Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mm89

    őstag

    válasz Horvi #72931 üzenetére

    2008 as van nekem (ha jól tudom neked is). Elf 10w50 -et raktam bele. Ha kuplung nélkül váltok felfelé magas fordulaton, előfordul hogy visszadobja az előző fokozatba, így visszaszoktam a pici kuplungolásra (1-2 ujjal kb fél -egy centit húzok neki és akkor már jó)
    Jövőre szerintem megpróbálom a 7100-as motult (előfordulok pályán is, meg amúgy sem papás túrázás van általában..)

    Supermoto
    ha van vonóhorgos autód akkor egy utánfutó bérlés nem nagy összeg (nálunk 3e egy napra). Ha találsz még egy hülyét magad mellé, akkor máris felezheted :D

    Kroni1
    Sv650 után a Z750 nél először tetszett, hogy alul nem valami ideges. Városban nem okozott meglepetést ha zötyögősebb úton mozgott kicsit a gázkar a kezemben. Egy V2 vagy egy egyhengeres képes ilyenkor megrántani.
    Viszont az hogy 6e ig kell forgatni, hogy tényleg legyen ereje... Hááát...
    Na de ez ugye előre tudható volt. Most úgy gondolkozok, hogy kipróbáltam ezt is azt is, most jöhet egy harmadik :) Ha nem jön be a supermotozás akkor tovább kell lépni. Az viszont, hogy több stílust kipróbál az ember, szerintem csak jó lehet.

    imibogyo
    A kollegám csináltatott rá másik nyerget. Jobb lett, de attól még nem túragép.
    Én tényleg városi huligánkodásra, gokartpályázásra venném, úgyhogy szerintem nem nyúlnék mellé. Persze mint mondtam, nagyon fontos, hogy milyen társaságban mozog az ember.
    Nálunk így kezdődött: (a betűk a nevek kezdőbetűi)
    R: DRZ400sm, D:sv650s, M:sv65n
    R érezte, hogy nem jó így, lecserélte egy Er6n -re (igen Symbian, ő akar most kipufogót :D )
    Közben egy másik társaságban D és M ment néhányszor Cs -vel akinek egy Z750 -je volt. M ekkor beleszeretett a Z750 formájába, erejébe, hangjába, így le is cserélte. Viszont elkezdett állat módon közlekedni, főleg amikor Cs lecserélte a Z750-et egy GSXR750 -re.
    D is GSXR -t akart, így eladta az sv-t, viszont közben M -mel elkezdtek azon agyalni, hogy az évi egy túra nem indokolja egy Z750 vagy egy GSXR fenntartását, mi lenne ha inkább valami supermoto lenne belőle és akkor lehetne vagánykodni városban, ráadásul abban is egyetértenek, hogy jó lenne megtanulni egykerekezni és stoppiezni is :)
    M elkezdte hirdetni a Z750 -et, mondván, ha elviszik akkor az isteni jel, hogy supermotozni kell

    És itt tartunk most :DDD

    ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés