Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
3800+
őstag
válasz
bardi
üzenetére
Múltkor mentem én is barátnőm R3-jával és nem lehetett róla leszedni, egész nap képes lettem volna vele fel alá menni itt Bakonybélnél annyira király hogy könnyű, meg hogy kb egy nagyobb kanyaríven tiltásig ki lehet forgatni 3-4 be.
Tegnap mentem egy CBR600F-fel az utolsó szériással, az is nagy élmény volt hogy mennyivel jobban reagál a súlypont áthelyezésre. Érzésre amúgy nem kanyarodik könnyebben mint a GSXS1000GT a csutkább kormány miatt, de a súlyelőny egyértelműen érződik. A megszokás szar dolog, már én is megszoktam az 1000es kirobbanó erejét egy kanyarból kijövetelnél, ezalatt meg akármire átülök csak azt érzem hogy tekerem a gázt és nem történik semmi.
Pedig egy 600as gép is megy már mint a disznó.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tegnap mentem egy CBR600F-fel az utolsó szériással, az is nagy élmény volt hogy mennyivel jobban reagál a súlypont áthelyezésre. Érzésre amúgy nem kanyarodik könnyebben mint a GSXS1000GT a csutkább kormány miatt, de a súlyelőny egyértelműen érződik.