Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jó kis beszélgetés lett a kérdésemből.
    Mivel még nem írtam hozzátok, szeretnék pár mondatot írni, ne csak "beböfögjek" ide.
    Pár szezon óta van jogosítványom, egy 2018-as DL650-t vettem, nem bántam meg. Teljesen gyári, 28e km van benne, második tulaja vagyok, a méretemhez (192cm, 120kg), kényelmesnek tűnt, vezetni főleg. Egyedül az ülést kellett tommotékkal megcsináltatnom (magasítás, szélesítés, hátra tolva az üléspozíció, plusz ugye hab/zselé), amit azóta is áldok mert csodálatos lett. Órák múltán is kényelmes, hozzám passzol.
    Fejér megyei vagyok (Szfvár), így főleg a Dunántúlon mozgok, eredetileg győriként, jól lefedem az ország eme részét. (munka miatt járom a többit eleget)

Idén rászoktam az utassal utazásra, viszem a stresszt magammal, de nem bántam meg, a plusz súly eszméletlen jó társ a kanyarokban. Nem a sebességre megyünk, az élményre, kikapcsolódásra, élvezni szeretném minden percét.

Ruhákkal rengeteget küzdöttem, most is csak szedett-vedett szett van, Modeka Panamericana a kiszemelt, de nem próbáltam még, ráér. A sisak szintén küzdelmes volt, de végre szerintem megtaláltam idén, Schubert C3 Pro.

Nálam szerintem csak tapasztaltabbak vannak itt, figyelmesen fogok olvasgatni.. :U

Udv itt, remelem segitsegedre tud lenni a topic.

Új hozzászólás Aktív témák