Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rush77
    aktív tag

En is 🙂

Viszont a múltkori témához kapcsolódóan, hogy mennyire nem segítenek egymásnak sem az autósok sem a motorosok, tegnap ahogy jöttünk Fertődről a Balaton déli partjához, egy kis faluban láttam egy motoros nőt az út szélén állni, megálltam mert gondoltam hátha kell segíteni és beigazolódott. A férje próbálta éppen az árokból kiszedni a motort.
    Szerencsétlennek már vörös volt a feje a próbálkozástól és kb fél órája próbálkozott a tűző napon. Senki nem állt meg nekik.
    szerencsere egy nagyon lassú kanyar volt így nem esett bajuk, csak a doboz fedele tört meg egy picit, persze a kanyar jól felszórva murvával a sáv közepétől. Kb 15 métert kellett segíteni húzni hátrafelé a motort ki az árokból a nyakig érő dzsindzsaban.
    Nem tudom meddig lettek volna ha nem állok meg. Nem nagyon beszéltek angolul de a végén elszívta k egy cigit és mindenki ment a saját útjára.
    De a hozzáállás felbasz, hogy kb 30 kocsiból egy sem állt meg pedig gondolhattak, hogy nem viccből van az árokban a motor. :W

Új hozzászólás Aktív témák