Hirdetés
- pechman8: A Hangfal, ahogy én tapasztalom
- D@reeo: Vásároltál a Temu-n 2023-2024 köz? 2000 forint üti a markod, ha SPAM-et olvasol
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 18 – Minek nevezzelek, avagy, az vagy-e, aminek hívlak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PSti: Elit Liga - Logout zsenik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Algieba: Természetjáróként a klímaváltozásról
-
159400 - 159301
159574 - 159501 159500 - 159401 159400 - 159301 159300 - 159201 159200 - 159101 159100 - 159001 159000 - 158901 158900 - 158801 158800 - 158701 158700 - 158601 158600 - 158501 158500 - 158401 158400 - 158301 158300 - 158201 158200 - 158101 158100 - 158001 158000 - 156001 156000 - 154001 154000 - 152001 152000 - 150001 150000 - 148001 148000 - 146001 146000 - 144001 144000 - 142001 142000 - 140001 140000 - 138001 138000 - 136001 136000 - 134001 134000 - 132001 132000 - 130001 130000 - 128001 128000 - 126001 126000 - 124001 124000 - 122001 122000 - 120001 120000 - 118001 118000 - 116001 116000 - 114001 114000 - 112001 112000 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:17 Téma összefoglaló
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Tegnap teszteltük végre a gumikat. Hát ezt nem mondanám élesnek vagy kanyarbe beejtősnek. Viszonylag óvatosak voltunk, nem is csúszott meg sehol. Szerintem tök jó lineárisan dönthető. Nincs akadás vagy hirtelen megindulás érzése. Pedig a nyomást el is felejtettem megnézni.
-
Micsurin
nagyúr
-
Zsírkrétamen
senior tag
Utánaérdeklődtem a zxmoto 500rr-nek, főleg hogy elvileg már az egyiknek van tulaja is, sőt, ahogy látom már van rendszáma is. Elvileg max 1 hónap (de inkább kevesebb, a bürokrácián múlik), és lesz belőle tesztmotor
Asszem az mt09/r9 után ez az egyik legjobban várós motor nekem az idén. -
tboy93
nagyúr
nah megjartam zakopanet. budapeströl 2 napos turara (1 ejszaka) szerintem tökeletes valasztas.
tudom van ilyen egynapos challenge, hogy hajnalban indulunk, delutan bekapunk egy csülköt majd vissza haza, de az mar nagyon rohanos es sok a km, kell a helyismeret is hozza, max egy repülö szönyeg gs-sel probalnam meg.ket dolog van zakopaneval. egyik az idö valtozekony es csapadekos, be lehet könnyen szopni. kettö rettentöen tulzsufolt. kocsival a varos kb jarhatatlan. ezert ilyen last minute hetközben a legjobb valasztas, idöjarast es szallast közvetlen elötte checkolva.
nekem a napi program a varosban egy zabbantas volt, a fö setaloutca Krupowki, es felvonoval felmenni a Gubalowkara. tenyleg van egy sajatos hangulata a varosnak, mas mint az osztrak alpesi miliö. jardan nem mertem hagyni a motort, a szallas csak 2,5km-re volt a központtol szoval begyalogoltam (bar pont kesöbb egy magyar rendszamos motort lattam parkolni a föutca vegen).
lengyelek elsö blikkre eleg nyersek, idösebbek nem nagyon beszelik az angolt. a ferfiak jo nagy darab allatok. ha kene valasztanom egy nemzetet, hogy kik induljanak a ruszkik ellen, biztos a polakok lennenek.az [ut] maga is nagyon tetszett. karpatok nagyon szep, meg az alpok utan is. Odafele Herencsvölgy, Breznobanya, Ördöglakodalma-hago, majd fel az 537-re. Csorba-tonal beiktattam egy megallot. azt egyszer erdemes megnezni de en több ilyen tavat lattam mar ausztriaban. erdekesseg meg hogy Magastatra utan több helyen is alltak kint a czigok az ut mellett es arultak vödörben az öklömnyi gombakat (varganya?).
[visszaut] meg nyugatrol kerültem a tatrat az 584-en csorogva le. utana meg Donovaly-hagon at Besztercebanya. ez is nagyon szep, kar hogy tranzitutvonal es nagyforgalmu. onnentol meg nekem mar csukott szemmel Zolyom-Szenavar es vissza a forro medence pocsolyankba.
ide kb havonta visszajarnek. annyi hogy kell neznek egy faroktaskat mert hatival (+ legzsak) kenyelmetlen volt. ja a golonka akkor volt hogy nem tudtam megenni, a felet hazahoztam anyameknak.

Pár éve nyomtunk mi is egy zakopane kört öcsémmel. 1 nap kényelmes kimotorozás, ott helyben a hegyek bejárása, este megalvás aztán másnap haza. Szerintem így érdemes menni. Legolcsóbb szállás jó volt aludni.
-
Gabis
őstag
Twinfocus lekapott

Szerintem egy darabig még tuti nem fogok betelni ezzel a kékkel, annyira kiadja a formával
Szett meg egyre kényelmesebb, egyetlen Mugen darab maradt az a csizma. Nem tudom még mire pontosan, de ötlet szinten van már helyette egy Xpod meg egy Sidi kinézve. Nagyon zavar, hogy fent feleslegesen bumszli és a farmer nem megy rá.

Gabis a Spaio-ról nagyon megköszönnék pár szót, így az emelőt elhozva a Spaio és a Bruebacken agyalok.
Két nap alatt megjött. Ha a Decthlonos Kipsta aláöltözőhöz hasonlítom, akkor sokkal finomabb, lágyabb az anyaga. Tartós tesztet majd csak később tudok megosztani.
-
crocy
tag
nah megjartam zakopanet. budapeströl 2 napos turara (1 ejszaka) szerintem tökeletes valasztas.
tudom van ilyen egynapos challenge, hogy hajnalban indulunk, delutan bekapunk egy csülköt majd vissza haza, de az mar nagyon rohanos es sok a km, kell a helyismeret is hozza, max egy repülö szönyeg gs-sel probalnam meg.ket dolog van zakopaneval. egyik az idö valtozekony es csapadekos, be lehet könnyen szopni. kettö rettentöen tulzsufolt. kocsival a varos kb jarhatatlan. ezert ilyen last minute hetközben a legjobb valasztas, idöjarast es szallast közvetlen elötte checkolva.
nekem a napi program a varosban egy zabbantas volt, a fö setaloutca Krupowki, es felvonoval felmenni a Gubalowkara. tenyleg van egy sajatos hangulata a varosnak, mas mint az osztrak alpesi miliö. jardan nem mertem hagyni a motort, a szallas csak 2,5km-re volt a központtol szoval begyalogoltam (bar pont kesöbb egy magyar rendszamos motort lattam parkolni a föutca vegen).
lengyelek elsö blikkre eleg nyersek, idösebbek nem nagyon beszelik az angolt. a ferfiak jo nagy darab allatok. ha kene valasztanom egy nemzetet, hogy kik induljanak a ruszkik ellen, biztos a polakok lennenek.az [ut] maga is nagyon tetszett. karpatok nagyon szep, meg az alpok utan is. Odafele Herencsvölgy, Breznobanya, Ördöglakodalma-hago, majd fel az 537-re. Csorba-tonal beiktattam egy megallot. azt egyszer erdemes megnezni de en több ilyen tavat lattam mar ausztriaban. erdekesseg meg hogy Magastatra utan több helyen is alltak kint a czigok az ut mellett es arultak vödörben az öklömnyi gombakat (varganya?).
[visszaut] meg nyugatrol kerültem a tatrat az 584-en csorogva le. utana meg Donovaly-hagon at Besztercebanya. ez is nagyon szep, kar hogy tranzitutvonal es nagyforgalmu. onnentol meg nekem mar csukott szemmel Zolyom-Szenavar es vissza a forro medence pocsolyankba.
ide kb havonta visszajarnek. annyi hogy kell neznek egy faroktaskat mert hatival (+ legzsak) kenyelmetlen volt. ja a golonka akkor volt hogy nem tudtam megenni, a felet hazahoztam anyameknak.

