Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-16 16:30:14

LOGOUT.hu

Mozilla Firefox

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54336) Cs1csó válasza kovaccss (#54327) üzenetére


Cs1csó
félisten

Arra értettem, hogy tegyük fel 1-2-3 év múlva megint előjöhet ez a dilemma, hogy váltani kellene böngészőt vagy adott böngészőn verziószámot. (amint írtam valamilyen funkció hiánya, inkompatibilitás sőt akár a biztonság miatt is váltani kell) ezt persze windows-ra is értettem. A windows 7 egy 8 éves oprendszer érdemes váltani róla, akár egy linux disztróra.
Osztom lufi7 véleményét, túl van tolva ez a félelem az windows-tól. Valamennyi adatot minden rendszer szokott küldeni, program összeomlásokról, stb. a telemetria is kb. ennyi.

A windows frissítések letiltása is egy ilyen tipikus hiba, melytől csak sebezhetőbb marad a géped, azt hiszed, hogy ezzel megúszod hogy a gonosz MS adatokat gyűjtsön rólad miközben a frissítések hiánya miatt szabadon hagyott biztonsági réseken sokkal veszélyesebb alakok is benézhetnek a gépedre.

Azt nem értem, hogy akkor miért windows+firefox kombót tolod miért nem egy linux+tor browser+VPN kombóval (vagy amivel még ezt lehet fokozni) tényleg láthatatlan legyél a neten.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.