Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacus
    őstag

No, mondom mi lett. Dél körül visszahívott a veszprémi Opeltől egy kedves hölgy, aki elsőre szintén emlegette a mindenféle papírt, majd kérjek utána időpontot, meg Veszprém a legszigorúbb, jobban járnék más megyébe vinném vizsgára, stb., amikor is kifakadtam, hogy én ezt nem értem, mi tart ennyi ideig egy motor levizsgázásán, hogy nem lehet megvárni, meg én szerezzek be nem létező műbizonylatot gyári bukócsövekhez... amire egyszer csak azt mondja, na jöjjön ide 14h-ra, megnézi a vizsgáztató, ha neki megfelel a bukócső, akkor le is vizsgáztatjuk. Vittem egy pár fekete zoknit, kieg lámpa lekapcsol, zokni ráhúz a lámpára.
    13.40 -kor ott voltam, ránézett a motorra a kb 25-30 év közötti vizsgáztató, hogy ez lenne az a bukócső? mondom ez..., hát ez neki jó lesz így. 14.15-kor minden papír kész, már csak a számlára vártam, ez volt a legbonyolultabb, néztem, hogy mit és hova kattintgat a hölgy, bele szédültem, mindent is felvezetett a rendszerükbe..., de a lényeg, hogy 15h után valamicskét már nyakig ültem a Balatonban, két sört betermelve.. (sajnos már a Balaton sem hűsít). Műszaki vizsga 16474 Ft, két évre letudva.

Új hozzászólás Aktív témák