-
Kolondrum
félisten
-
Rush77
aktív tag
Azt tudom, hogy nem noname csak itthon nem annyira elterjedtek.
a championhelmetet szoktam nézni.Amin viszont meglepődtem, hoigy amerikában pl a TT-Revo is DD gyűrűs míg itthon micro csatos
-
Micsurin
nagyúr
Jövőre gondolkodom, hogy lecserélem az MT Thunder 4 SV-t. Szeretem (főleg a fél mp plexi cserét) de most már a bélése kezdett annyira kitágulni, hogy minimálisat (kb max 1 centit) föl-le el tud mozdulni. Ezt a szíj szorosabbra húzásával tudom még kompenzálni de már nem sokáig.
Helyette kinéztem a KYT és Suomy sisakok közül ezeket.
KYT TT-Revo (feleségnek ilyen van és szereti bár az is igaz, hogy ritkábban használja (csak túrázni jár velem). Szimpi az ára is, és az EJEAS commsot is könnyen be tudtam szerelni a feleségemnek. Állítása szerint nagyon jól szellőzik.
Viszont, rohadt nehéz egy kézzel kinyitni a plexit és a plexi cseréjéhez is kellett izmozni amikor a sötétet tettem fel
KYT R2R A beépített napszemüveg miatt tetszik de nem tudom, mennyire jó a szellőzése. és csak 2 héjméret van.
Suomy Stellar 2 Ezt sem ismerem de kb ugyanaz mint az R2RForumokon van aki azt mondja a legjobb van aki szerint szar. Valakinek van tapasztalata esetlegh a márkákkal?
KYT és Suo is jó bevált márkák csak itthon kevéssé favoritok, tengeren túl nagyobbat mennek.
championhelmet teszteket nézz. -
Gabis
őstag
-
Rush77
aktív tag
-
Gabis
őstag
Jövőre gondolkodom, hogy lecserélem az MT Thunder 4 SV-t. Szeretem (főleg a fél mp plexi cserét) de most már a bélése kezdett annyira kitágulni, hogy minimálisat (kb max 1 centit) föl-le el tud mozdulni. Ezt a szíj szorosabbra húzásával tudom még kompenzálni de már nem sokáig.
KYT TT-Revo (feleségnek ilyen van és szereti bár az is igaz, hogy ritkábban használja (csak túrázni jár velem). Szimpi az ára is, és az EJEAS commsot is könnyen be tudtam szerelni a feleségemnek. Állítása szerint nagyon jól szellőzik.
Viszont, rohadt nehéz egy kézzel kinyitni a plexit és a plexi cseréjéhez is kellett izmozni amikor a sötétet tettem fel
KYT R2R A beépített napszemüveg miatt tetszik de nem tudom, mennyire jó a szellőzése. és csak 2 héjméret van.
Suomy Stellar 2 Ezt sem ismerem de kb ugyanaz mint az R2RForumokon van aki azt mondja a legjobb van aki szerint szar. Valakinek van tapasztalata esetlegh a márkákkal?
Nekem is van egy MT sisakom (Blade 2), ha elégedett vagy vele egy bélés csere nem lenne opció?
-
Topiccsendőr
addikt
-
Kolondrum
félisten
Tehat akkor megsem sima folttal lett megcsinalva, hanem kukaccal?
-
Rush77
aktív tag
-
bigrob
őstag
Valóban nem, de előtte azért az öreg a Pardiban kezét szívére téve mondta hhohohoo hát Ők forgalmazók persze, hogy ha kell valami betudjuk szerezni nem kell aggódni.

Írtam a portugáloknak arra a címre ahonnan kaptam választ az 5 éves gari kiterjesztésre, csak tudnak nekem küldeni egy nyamvadt M-es bélést.
---
bigrob Látod látod Vitézy szerint ez gyilkos tempó
Bár azzal foglalkoznának hogy az Andrássyn nekünk jött egy taxis hátulról de szerencsére nem lett bajunk

-
Micsurin
nagyúr
-
-Mike-
addikt
Na a motor maga megvan, napokban felkerülnek a kért extrák is.

Végül gyári USB + szivargyujtó + bukócső + markolatvédő + markolatfűtés lett. A dobozkonzolt elengedtük mert műanyag a gyári és nem is opció vele csak a gyári oldalkoffer.

Abból megy fel az swmotech és az oldalkonzoljai majd kapásból.Biztos ami biztos toltunk egy ülés checket.
Szerencsére ismét megkapta asszonyságtól is az áment, idézem "a Hondahoz képest egy fotel nyujtott lábbal".Csak az NKH-ra várunk az egyedi vizsgavégett igazából.
Ez a szín meg konkrétan szerelem lett első látásra mindkettőnknél.

--
Viszont ami nem tetszett, volt alatta egy 200ft-os méretű fagyálló pöttyölés. Váltig állították, hogy mivel nem volt rendesen bemelegítve és átjáratva még a motor kicsomagolás után ezért a tömítéseknél - csöveknél ez gyakran előfordul de ezzel nem kell foglalkozni. Kíváncsi leszek.

Persu egyetértünk? Nekem picit sántít a sztori, átvételkor azért lehet ebbe bele fogok állni, hogy nézzük csak meg mizu van bemelegedés előtt és után. Cseppenünk vagy sem...
Ez a fagyálló pöttyölés elmúlt egyébként?
-
Micsurin
nagyúr
Persze, beletekertem majd 900km-t most 1 hétvége alatt.

A szellőzése brutál jó már városban is, főleg homlokról, felül ha picit lentebb hajtód a fejed már már érzed ahogy becúgol - alapból csak átjár. Pont a nagy felső kivágások miatt ha nagyon lefele nézel akkor tud sívítani, ez egy két motoron lehet kellemetlen. Nekem a Versysen természetellenes annyira lefele nézni nem jelentkezik.Napszümeg nagyon mélyre jön, full takar. Bélése tapira nagyon jó minőség és tényleg száraz érzést ad több óra után is. Zajra nem tudok mit mondani, se nem jobb se nem rosszabb mint a Nolanem volt, de füldugó aztán kész.

Ami nagyon tetszik az a plexi mechanika, az egyik legjobb legkönnyebben cserélhető amivel eddig találkoztam. Végre tényleg mint a videókban 1 mozdulatos.

Illetve Xena a gyári intercom de a Cardo Spirit HD a JBL hangszórókkal is játszi könnyedséggel ment bele, mindenhol volt még kábelvezető alagút is.
Ami nem tetszett az most a Pardis eset..., illetve a D gyűrű pántja nagyon hosszú és zavaróan lóg a felesleg.
Elég átgondolt összeségében anyagra meg kézben nagyon rendben van, többit az idő eldönteni. Az meg nagy pluszpont, hogy adnak pinlockot és víztiszta ill irridiumos plexit is most hozzá.
-
Horvi
őstag
Valóban nem, de előtte azért az öreg a Pardiban kezét szívére téve mondta hhohohoo hát Ők forgalmazók persze, hogy ha kell valami betudjuk szerezni nem kell aggódni.

Írtam a portugáloknak arra a címre ahonnan kaptam választ az 5 éves gari kiterjesztésre, csak tudnak nekem küldeni egy nyamvadt M-es bélést.
---
Jó hát ő el akar adni persze, hogy mond ilyeneket. De végül is nem kamuzott, be tudják szerezni, csak nem mindegy, hogy jövő hétre vagy jövő évre

Ha megoldódik a dolog és használtad már a sisakot tudnál róla írni pár sort, hogy milyen az együttélés vele? Köszi -
Micsurin
nagyúr

---
-
bigrob
őstag
Azt nem mondtam, hogy kényelmes, 300-500km közötti táv még okés vele nekem, többet meg am se motoroznék, arra van a furgon ahogy mondtad, vagy repülő ahogy en
és akkor azt néhányszáz km-t legalább sporton tettem meg nem túrán, ami nekem élvezetesebb 
De mondom, aki meg többezreket akar motorozni, annak meg nyilván az lesz a jó választás csak én annyit nem motoroznék.
Csatlakoztam én is egy 100k-s csekkel.
85-el csak 70k lett volna...
Most meg jön a para, hogy azóta hányszor mértek itt
Full üres, totál belátható szakasz, látszik mennyire is izgulom túl...
-
Kolondrum
félisten
Kukaccal gyorsba. 800km-t ment. 800-900 között megadta magát. Reggelről hajtom ahogyan én gondolom.
-
Topiccsendőr
addikt
1900km-es S23 KUKA lett. Ma reggel elértem a bejáratás végét, azóta húzom a száját, de úgy rendesen (beteg módon megy). Meg is lett az eredménye. Látom, hogy sokat villog a SlideControl lámpa kanyarban és helyezkedik a motor... Úszik a segge...Berakom üribe, gurulok, gurulnék, megáll nagyon hamar. Na mondom. Hazamegyek. 1.5bar. Irány a gumis. Ránéz: Ezt nem javítjuk, csere. Főleg mert kukaccal is ereszt. 😞 Gyáá. Pedig azt hittem el tudom koptatni kukaccal.
-
Kolondrum
félisten
1900km-es S23 KUKA lett. Ma reggel elértem a bejáratás végét, azóta húzom a száját, de úgy rendesen (beteg módon megy). Meg is lett az eredménye. Látom, hogy sokat villog a SlideControl lámpa kanyarban és helyezkedik a motor... Úszik a segge...Berakom üribe, gurulok, gurulnék, megáll nagyon hamar. Na mondom. Hazamegyek. 1.5bar. Irány a gumis. Ránéz: Ezt nem javítjuk, csere. Főleg mert kukaccal is ereszt. 😞 Gyáá. Pedig azt hittem el tudom koptatni kukaccal.
-
Horvi
őstag
Nexxhez mondom rendelek egy M-es fejpárnát (hátha akkor nem kell a két kieg párnát beragasszam az L-es bélésember), Pardi mondja hááát mostani szállítmánnyal nem kaptak, következővel talán de felírnak és értesítenek. Louis közölte legkorábban 09.23-i héten tudnak bármit intézni ha kimegyek érte az a leggyorsabb.
Ebben a formában ez a brand ahogy van zsákutca...

