Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Transalp helyere helyetessits amit szeretnel, hasra csapott modellnek hoztam csak.

Az ujat meg csak amiatt hozom mert itthon a piacot jobban megnezve alig van metszett. Vannak a 1-5 eves motorok par ezertol bezarolag olyan 20-30 ezerig, majdnem szalon motor arban esetleg 500k-1m-el olcsobban. (Futott meterrel forditottan dragulnak ugye.)

Illetve marad a “futottak meg”:
    A., oreg mint az orszagut (10-15+) es van benne 50-70 ezer, ezt kb par ev alatt kihajtja belole az ember lazan.
    B., oreg mint az ocean (karbis / korai injektoros), import, allitolagos alacsony futas.

Annyira gyatra a hazai hasznalt piac, hogy a fitalabb gepeket nezve a matek igen hamar a hasznalt ellen fog szolni, mert itthon mindenki megvesz egy hasznalati targyat majd eladaskor a beletett erteket szeretne kivenni. Legfeljebb csak egy picivel kevesebbet.
    Emiatt kezdtem el neked feszegetni a temat.

Viszont nem feltetlen ertem akkor aranyaiban mi az a futas amire fentebb utaltal. (Szinten pl tapasztalatbol erdekelene.)
    Mert ha markaszerviz alatti arakon nezem csak picivel is, akkor egy uj motor bekerulesi koltsegeihez vagy egy alig futott motor kozel szalon arahoz kepest bentebb vagyok. Egy meglepetes csomag hasznalthoz kepest meg jobbak az alapja. De lehet en vagyok helikopter… valahogy egy hajtokar-hajtokarcsapagy-gyuru-dugo-szelep-gepmuhely-veztengely tema nem akar annyira horror lenni nekem fejben… sem egy futomu rendbetetel. Ellenben azzal ami a hasznalt piacon tud szaladgalni… :DDD

Hasznalt bontott blokkal megint az a problemam, hogy messzirol jott ember…, lasd Sugomotor is ramondhat barmit egy blokkra. Megveszem, Te beteszed nekem es visszajovok hozzad 2 het mulva, hogy:
    A., ennek vodor csavar hangja lett (osszenezunk kinel van gyufa)
    B., vedeli az olajat. (Szomoruan konstatalod legyen nalam mindig egy literes doboz.)

Pedig a Sugoban meg meg is biznek, de a bontott szerintem megint hatalmas lutri.

Nem szeretnek ezen meg tobbet rugozni, mert kezdem ugy erezni, hogy en nem ertek annyira hozza, de azt meg mindig tartom, hogy magyarorszagon talalsz alternativat arra, hogy felujits egy akarmilyen uj motort, amibe beleraktal 130e kmt :D
    Ebben egeszen biztos vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák