Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Methionyl
    senior tag

Visszatérve a múltkori Bajna-Héreg témára: meglepődtem, mennyire kevesen járnak már erre. Én azért szoktam főleg gyakran erre járni, mert sokáig errefele laktam, az elmúlt 5-3 évben szerintem minden hétvégén itt voltam (mivel nekem Dobogókő nem adja). Ekkor még tényleg sokan jártak, ha volt fotós ha nem, mindig televolt őrülttel is, balesettel meg minden, televolt a "pihenő". A tavalyi évet ugye kihagytam (év elején voltam egyszer, de hétközbe), viszont idén akár hányszor mentem, alig találkoztam itt motorossal. Most is rajtam kívül volt 3 ember, aki ment oda-visszát, meg még 2 motoros volt akik csak elhaladtak 1x, pedig egy másfél órát kint voltam. Oké, nem volt kint fotós (gyakorlatilag idén egyszer sem sikerült összehozni, hogy akkor legyen kint unokatesóm amikor megyek :DDD ), meg meleg is volt, de akkor is meglepődtem. Az autósokon is azt veszem észre, hogy sokkal segítőkészebbek most már hogy kevesebben vannak kint, szinte minden autós jelezte, ha már belátja a kanyart, nem jön senki, hogy menjek nyugodtan, akár félre is húzódnak. Ezen nagyon meglepődtem, régen inkább direkt feltartottak, olajat locsoltak az aszfaltra az ott lakók stb...
    Szóval most már szivesebben járok erre (régen "kényszerből" mert ez volt közel, most meg örülök hogy motorozás után csobbanhatok anyáméknál :)) ). Viszont ezt is jól betrafizták, a villanypózna tetején vannak, Tát irányából nézve szembe vannak, de ki van táblázva. Szerintem mire Pestről leértem, 10-15 trafi biztos volt (+ még kitudja mennyi amit nem láttam).
    Megjárattam egy kicsit a Kovét:

Nem is figyeltem milyen gumi van rajta, de ebbe a melegbe szerintem minden tapad :DDD Lett volna még bőven a motorba, meg bennem is, de nem bírtam magam rávenni hogy "motorosba" menjek 200km-t, farmerbe meg haspólóba pedig nem állok neki kitérdelni.

Tökmás: Ha már van nálunk valami jobb tesztmotor, elkezdtünk képeket is gyártani. Nagyon hobbi projekt, én nem vagyok túl fotogén (meg nincs is mit kidobni, meg nem is ez a cél, de a pózolás se megy), párom meg még ismerkedik a kamerával, a manual fókusz se megy, csoda ha az iso tekerőt megtalálja :DDD Építő jellegű kritikákat elfogadnék a képekre, avagy ha valaki szokott ilyen motoros képeket nézni/csinálni, akkor inspirációs oldalakat nagyon szivesen fogadnék.

A túlzott rendőri figyelem, ellenőrzések és drónozás
    Többszöri baleset
    Romló útminőség (és vélhetően szándékosan nem is fogják megcsinálni a motorosok miatt)
    És a gyönyörű biztonsági vonal/kör felfestések amikkel teljesen elrontották a kanyarokat mert ha rámész, fixen csúszol
    Ezek és még sorolhatnám okok miatt nem mennek már ki az emberek ide. Én is csak akkor, ha közelbe járok egyéb dolgok miatt, de már most nem olyan jó mint 5 éve volt.

Új hozzászólás Aktív témák