Ez nem túl bíztató, mert pont most nézegettem én is ezt a gyártót.
-
Micsurin
nagyúr
Nexxhez mondom rendelek egy M-es fejpárnát (hátha akkor nem kell a két kieg párnát beragasszam az L-es bélésember), Pardi mondja hááát mostani szállítmánnyal nem kaptak, következővel talán de felírnak és értesítenek. Louis közölte legkorábban 09.23-i héten tudnak bármit intézni ha kimegyek érte az a leggyorsabb.
Ebben a formában ez a brand ahogy van zsákutca...

-
Gabis
őstag
-
bardi
senior tag
Bajnáról Bajót irányába nagyon jó az út, és nem igazán forgalmas, onnan meg Péliföldszentkereszt, vagy valami hasonló falunév.
-
norbert1998
nagyúr
We go. 2526 a DOT, ami brand new. M7 RR éett végül, anyagi okokból
Dee elvileg jó lesz ez nekem nagyon ám
Meglátjuk, majd jelentkezem. Hétvégén Balaton
-
Gabis
őstag
Bajna megvolt... az a felfestés mondjuk engem inkább megzavart
Egerbakta jól néz ki, eddig csak Mátraszentimréig mentem el arra felé, de a következő lehet az lesz.
-
Micsurin
nagyúr
Az egyébként kifejezetten gatya szakasz, akkor már bajna vagy alcsútdoboz, esetleg egerbakta fele nèzz ki.
-
Gabis
őstag
Szerintem elsőre bőven elég, ha megtanulod az alap fék-stabil gáz-kigyorsítás technikát, megfelelő ívekkel és tekintettel, ha ez már megy, hozzárakod a kiülést. Ez nem két nap, míg rutinná válik. Teljesen felesleges trail breaking-el kínlódni, ami egy haladó pályatechnika, és pl. a fos magyar utakon szvsz értelmetlen kockázat, amíg az alapok nincsenek meg. Egyszerre egy aspektuson tudsz dolgozni.
Igen, én is belátom, hogy sokat akarok egyszerre. Pl. Pilisszentkereszt és Esztergom közötti szakaszon volt is néha majrécsík a gatyában, de igyekszem, és megfogadom a tanácsot.
-
Csandi
addikt
Szerintem elsőre bőven elég, ha megtanulod az alap fék-stabil gáz-kigyorsítás technikát, megfelelő ívekkel és tekintettel, ha ez már megy, hozzárakod a kiülést. Ez nem két nap, míg rutinná válik. Teljesen felesleges trail breaking-el kínlódni, ami egy haladó pályatechnika, és pl. a fos magyar utakon szvsz értelmetlen kockázat, amíg az alapok nincsenek meg. Egyszerre egy aspektuson tudsz dolgozni.
+1, ugyanígy gondolom.
-
Apophis
őstag
Nagyon állat lett ez a fotó.
A Brubeck-en én is agyalok még, meglátjuk.A képről az ugrott be, amit párszor már az utakon is tapasztaltam. Igaz még csak kb. két hónapos a jogsim, meg első nagymotor, de mikor érkezem egy nagyobb kanyarhoz igyekszem minden infot amit begyűjtöttem, alkalmazni. Megfelelő sebesség, kormánytolás, late apex, trail braking, felső testtel mozogni az íven stb. de mégis minden nyílásom összerándul... majd jön egy motoros, csak ül rajta mint krumpliszsák, és gyorsabban, lazábban beveszi a kanyart. Nagyon nem bízom még magamban, meg a motorban, de igyekszem.
-
palfitom
félisten
Voge-ért mentem, végül Kove lett belőle
Úgy volt hogy ez a jövő heti motorom lesz, már fejben készültem is, hogy lemegyek vele kakucsra a hétközbe, de így sajna sztornó, marad a hétvégi mátra vagy bajna.
Nem néztem még utána semmilyen specifikációnak mivel nem erre készültem, de tegnap így “vakon” gurultam vele egyet a városba. Röviden és tömören: ez nem ellenfele a zx4rr-nek, még akkor sem ha ezért készült. Értem én hogy egy misivel olcsóbb, de annyival roszabb is. (Pont ezért vagyok rápörögve viszont a zxmoto-ra, azt még idén nagyon ki akarom próbálni)
A súlya elmegy, kb a kawa is ennyi lehet, de itt érzetre kicsit máshova esik a súlypont, ez olyan közepes. Féknél az első érzésem hogy kicsit puha és “nyúlós”, de egyébként tök jól megáll ha az ember behúzza teljesen a fékkart, annyira talán nem jól adagolható. Mindegy, ezt még próbálgatom. A futómű teljesen városra van most hangolva, de állítható. Egyenlőre így ebben a formában pályára se vinném ki annyira lagymatag, de hétvégéig még húzok rajta, hátha segít. Az üléspozi sem teljesen zx4rr, pont egy hangyafasznyival előre dőlősebb, persze még így is bőven a kényelmes sportmotor kategória, de hosszú távon szerintem kevésbé lenne kényelmes. A tükrök offosak, úgy rezonál mintha egyhengeres lenne, konkrétan semmit nem látni bennük semmilyen fordulatszám tartományban. Üléspozihoz visszatérve a lábtartók talán lentebb vannak, az ülés talán kényelmesebb mint a kawán. Gyorsváltó nincsen csak felfele, és az sem megy mindig (oké, nincs még benne ezer, meg sportcipőbe voltam, lehet csak nem voltam elég határozott). Sport módba volt, nem néztem hogy van-e még más mód, de elég érdekes a gázreakció, hasonlót a 700-as qj-n éreztem legutóbb. 4-5 ezerig egy tök kezelhető motor, a gázkar érzékenysége is remek, aztán felette meg borzadály. Rángat, darabos, meg akar indulni de nyomaték nincs benne túl sok…eleve kevesebb ló is mint a 4rr, érezni is nagyon az a -10 lovat, és itt sehol nem jön meg a tüzijáték, 4-ig végig forgattam de semmi. Persze nem rossz motor, de valahogy nem kapott el az az “uristen kell egy ilyen” érzés, mint a 4rr-nél.
Ha már kínai és az anyagminőség, sajnos itt sincs a toppon. Van benne egy fekete műanyag dekorelem, nekem pont oda esik a lábam. Recseg-ropog-mozog, olyan mintha csak valami takaróelem lenne amit fog kb a két végén két csavar és ennyi. Szerintem egy motoros farmer-bőr nagyon hamar ki fogja azt koptatni. A kijelző nem túl átgondolt, a hőfok és a megtehető táv olyan picivel van írva, hogy menetközbe esélytelen látni. Az elsőfék tartálytól egy akkora ordenáré gumicső megy el, rossz ránézni. A gombok olyanok, mint az olcsóbb kínai motorokon, tehát vannak, jól megnyomhatóak, de rossz rájuk nézni, nem minőségi.
Ha nem létezne a zxmoto 500rr, azt mondanám annyira nem rossz csomag ez, egy misivel olcsóbb mint a zx4rr, és annyira azért nem kell sok kompromisszumot kötnünk ha az előbbire nem volt pénzünk csak erre. Viszont így, hogy van más versenyző is, én így nem ezt választanám
Kár érte, pedig mutatós kis dög.
-
Zsírkrétamen
senior tag
Voge-ért mentem, végül Kove lett belőle
Úgy volt hogy ez a jövő heti motorom lesz, már fejben készültem is, hogy lemegyek vele kakucsra a hétközbe, de így sajna sztornó, marad a hétvégi mátra vagy bajna.
Nem néztem még utána semmilyen specifikációnak mivel nem erre készültem, de tegnap így “vakon” gurultam vele egyet a városba. Röviden és tömören: ez nem ellenfele a zx4rr-nek, még akkor sem ha ezért készült. Értem én hogy egy misivel olcsóbb, de annyival roszabb is. (Pont ezért vagyok rápörögve viszont a zxmoto-ra, azt még idén nagyon ki akarom próbálni)
A súlya elmegy, kb a kawa is ennyi lehet, de itt érzetre kicsit máshova esik a súlypont, ez olyan közepes. Féknél az első érzésem hogy kicsit puha és “nyúlós”, de egyébként tök jól megáll ha az ember behúzza teljesen a fékkart, annyira talán nem jól adagolható. Mindegy, ezt még próbálgatom. A futómű teljesen városra van most hangolva, de állítható. Egyenlőre így ebben a formában pályára se vinném ki annyira lagymatag, de hétvégéig még húzok rajta, hátha segít. Az üléspozi sem teljesen zx4rr, pont egy hangyafasznyival előre dőlősebb, persze még így is bőven a kényelmes sportmotor kategória, de hosszú távon szerintem kevésbé lenne kényelmes. A tükrök offosak, úgy rezonál mintha egyhengeres lenne, konkrétan semmit nem látni bennük semmilyen fordulatszám tartományban. Üléspozihoz visszatérve a lábtartók talán lentebb vannak, az ülés talán kényelmesebb mint a kawán. Gyorsváltó nincsen csak felfele, és az sem megy mindig (oké, nincs még benne ezer, meg sportcipőbe voltam, lehet csak nem voltam elég határozott). Sport módba volt, nem néztem hogy van-e még más mód, de elég érdekes a gázreakció, hasonlót a 700-as qj-n éreztem legutóbb. 4-5 ezerig egy tök kezelhető motor, a gázkar érzékenysége is remek, aztán felette meg borzadály. Rángat, darabos, meg akar indulni de nyomaték nincs benne túl sok…eleve kevesebb ló is mint a 4rr, érezni is nagyon az a -10 lovat, és itt sehol nem jön meg a tüzijáték, 4-ig végig forgattam de semmi. Persze nem rossz motor, de valahogy nem kapott el az az “uristen kell egy ilyen” érzés, mint a 4rr-nél.
Ha már kínai és az anyagminőség, sajnos itt sincs a toppon. Van benne egy fekete műanyag dekorelem, nekem pont oda esik a lábam. Recseg-ropog-mozog, olyan mintha csak valami takaróelem lenne amit fog kb a két végén két csavar és ennyi. Szerintem egy motoros farmer-bőr nagyon hamar ki fogja azt koptatni. A kijelző nem túl átgondolt, a hőfok és a megtehető táv olyan picivel van írva, hogy menetközbe esélytelen látni. Az elsőfék tartálytól egy akkora ordenáré gumicső megy el, rossz ránézni. A gombok olyanok, mint az olcsóbb kínai motorokon, tehát vannak, jól megnyomhatóak, de rossz rájuk nézni, nem minőségi.
Ha nem létezne a zxmoto 500rr, azt mondanám annyira nem rossz csomag ez, egy misivel olcsóbb mint a zx4rr, és annyira azért nem kell sok kompromisszumot kötnünk ha az előbbire nem volt pénzünk csak erre. Viszont így, hogy van más versenyző is, én így nem ezt választanám
-
Gabis
őstag
Twinfocus lekapott

