Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsírkrétamen

senior tag

válasz Topiccsendőr #153732 üzenetére

Igen ezt tudom, mindig hidegen nézem. A kifolyó tudom hol van, és mivel töltöttem már a max fölé is, ha onnan folyna tudnám (de gőzölést az sem okozna).
    Sajna ez is megvolt, márciustól rögzítem róla a videókat, kaptak is már belőle, és a legutóbbi szervíznél átnézték, nincs nyoma folyásnak. És ugye ha a szervíz nem tudja reprodukálni a hibát, akkor nincs is hiba :U
    (egyébiránt, úgy szoktam ellenőrizni, hogy tisztára mosom a motort, főleg a hűtő környékét és a haspáncélt. Megvárom míg megszárad, bepapirozom azokat a pontokat, ahol az internet szerint folyhat, tehát bilincsek, cső, vízpumpa, termosztát környéke. Ezután kinyitom a kiegy tartályt és ellenőrzöm hogy hol van a szint (most egy kupaknyi (2cl) ment bele). Így hagyom egy darabig, néha megrázom a motort, hátha. Aztán ahol tudom rajtahagyom a papírt, és beindítom 1-2 percre. Aztán megvárom hogy lehűljön, megint végigtörlök mindent papírral, majd benézek a kiegy. tartályba. Éééés konstatálom, hogy feleslegesen basztam el már megint fél-1 órát, mert nem történik semmi. Szerintem ettől többet nem tudok tenni.)
    Eddig egyetlen egyszer f*sta ki a kiegy tartály a vizet magából (amikor pukkant egy nagyot menetközben), akkor hidegen ment bele 1-2dl, akkor a max fölé sikerült tölteni, azóta is max-max felett van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés