Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-16 16:30:14

LOGOUT.hu

Mozilla Firefox

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54107) liksoft válasza Kékes525 (#54106) üzenetére


liksoft
nagyúr

A szabványt kéne csak betartani. Vagy tudja egy driver illetve program amit tudnia kell, vagy nem. A baj az, hogy a tesztelést a felhasználóra bízzák manapság. Régen erre egy külön fejlesztői csapat volt, mert a termék készítője a saját hibáját nem fogja észrevenni. Nem direkt, hanem a beidegződések miatt, amivel dolgozik. Ezért kell másik "szűz" csapat a teszteléshez, ellenőrzéshez. Ennek elhagyása az, ami a leghamarabb lesz "költségcsökkentő tényező".

Én is dolgoztam csapatban, ahol ki lettek adva az irányelvek, felületek. Volt aki betartotta, volt aki nem. Az utóbbi munkáját ki lehetett dobni, és újra elkészíteni. Ezt hívják alázatnak a munka iránt. Ilyen helyeken NINCS olyan, hogy "én jobban tudom, majd megírom". Az ötleteket az összejöveteleken el lehet mondani, és a koordinátor vagy elfogadja és ebben az esetben koncepció szinten kerül a végtermékbe, vagy nem, de ebben az esetben el kell fogadni az elutasítást.

Ezen túlmenően hány, de hány gyártó próbál meg a szabvány mellé plusz funkciókat beletenni a saját termékébe, amivel biztosítja, csak az övé menjen az adott helyen. Na, itt durván tud már a "bili borulni".

Elnézést, ki kellett jönnie belőlem.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.