Szerintem egy darabig még tuti nem fogok betelni ezzel a kékkel, annyira kiadja a formával
Szett meg egyre kényelmesebb, egyetlen Mugen darab maradt az a csizma. Nem tudom még mire pontosan, de ötlet szinten van már helyette egy Xpod meg egy Sidi kinézve. Nagyon zavar, hogy fent feleslegesen bumszli és a farmer nem megy rá.

Gabis a Spaio-ról nagyon megköszönnék pár szót, így az emelőt elhozva a Spaio és a Bruebacken agyalok.
Nagyon állat lett ez a fotó.
A Brubeck-en én is agyalok még, meglátjuk.A képről az ugrott be, amit párszor már az utakon is tapasztaltam. Igaz még csak kb. két hónapos a jogsim, meg első nagymotor, de mikor érkezem egy nagyobb kanyarhoz igyekszem minden infot amit begyűjtöttem, alkalmazni. Megfelelő sebesség, kormánytolás, late apex, trail braking, felső testtel mozogni az íven stb. de mégis minden nyílásom összerándul... majd jön egy motoros, csak ül rajta mint krumpliszsák, és gyorsabban, lazábban beveszi a kanyart. Nagyon nem bízom még magamban, meg a motorban, de igyekszem.
-
Cleinor
tag
Nagyon szép

Listán voltunk a Tigrissel, baromi jó gép és kék illetve sárgában brutál, egészen a teszt körig jutottunk vele annó
Kollégáéval mehettünk egy hosszabbat, nekem nagyon kiadta mert meglepően hegyes és feszes. A három henger hangja meg alulról kigyorsítva eszméletlenül tetszett. Sajnos a hátizsákomnak / közösen nem volt kényelmes ezért esett ki.
Ó tökéletesen így van, én egyszer raktam fel asszonyt hátra, de viszonylag gyorsan eljutottunk a közös konszenzusig hogy ez nem lesz egy fentartható jövő
marad otthon
Én kifejezetten a 3 hengerre voltam kiváncsi (meg a gyorsváltóra) és ez a kettő együtt kárpótol mindenért.
-
Csandi
addikt
-
Micsurin
nagyúr
Nagyon szép

Listán voltunk a Tigrissel, baromi jó gép és kék illetve sárgában brutál, egészen a teszt körig jutottunk vele annó
Kollégáéval mehettünk egy hosszabbat, nekem nagyon kiadta mert meglepően hegyes és feszes. A három henger hangja meg alulról kigyorsítva eszméletlenül tetszett. Sajnos a hátizsákomnak / közösen nem volt kényelmes ezért esett ki.
-
Cleinor
tag
Twinfocus lekapott

Nagyon szép, ha már kék beállok én is a sorba

-
Micsurin
nagyúr
Twinfocus lekapott

-
Steven
addikt
Nekem 2. Road 6 van es a vege fele kozepen jobban csuszott. Az uj erezhetoen jobban tapadt.
-
vlevi
nagyúr
Tanácsot kérnék.
Michelin Road5 gumi, 2023 végi gyártás, 24 áprilisban raktam fel, 37ekm-nél.
Most 50ezer körül van a motorban, és sajnos kevés errefelé a szerpentin, a gumi közepén a kopásjelző felett már kevés a minta. De a szélén meg bőven van.
Ezért érzem bizonytalannak? Hogy egy sima kanyargásnál pont arra a részre döntom rá a motort, ahol a síkban kopott Közép rész, és az oldala találkozik?
-
kelly416
veterán
Szerintem a drágák ezt csereként értelmezik, vagy kérsz ugyan ilyet vagy levásárlod -> csere.
De ebben az a csapda, hogy szerintem ritkán kér az ember valamiből cserét hasonló esetben már csak bizalmi okokból is... persze aztán vagy bukó ha olcsóbbat nézel vagy még Te fizess rá. Szép jó magyar sokásjog ugye, ilyenkor rájövök kéne az IT mellé egy jogi doploma is. Tuti lehetne kicsikarni némi pénzt a boltok sanyargatásából...

Így ahogy mondod. Egy jogi diplomaval nem ilyen csip-csup dolgokkal foglalkoznál. Pont ezért teszik meg, mert megtehetik.
-
kelly416
veterán
Elmentunk a Matraba. Indultunk reggel tovabb.
En a motoron ultem, jart a motor. A tobbiek meg egyeztettek.
Haverom kifordult a kapu elol. Az árok parton megallt. Letette a labat, de nem jo iranyba. Beleborult az arokba, es lefedte magat a Vstrommal. Mire letettem oldaltamaszra a motort, addigra ketten mar a motort emeltek, 6 meterre volt, mire oda ertem mar allitottuk is fel a vasat. Kb 60mp alatt lezajlott.A lenyeg, nem lett bajod. A moci serult valahol?
Tegnap atment a muszakin a Tiger.
10 orara volt idopontom, negyed 10 re erkeztem.
10.25 kor kiderult sorszamot kell huznom. Ami a tajekoztato tabla szerint nem kell. Hiszen volt sorszamom. Fel egykor hagytam el a vizsgabazist. Igy most megint mehetek Szegedre befizetni a Vamot .Egy hetes honositas lesz ez is
Dehogy. Buköcsőre leengedtem addig ameddig átléptem ballal, aztán meg fel is allítottam. Bukócsövön sem ment egy mm-t sem, csak ráfeküdt.
Persze, hogy ez a lényeg. Megúsztam és legközelebb öltözök okosabban. Inkább megállok vetkőzni, minthogy ne legyen amit még felvenni, merthogy nem is volt nálam csak egy pár papucs és egy fürdőgatya a rajtam lévőn túl.De legalabb átment és hamarosan gurulhatsz is.
-
Methionyl
senior tag
Erről eszembe jut hogy anno vettem egy emelőt a Z400ashoz Jófogáson 10k-ért (csávó egyedileg csinálta). Ugyan ezzel az emelővel emelem a 214kg motort is. Ebbe van anyag

