Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin
    nagyúr

@Micsurin & @Gabis
    Most hétvégén alaposan leteszteltük a Spaiot, és kicsit össze is hasonlítottam az UA heatgearrel (bár nem teljesen 1-1 összehasonlítás mert én jobban izzadok mint a feleség :D) Tartósságról később...
    Ami ugyanaz volt: nadrág, zokni mindkettönknél Spaio Breeze.
    Felső neki Spaio breeze nekem UA Heatgear valami aláöltöző.
    Anyagra az UA sokkal nylonosabb, a spaio természetesebb érzést kelt.

Péntek Bp-Fertőd felé végig 38-39 fok.
    Aláölt, dzseki + légzsák
    Mikor megérkeztünk azt mondta bár melege volt de teljesen jól érezte magát -Mmintha nem lett volna rajta semmi aláöltöző - (ráadásul mivel utas volt így nem annyira érte mögöttem a menetszél)
    neki pillanatok alatt megszáradt a cucc nekem azért jóval több idő volt.
    Este kimostuk mindkét aláöltözőt. Reggelre a Spaio tök száraz volt nekem az UA-t még hajszárítóval meg kellett küldeni egy picit.

Ausztriában a Myrafalle - Kalte Kuchl között ránk szakadt az ég konkrétan és 17 fok lett pikk-pakk :DDD
    Ő míg megette a kajáját már megszáradt az enyémnek még kellett kb 20 perc extrában amikor már kezdett megint meleg lenni.
    Mariazell felé végül nem is mentünk. Helyette Gloggnitz felé kanyarogtunk már száraz úton.

Szóval kénylemre és funkcióját tekintve tök jó.
    Viszont nekem van egy kis kételyem a tartósságot illetően.
    Érdekes módon ez csak nálam van kettőnk közül de nekem a nadrág térdénél a protektorzseb kicsit kibolyhosította már két csíkban (kb mint Micsurin felsője de kevésbé talán)
    A másik nadrágnak semmi baja.

Most olvastam csak vissza, köszi :R
    Hmm picit agyalós, hogy elbírja-e 2 szezon terhelését. :D

De ennyiért mi is rápróbálunk szerintem a Breezre. :R

Új hozzászólás Aktív témák