Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Én annyival egészíteném ki a dolgot, hogy a nemrég vásárolt ingatlant már eleve úgy újítottuk fel, hogy tudtuk: a robotporszívó aktív szereplője lesz a mindennapjainknak. Ennek megfelelően minden úgy lett kialakítva, hogy minél több helyen tudjon hatékonyan dolgozni.

Akadálymentesített a lakás, nincsenek küszöbök, mindenhol hidegburkolat van. Összesen két szőnyegünk van, azok is modern, alacsony szálú darabok. A bútorok pedig emelt vagy lebegő kialakításúak, körülbelül 10 cm-es hasmagassággal.

Ami alá nem tud bemenni, az a 430 cm hosszú nappali szekrénysor és egy komód.

A mi Rozink egy Dreame X50 Ultra.

Első körben érdemes elindítani egy teljes feltérképezést, majd az alkalmazásban elnevezni a helyiségeket, és biztonsági mentést készíteni a térképről.

Ezután jöhetnek a finomhangolások: nálunk először a két szőnyeget porszívózza ki alaposan, majd az egész lakást, végül pedig felmos.

Szerintem ,legalábbis a saját tapasztalataim alapján a mindennapokban hatalmas segítség. Főleg úgy, hogy a tisztítási képességei ,ahogy Graphics is írta ,mára már tényleg nagyon jók.

Ami alá nem tud bemenni, az a 430 cm hosszú nappali szekrénysor és egy komód.

Mekkora alattuk a hely?

nálunk először a két szőnyeget porszívózza ki alaposan

Ezt külön az ütemezésnél hogyan állítod be? Mert pl nekem a halómban szisztematikusan mindig utoljára megy a szekrény alá, de nem azért mert én állítottam be így, hanem, mert ő.
    Csupán annyit csináltam, hogy beállítottam neki, hogy szűk hely, és húzza le a LiDAR-t.

Az két szobában a két ágyat szépen felismerte, a szekrényt is, de a különálló WC-t nem jelölte be, pedig a fürdőszobában a kádat is megjelölte.

Új hozzászólás Aktív témák