-
Gabis
őstag
Én ezt a Proworks emelőt vettem nemrég. Akkor igaz akcióban volt 8-ért, most sajna 15e Ft. Úton van még egy Spaio Breeze 2.0 aláöltőző, majd beszámolok róla ha gondolod.
-
Micsurin
nagyúr
Nekem vagy 5 éve van ilyen sixgear hátsó emelőm, én is ezen fújkáltam minden motort, egyedül is fel tudtam rá applikálni a 200 kilós motoromat. Tényleg nem egy nagy anyagminőség, szerintem pont ez a 200 kiló az, amit még biztonsággal elbír. Mondjuk garázsba már ezen nem tologatnám a motort, azok a kis kerekei elég szarok. A célnek megfelel amúgy.
Aláöltözőből én most ilyet vettem a bőr alá, eddig ez is bevállt, viseltem már 35+ fokban is, ha tehetem a sima textil-farmer kombó alá is felveszem
Valamivel jobb mint a decathlonos nyári aláöltöző (télire mondjuk biztos megint decathlonost veszek, -5-ig abban elvoltam, ár-érték arányba szerintem verhetetlen), de mással mondjuk nincs tapasztalatom.Köszi

Láncot fújni meg kereket cserélni kell, semmi másra. Télen lábán fog állni úgyis rendre kell a garázsban pakolászni őket sajnos telente.
80eur-ot azért már nem adnék aláöltözőért de köszi. Főleg, hogy ha találok olyat ami bejön abből veszek egy kettőt cserének is.
-
Zsírkrétamen
senior tag
+ palfitom A Spidi gerincvédőnek nincs szinte éle és nem itt ér véget.

Elvileg nem egyedi panasz volt... lehet veszek külön majd aláöltözőt mert azt néztem középállvány hiányában úgyis kéne egy emelő. A Sixgear emelő meg annyira nem tűnt hitványnak, hogy néha egy lánc takarítást vagy gumizáshoz kivételt ne bírjon el.Nekem vagy 5 éve van ilyen sixgear hátsó emelőm, én is ezen fújkáltam minden motort, egyedül is fel tudtam rá applikálni a 200 kilós motoromat. Tényleg nem egy nagy anyagminőség, szerintem pont ez a 200 kiló az, amit még biztonsággal elbír. Mondjuk garázsba már ezen nem tologatnám a motort, azok a kis kerekei elég szarok. A célnek megfelel amúgy.
Aláöltözőből én most ilyet vettem a bőr alá, eddig ez is bevállt, viseltem már 35+ fokban is, ha tehetem a sima textil-farmer kombó alá is felveszem
Valamivel jobb mint a decathlonos nyári aláöltöző (télire mondjuk biztos megint decathlonost veszek, -5-ig abban elvoltam, ár-érték arányba szerintem verhetetlen), de mással mondjuk nincs tapasztalatom. -
Micsurin
nagyúr
-
palfitom
félisten

Elvileg nem egyedi panasz volt... lehet veszek külön majd aláöltözőt mert azt néztem középállvány hiányában úgyis kéne egy emelő. A Sixgear emelő meg annyira nem tűnt hitványnak, hogy néha egy lánc takarítást vagy gumizáshoz kivételt ne bírjon el.OK
Páromnál a "protektorzsák" tépőzárjának széle dörzsölte ki az aláöltözőt. -
Micsurin
nagyúr

Elvileg nem egyedi panasz volt... lehet veszek külön majd aláöltözőt mert azt néztem középállvány hiányában úgyis kéne egy emelő. A Sixgear emelő meg annyira nem tűnt hitványnak, hogy néha egy lánc takarítást vagy gumizáshoz kivételt ne bírjon el. -
palfitom
félisten
-
bardi
senior tag
Köszi

Sanszos akkor a Forcefield lesz, ha annyit tud mint a Difi és nem hullik szét és bír két szezont az már győzelem lesz.Mert ez egy vicc volt... nagyon felhúz agyilag, hogy mennyire jól előadták “ez most eskü jó cucc, brutál mód vezeti az izzadtságot”. Ezen a ponton azt várjuk páromé mikorra hullik el hasonló mód, ott is látszik kezdetlegesen már a szöszölés de nem ilyen durván.

Ezt nem kidörzsölte a gerincvédő két éle?
-
csongi
veterán
Nekem elég lett volna, ha valaki lenyomja azt a kikummantott sztendert, hogy ne kelljen vissza másszak. Tényleg ott álltam a motor jobb (a szitut tekintve a rosszabb) oldalán, remegtem, nem birtam emelni a lábam. Fele hideg, fele düh. De ahogy írod, egy jó szó is sokat segített volna.
Egy motoros meg táncsak tudja, hol lehet egy vasat megfogni károkozás nélkül. De mindegy is, hagyjuk. Kiírtam magamból, nekem ez elég volt.
Elmentunk a Matraba. Indultunk reggel tovabb.
En a motoron ultem, jart a motor. A tobbiek meg egyeztettek.
Haverom kifordult a kapu elol. Az árok parton megallt. Letette a labat, de nem jo iranyba. Beleborult az arokba, es lefedte magat a Vstrommal. Mire letettem oldaltamaszra a motort, addigra ketten mar a motort emeltek, 6 meterre volt, mire oda ertem mar allitottuk is fel a vasat. Kb 60mp alatt lezajlott.A lenyeg, nem lett bajod. A moci serult valahol?
Tegnap atment a muszakin a Tiger.
10 orara volt idopontom, negyed 10 re erkeztem.
10.25 kor kiderult sorszamot kell huznom. Ami a tajekoztato tabla szerint nem kell. Hiszen volt sorszamom. Fel egykor hagytam el a vizsgabazist. Igy most megint mehetek Szegedre befizetni a Vamot .Egy hetes honositas lesz ez is
-
Micsurin
nagyúr
Szerintem a drágák ezt csereként értelmezik, vagy kérsz ugyan ilyet vagy levásárlod -> csere.
De ebben az a csapda, hogy szerintem ritkán kér az ember valamiből cserét hasonló esetben már csak bizalmi okokból is... persze aztán vagy bukó ha olcsóbbat nézel vagy még Te fizess rá. Szép jó magyar sokásjog ugye, ilyenkor rájövök kéne az IT mellé egy jogi doploma is. Tuti lehetne kicsikarni némi pénzt a boltok sanyargatásából...

-
kelly416
veterán
Elméletileg a magyar jog nem ismeri a "levásároltatás" fogalmát. Vagy csere, vagy javít, vagy pénz vissza. De már kezd szokásjoggá alakulni ez a forma, holott nem kéne...
-
Micsurin
nagyúr
Nekem van 3 forcefield termékem, mindegyikel meg vagyok elégedve, talán anyaghasználatban ami közel van ehhez az a maszk.
Aláöltözőből semmiféleképpen nem javaslom a rövid ujjút, pont 3 hete szivattam meg magam hogy egy pólóra vettem fel a kabátot, beleizzadtam, feltapadt, nem bírtam levenni és beleszakítottam a gombokat
Köszi

Sanszos akkor a Forcefield lesz, ha annyit tud mint a Difi és nem hullik szét és bír két szezont az már győzelem lesz.Mert ez egy vicc volt... nagyon felhúz agyilag, hogy mennyire jól előadták “ez most eskü jó cucc, brutál mód vezeti az izzadtságot”. Ezen a ponton azt várjuk páromé mikorra hullik el hasonló mód, ott is látszik kezdetlegesen már a szöszölés de nem ilyen durván.

-
Cleinor
tag
Én is néztem, erős versenyző a Dane és a Forcefield mellett (mintha lenne nagyon más opcióm
) de a rövidujj az pont zavar. Hajlatban azért hamar feltud tapadni a Spidi dzseki mivel izzadós vagyok. Na mindegy legyen egy Forcefield rosszabb nem lehet ezen a ponton mint a Difi ami elfogyott... aztán úgyis lövök Spaiot mert a Leatt bicós szett alá fog kelleni valami a késő őszi időkre, főleg mert tervben van némi Eplény.

