Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- aquark: A tökéletes karóra keresése
- kreténtehén: Ingyenes mozi lehetőség
- Geri Bátyó: Borozgatás - Amarone della Valpolicella
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D@reeo: Vásároltál a Temu-n 2023-2024 köz? 2000 forint üti a markod, ha SPAM-et olvasol
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma tudnivalók
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Aktív témák
- Metal topik
- Milyen videókártyát?
- Kezünkben a világ első robotmobilja, a Honor Robot Phone
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elvarázsolja a Honor a kameraszigetet
- Mesterséges intelligencia topik
- Hardcore café
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Erősen használt Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY kompakt konyhai robotgép / 1 hónap jótállás
- EKX X20 - SunTour AIR hátsó rugóstaggal! + MoniMoto 7 GPS + Kryptonite zár - 50 km/h
- Eladó Electrolux Comfort 600 mobil klíma kiváló állapotban
- Használt Krups Grind Aroma KM832810 filteres kávéfőző beépített darálóval / 1 hónap jótállás
- Csomagolás sérült Cecotec Power Espresso 20 Coldbrew eszpresszógép, 20 bar nyomással / 1 hónap jótál
Üzleti előfizetők hirdetései
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű 12 Hónap garanciával

), meg meleg is volt, de akkor is meglepődtem. Az autósokon is azt veszem észre, hogy sokkal segítőkészebbek most már hogy kevesebben vannak kint, szinte minden autós jelezte, ha már belátja a kanyart, nem jön senki, hogy menjek nyugodtan, akár félre is húzódnak. Ezen nagyon meglepődtem, régen inkább direkt feltartottak, olajat locsoltak az aszfaltra az ott lakók stb...
). Viszont ezt is jól betrafizták, a villanypózna tetején vannak, Tát irányából nézve szembe vannak, de ki van táblázva. Szerintem mire Pestről leértem, 10-15 trafi biztos volt (+ még kitudja mennyi amit nem láttam).