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.