Nekem van 3 forcefield termékem, mindegyikel meg vagyok elégedve, talán anyaghasználatban ami közel van ehhez az a maszk.
Aláöltözőből semmiféleképpen nem javaslom a rövid ujjút, pont 3 hete szivattam meg magam hogy egy pólóra vettem fel a kabátot, beleizzadtam, feltapadt, nem bírtam levenni és beleszakítottam a gombokat
-
Micsurin
nagyúr
Én is néztem, erős versenyző a Dane és a Forcefield mellett (mintha lenne nagyon más opcióm
) de a rövidujj az pont zavar. Hajlatban azért hamar feltud tapadni a Spidi dzseki mivel izzadós vagyok. Na mindegy legyen egy Forcefield rosszabb nem lehet ezen a ponton mint a Difi ami elfogyott... aztán úgyis lövök Spaiot mert a Leatt bicós szett alá fog kelleni valami a késő őszi időkre, főleg mert tervben van némi Eplény.

-
Rush77
aktív tag
Azt írtad ill a Spaiot is, csak a Shox nem akar pénzt visszaköhögni és gondoltam nem hagyom bennük azt a huszast. De náluk csak a listázott darabok vannak mint alternatíva.
Szerdán meg rutin, csütörtökön meg rutin vizsga... gondoltam nem aszalódok a napon. Most hétvégén az a 7-800km pont elég tré volt aláöltöző híjján...
Persze. Ezt mondjuk általában nem értem itthon, hogy pénzt nem adnak vissza.
Én is volt, hogy megsz.ptam.Bár nem ismerem de a Macna Desert nem opció? (ahogy nézem csak a rövid újjú van több méretben.)
-
Micsurin
nagyúr
Azt írtad ill a Spaiot is, csak a Shox nem akar pénzt visszaköhögni és gondoltam nem hagyom bennük azt a huszast. De náluk csak a listázott darabok vannak mint alternatíva.
Szerdán meg rutin, csütörtökön meg rutin vizsga... gondoltam nem aszalódok a napon. Most hétvégén az a 7-800km pont elég tré volt aláöltöző híjján...
-
Rush77
aktív tag
Shoxba se megyek többet... mindig megfogadom és mindig megszívom, bár ne lennének a grafisoft parktól egy köpésre.

Most szóltak levásárolhatom a Difi aláöltözőt... három opcióm van tekintve még mindig nyári cucc kéne. Dane / Forcefield Base Layer 3 / ua ez a Difi.
Utóbbit kilőném tekintve 3.-én vettem, 16.-án meg leadtam mert elkezdte az izzadság kimarni a hátán az anyagot.
Forcefieldről tudunk valamit?
Ha megint megszívom akkor a múltkor ajánlott márkákkal megyek tovább... az a baj mire itt kértem ajánlást már megvettem a Difit.

Én most fogom igazán tesztelni az UA heatgeart. Hétvégén megyek 3 napos túrára és végig 35-37 fokokat mond. Hálós dzseki + légzsák. Meglátom mennyire gyulladok meg

A múltkori sima 30 fokban azért nem fáztam de nem is gyulladtam meg.
-
Cleinor
tag
Köszi mindenkinek

Én voltam félretájékozódva. Bejelentkezek egy képzésre is

-
Micsurin
nagyúr
Shoxba se megyek többet... mindig megfogadom és mindig megszívom, bár ne lennének a grafisoft parktól egy köpésre.

Most szóltak levásárolhatom a Difi aláöltözőt... három opcióm van tekintve még mindig nyári cucc kéne. Dane / Forcefield Base Layer 3 / ua ez a Difi.
Utóbbit kilőném tekintve 3.-én vettem, 16.-án meg leadtam mert elkezdte az izzadság kimarni a hátán az anyagot.
Forcefieldről tudunk valamit?
Ha megint megszívom akkor a múltkor ajánlott márkákkal megyek tovább... az a baj mire itt kértem ajánlást már megvettem a Difit.

-
kelly416
veterán
-
Micsurin
nagyúr
Nekem elég lett volna, ha valaki lenyomja azt a kikummantott sztendert, hogy ne kelljen vissza másszak. Tényleg ott álltam a motor jobb (a szitut tekintve a rosszabb) oldalán, remegtem, nem birtam emelni a lábam. Fele hideg, fele düh. De ahogy írod, egy jó szó is sokat segített volna.
Egy motoros meg táncsak tudja, hol lehet egy vasat megfogni károkozás nélkül. De mindegy is, hagyjuk. Kiírtam magamból, nekem ez elég volt.
Mi húztunk már ki Adventure790-et árokból majd tartottuk szóban leültetve míg kiért a mentő biztos ami biztos, kollégát nem az a plusz 2 eltört idom érdekelte... ellenben nem egyedül kellett kifele ráncigálja.
-
Topiccsendőr
addikt
A másik oldalról sem feltétlen könnyű. Jön segíteni, aztán a kezénben marad egy indexlámpa, vagy fékkar, mert rosszul fogta meg. De igen, egy odaböffentés tényleg belefért volna...
Átszaladtam Érdre valami rendelést átvenni, a régi 6-oson egy motoros állt félrehúzódva valami öbölben. Gondoltam, "20 perc múlva jövök vissza, lesem, majd..." Már nem volt ott. Lehet, ő is benzinre várt.
Dehogynem konnyu. Vki felborult, odamegyek, megkerdezem, hogy a kontaktlencsejet keresi-e, vagy segithetek vmiben?
-
kelly416
veterán
A másik oldalról sem feltétlen könnyű. Jön segíteni, aztán a kezénben marad egy indexlámpa, vagy fékkar, mert rosszul fogta meg. De igen, egy odaböffentés tényleg belefért volna...
Átszaladtam Érdre valami rendelést átvenni, a régi 6-oson egy motoros állt félrehúzódva valami öbölben. Gondoltam, "20 perc múlva jövök vissza, lesem, majd..." Már nem volt ott. Lehet, ő is benzinre várt.
-
Methionyl
senior tag
Sajnos egy ilyen világot élünk, mindenki csak sajátmagával van elfoglalva
Ma voltam kint kakucsringen másodjára délelőtt, meglepően "kevesen" voltak 9-11 es sávban, tudtam jót motorozni.
Még mindig nagyon mazsola vagyok, 55-ös időt tudok Tiger 660-al és Road 5-el összepaszrozni (utcai guminyomással), de ami nekem furcsa az a közlekedési morál Kakucson, ami kb lefedi azt amit te is írsz. Én figyelem hogy jön e mögöttem valaki, egyrészt hallom is másrészt nézem is hátranézéssel, de azt vettem észre ezt egyedül én csinálom a pályán. Sőt, index-el jelzem hogy itt menj el amit meg is köszönnek, nem számít hogy egy "jó" körön vagyok, nekem is jobb ha utána saját tempómban tudok menni.
Bezzeg ha én utolérek valakit akkor 2 körön keresztül gondolkozás megy hogyan előzöm meg mert egyenesben csutkagázt húz ő is, kanyarnál behúzza elém, külső íven nem hagy helyet, féktávra meg nem merem bedobni neki ha nincs akkora különbség, én élménymotorozni vagyok kint nem köridőt javítani, nem fogok rizikózni.Semmi gond, kiállok 30 másodpercre, majd megyek vissza, nem húzom fel rajta magam, csak szomorú hogy az egész világ saját magával van elfoglalva.
Viszont ugyan ebben a szituációban sikerült egy új érzést átélni, kanyar ABS működését
Nyílván én vagyok a mazsola és nem tudom hogy mi lett volna ha nincs kanyar ABS-em (lehet semmi, de az is lehet hogy lowside) de ahogy lean közben a célegyenes visszafordítónál úgy éreztem hogy feleslegesen közel értem az előttem levőhöz finoman ráleheltem az első fékre és abs elkezdett darálni és picit felegyenesedve de íven tartva lassult a gép. Jó ez a modern technika és pont a kanyar ABS az amit nem mertem direkt tesztelni, de örülök hogy működik, bár lehet hogy sima road módban csak túl parázta a technika a dolgot, de inkább parázzon csak. Bezzeg a tc egésznap csöndben volt, kivéve a közúton
Egyik ismerősöm szerint felesleges és nem működő technika. Hát nem tudom
Mit gondoltok róla? Mentett már meg közülünk valakit?
A pálya motorozás ilyen. Tükröket nem nézünk (fent sem kellene, hogy legyen, vagy leragasztjuk mert zavaró), indexelni sem szokás, illetve a mögötted lévő felel mindenért. Ebben az esetben neked kell figyelni az előtted lévőre és megelőzni biztonságosan.
Ha csak élmény motoroznál (amivel nincs semmi baj), akkor ezeket el kell engedni. Vagy mész vele együtt vagy magabiztosan és biztonságosan megelőződ ahol tudod.
-
Xero
nagyúr
Nem egyéni de 1-3 fős, az jó sztem.
visszapillantódat eleve le kéne ragasztaniuk pályán, hogy ne nézelődj + ha elesel ne szóródjon szét az üveg a pályán.
Amúgy ahogy a többiek mondták.
Elso gondolatom volt, hogy mit keres fent a tukor?
Egy idoben lustasagbol en sem szedtem le, de annyival szebb-tisztabb-szarazabb erzes ha raszanok 3 percet es lekapom. -
crocy
tag
kiugrok kedden zakopane-ba. 11k hufert sikerült szallast talalnom egy ejszakara. barmi ajanlast, hasznos infot szivesen veszek - etterem, program. utvonalakat nem spoilerezem el, bar nyilvan kb straightforward peströl. tura utan feldobom ide.
-
macilaci78
nagyúr
Futóval jöttem haza, gyerek áll a motorja mellett az út szélén olyan helyen, ahol kb. esélytelen vagyok megállni kapásból. Vissza fordultam, elmentem mellette, megint vissza fordultam és beálltam mögé, nehogy valami gyökér lesodorja. Szerencsére csak kifogyott, elvittem kútig, tankoltunk 2 litert flakonba és vissza vittem.
De autósok mellett is sokszor megállok, hogy tudok-e segíteni.
Múltkor egy kiscsaj állt lakotton kívül, megkérdeztem, tudok-e segíteni? Jönnek már a haverjai, de nem tudja mi lesz. Cégessel voltam, nincs benne kb. semmi. Beszaladtam a városba kötélért, kimentem újra a csajszihoz. A haverok (3-an egy autóval) ott tanácstalankodtak, vontatni egyik sem vállalta, de még a vontatottba sem akartak beülni a csaj helyett. Szegénynek elmondtam, hogy fékezzen, hogy haladunk és behúztam 1,5km-t á városba full egyenesen 30-al. A tükörben láttam, végig kűzdött a könnyeivel, de ügyes volt. Amikor megálltunk, megdícsértem.Miért olyan nehéz ez sokaknak? Nekem sem kellett segíteni, megoldottam, de jól rsett volna 2 kedves szó, egy gesztus. Hatalmas csalódás.
Na meg a Victory sem könnyű, kb. 230-240kg, végig futott at agyamon, hogy főleg átfagyva nem bírom megtartani. De szerencsere sikerült.
-
Csandi
addikt
Nem egyéni de 1-3 fős, az jó sztem.
visszapillantódat eleve le kéne ragasztaniuk pályán, hogy ne nézelődj + ha elesel ne szóródjon szét az üveg a pályán.
Amúgy ahogy a többiek mondták.
-
crocy
tag
-
Topiccsendőr
addikt
Palyan nem nezegetunk a visszapillantoba, mesz a sajat tempodban, a mogotted levo majd megoldja. Ne csinalj varatlan dolgokat, pl a felrehuzodas pont ilyen.
Ha vkit nem tudsz megelozni, akkor nem vagy nala sokkal gyorsabb. Karjelzessel jelzed, ha elhagyod a palyat, nem indexszel.
Oktato talan a Szabo Henrik, akirol tudok -
Cleinor
tag
Apophishez csatlakozom, sztm amit csinalsz a palyan az valoban balesetveszelyes. Meg ha jo szandekkal is teszed.
Finom raterhelesnel sztm kanyar abs nelkul is megoldottad volna, a tc pedig kozuton azert villog egyfolytaban,mert joval szarabb minosegu, mint a kakucsi aszfalt.
Feleslegesnek nem mondanam, de biztos nem az mentett meg ha valoban finoman fekeztel.Köszi, akkor adaptálódok és valahogy megtanulok előzni, vagy sűrűbben állok ki
Tudtok ajánlani oktatót aki kakucson vállal egyéni oktatást?
-
Topiccsendőr
addikt
Ma voltam kint kakucsringen másodjára délelőtt, meglepően "kevesen" voltak 9-11 es sávban, tudtam jót motorozni.
Még mindig nagyon mazsola vagyok, 55-ös időt tudok Tiger 660-al és Road 5-el összepaszrozni (utcai guminyomással), de ami nekem furcsa az a közlekedési morál Kakucson, ami kb lefedi azt amit te is írsz. Én figyelem hogy jön e mögöttem valaki, egyrészt hallom is másrészt nézem is hátranézéssel, de azt vettem észre ezt egyedül én csinálom a pályán. Sőt, index-el jelzem hogy itt menj el amit meg is köszönnek, nem számít hogy egy "jó" körön vagyok, nekem is jobb ha utána saját tempómban tudok menni.
Bezzeg ha én utolérek valakit akkor 2 körön keresztül gondolkozás megy hogyan előzöm meg mert egyenesben csutkagázt húz ő is, kanyarnál behúzza elém, külső íven nem hagy helyet, féktávra meg nem merem bedobni neki ha nincs akkora különbség, én élménymotorozni vagyok kint nem köridőt javítani, nem fogok rizikózni.Semmi gond, kiállok 30 másodpercre, majd megyek vissza, nem húzom fel rajta magam, csak szomorú hogy az egész világ saját magával van elfoglalva.
Viszont ugyan ebben a szituációban sikerült egy új érzést átélni, kanyar ABS működését
Nyílván én vagyok a mazsola és nem tudom hogy mi lett volna ha nincs kanyar ABS-em (lehet semmi, de az is lehet hogy lowside) de ahogy lean közben a célegyenes visszafordítónál úgy éreztem hogy feleslegesen közel értem az előttem levőhöz finoman ráleheltem az első fékre és abs elkezdett darálni és picit felegyenesedve de íven tartva lassult a gép. Jó ez a modern technika és pont a kanyar ABS az amit nem mertem direkt tesztelni, de örülök hogy működik, bár lehet hogy sima road módban csak túl parázta a technika a dolgot, de inkább parázzon csak. Bezzeg a tc egésznap csöndben volt, kivéve a közúton
Apophishez csatlakozom, sztm amit csinalsz a palyan az valoban balesetveszelyes. Meg ha jo szandekkal is teszed.
Finom raterhelesnel sztm kanyar abs nelkul is megoldottad volna, a tc pedig kozuton azert villog egyfolytaban,mert joval szarabb minosegu, mint a kakucsi aszfalt.
Feleslegesnek nem mondanam, de biztos nem az mentett meg ha valoban finoman fekeztel. -
Apophis
őstag
Egyik alap pályaszabály mindenhol, hogy nem nézelődünk hátra, nem foglalkozunk a mögöttünk jövővel, hanem megyünk a saját tempónkban a jó íven, majd a mögötted jövő megelőz, ahol úgy érzi. Amit te udvariasnak gondolva csinálsz, valójában balesetveszélyes.
-
Cleinor
tag
-
kelly416
veterán
Futóval jöttem haza, gyerek áll a motorja mellett az út szélén olyan helyen, ahol kb. esélytelen vagyok megállni kapásból. Vissza fordultam, elmentem mellette, megint vissza fordultam és beálltam mögé, nehogy valami gyökér lesodorja. Szerencsére csak kifogyott, elvittem kútig, tankoltunk 2 litert flakonba és vissza vittem.
De autósok mellett is sokszor megállok, hogy tudok-e segíteni.
Múltkor egy kiscsaj állt lakotton kívül, megkérdeztem, tudok-e segíteni? Jönnek már a haverjai, de nem tudja mi lesz. Cégessel voltam, nincs benne kb. semmi. Beszaladtam a városba kötélért, kimentem újra a csajszihoz. A haverok (3-an egy autóval) ott tanácstalankodtak, vontatni egyik sem vállalta, de még a vontatottba sem akartak beülni a csaj helyett. Szegénynek elmondtam, hogy fékezzen, hogy haladunk és behúztam 1,5km-t á városba full egyenesen 30-al. A tükörben láttam, végig kűzdött a könnyeivel, de ügyes volt. Amikor megálltunk, megdícsértem.Miért olyan nehéz ez sokaknak? Nekem sem kellett segíteni, megoldottam, de jól rsett volna 2 kedves szó, egy gesztus. Hatalmas csalódás.
Na meg a Victory sem könnyű, kb. 230-240kg, végig futott at agyamon, hogy főleg átfagyva nem bírom megtartani. De szerencsere sikerült.
-
Micsurin
nagyúr
Ez a szemcsés / morzsás kopás mitől lehet? Tegnapi Mátra után jelent meg.
-
Micsurin
nagyúr
A szivacsozas akkor jo, ha van hely a fej es az energiaelnyelo kozott. Nem mindegy milyen szivacsot hasznalsz. Nem mindegyik szereti tartosan az izzadsag parat.
De siman kivitelezeto, en is szivacsoztam mar fel a bélést.
Benne van az is, hogy hiaba a szivacsozas, az energia elnyelo alakja miatt, nem lehet jol szivacsozni. Kenyelmesebb lesz, de nem jo helyen lesz a fejen.
Nekem is nyomott a regi sisakom a homlokomnal, de ott nem a szivacs volt a hibas. Ha emeltem rajta akkor meg nem volt benne rendesen a fejem.
Neked megoldotta, ugyes vagy .
Én is fostam nem lesz jó
De találtam videót a gyártó hova ajánlja és milyen formát [link] . Ill a fejtetőn volt zseb a bélésben szivacsnak ha emelni kellene. Meglepően jól sikerült, igaz a régi HJC-m olló àltali halált nyert mert kellettek a szivacsai.
-
Zsírkrétamen
senior tag
Tegnap mentem Siófokra. Én voltam a f@sz, reggel 5-kor csak póló, mellény, hosszú nadrág, zárt cipő elégnek bizomyult az első fél órában, de Kiskufélegyházá - Soltvadkert elkerülő távon a fák között olyan hideg volt, hogy átfagytam. Solton bekanyarodtam a Kurta Kocsmába, hogy egy reggeli+kávé felmelegítsen és a parkolóba befordulva kb. 20 magyar motort látok, épp öltöznek, indulnak.
Állok be a parkolóba és ahogy nyúlok a fékért, a görcs berántotta a kezem és jobban rámartam az első fékre jobbra kanyarodva. Nyilván 1-2km/h plusz hirtelen fék, eldőltem mint a rohadt nád.
Letámadztok lábbal, megtartom a motort kézből, kuplung behúzva még 1-ben a vas, gyorsan vészleállító. Átemelem a bal lábam is, remegek. Az ideg, a düh hogy ilyen hülye vagyok és nem öltöztem fel jobban. Felemelem a vasat kerékre, vagy fél percet allok ott mellette mert úgy el vagyok gémberedve hogy át sem tudok menni a sztenderig, hogy lehajtsam. Végre erőt veszek magamon, átdobom a bal lábam, lerúgom a sztendert, betolatok a parkolóba, kulcs ki, motor letamaszt, bukó le és bemegyek melegedni.Szerintetek a 20 motor 25-30 vagy még több lovasából bárki oda jött, vagy csak néztek? Gratula a magyar motoros közösségnek.
Értem, hogy én is hülye voltam, de fordított esetben én szaladni szoktam segíteni. Ezentúl én js átgondolom, mikor menjek.
Hát ha ez megnyugtat, én mindig gyök2-vel vagy álló helyzetbe borulok fel. A férjem jól kiröhög amig én kiküzdöm magam a motor alól, majd miután 12-edjére sem sikerül felemelnem a motort, utána odajön segiteni
De ha a kapu előtt sikerül eldőlnöm és nincs velem, akkor én is várakozok egy darabig, amig jár erre valami autó vagy gyalogos, azok se jönnek oda maguktól segíteni, csak nincs más választásuk
Amikor melóhelyen lefejeltem a garázskaput se jött volna senki, pedig 0.5m-re álltak tőlem a dohányzók, még a saját kollégáim is csak álltak és néztek, egyikük sem jött volna oda segiteni, pedig összeszedtem egy jó kis agyrázkódást, nem hogy a motort nem segitett volna senki felemelni, még mentőt se hívott senki. Mondjuk itt én is fhasz voltam hogy nem hívtam mentőt, vagy aztán nem mentem be a sürgire, azóta is fáj a nyakam
-
csongi
veterán
Tegnap mentem Siófokra. Én voltam a f@sz, reggel 5-kor csak póló, mellény, hosszú nadrág, zárt cipő elégnek bizomyult az első fél órában, de Kiskufélegyházá - Soltvadkert elkerülő távon a fák között olyan hideg volt, hogy átfagytam. Solton bekanyarodtam a Kurta Kocsmába, hogy egy reggeli+kávé felmelegítsen és a parkolóba befordulva kb. 20 magyar motort látok, épp öltöznek, indulnak.
Állok be a parkolóba és ahogy nyúlok a fékért, a görcs berántotta a kezem és jobban rámartam az első fékre jobbra kanyarodva. Nyilván 1-2km/h plusz hirtelen fék, eldőltem mint a rohadt nád.
Letámadztok lábbal, megtartom a motort kézből, kuplung behúzva még 1-ben a vas, gyorsan vészleállító. Átemelem a bal lábam is, remegek. Az ideg, a düh hogy ilyen hülye vagyok és nem öltöztem fel jobban. Felemelem a vasat kerékre, vagy fél percet allok ott mellette mert úgy el vagyok gémberedve hogy át sem tudok menni a sztenderig, hogy lehajtsam. Végre erőt veszek magamon, átdobom a bal lábam, lerúgom a sztendert, betolatok a parkolóba, kulcs ki, motor letamaszt, bukó le és bemegyek melegedni.Szerintetek a 20 motor 25-30 vagy még több lovasából bárki oda jött, vagy csak néztek? Gratula a magyar motoros közösségnek.
Értem, hogy én is hülye voltam, de fordított esetben én szaladni szoktam segíteni. Ezentúl én js átgondolom, mikor menjek.
Szerintem ilyen helyzetben, pont nem erdekes ki volt a f.sz.
Kb nekem is ez a tapasztalatom, integetes a legfontosabb dolog.
Egyszer engem hagytak az ut szelen, egyszer egy motort tolo fiatal saracot.A legfontosabb, hogy nem serultel meg, es a motor is tulelte. -
kelly416
veterán
-
csongi
veterán
A szivacsozas akkor jo, ha van hely a fej es az energiaelnyelo kozott. Nem mindegy milyen szivacsot hasznalsz. Nem mindegyik szereti tartosan az izzadsag parat.
De siman kivitelezeto, en is szivacsoztam mar fel a bélést.
Benne van az is, hogy hiaba a szivacsozas, az energia elnyelo alakja miatt, nem lehet jol szivacsozni. Kenyelmesebb lesz, de nem jo helyen lesz a fejen.
Nekem is nyomott a regi sisakom a homlokomnal, de ott nem a szivacs volt a hibas. Ha emeltem rajta akkor meg nem volt benne rendesen a fejem.
Neked megoldotta, ugyes vagy .
-
Micsurin
nagyúr
-
crocy
tag
A Nexx valamelyest nyom egy óra után homlok középen egy pontban pont ott, ahol a bélése végetér. Mintha túl vastag lenne a bélésnek a varrása, szobábanfelvéve nem nyom...

Itt ülök benne mint egy gyökér de valahogy a tévét nézve nem jön elő.

Most volt rajtam igazából először, létezik fog engedni a bélés a szélén? Szerintem még soha nem jártam így bukóval...
aludj benne hason fekve. ha reggel arra ebredsz hogy mindig nyom, vidd vissza.
-
Micsurin
nagyúr
A Nexx valamelyest nyom egy óra után homlok középen egy pontban pont ott, ahol a bélése végetér. Mintha túl vastag lenne a bélésnek a varrása, szobábanfelvéve nem nyom...

Itt ülök benne mint egy gyökér de valahogy a tévét nézve nem jön elő.

Most volt rajtam igazából először, létezik fog engedni a bélés a szélén? Szerintem még soha nem jártam így bukóval...
-
VFR800
kezdő
10 éve adtam el azt a motort, nincs képem átalakítva róla. Műszakit egyet csináltam abban az állapotban rá, de vittem a TÜV papírokat is hátha kötözködnek. Persze nem az NKH-nál voltam, csak egy mezei kis állomáson, akkor és ott nem problémáztak. Ha van olyan hely ahol már esetleg ismernek, akkor akár meg is kérdezheted mit szólnak hozzá a papírokkal együtt. Így eldöntheted kivárd-e a műszakit az átalakítással. Sajnos nagyon változó a hozzáállás még adott településen belül is az ilyesmivel kapcsolatban. Ha már fel lett egyszer rakva, és vannak szerszámaid, kényelmesen kb egy óra visszatenni az eredetit, és egy másik óra műszaki után visszacserélni az egészet. Aki elvitte a motorom az eredeti cuccokkal kérte, ezért tudom.
Az Én motorom 2001-es RC46-I. volt, a tiéd pedig RC46-II. lehetnek eltérések (pl. tank-fejidom közötti hely mérete, elektromos vezetékek hossza, bowden hossz, fékcső hossz ilyesmi). -
LógaGéza
veterán
A kormányt - mielőtt fúrnád a kapcsolókonzoloknak - javaslom próbáld ki 1-1 cm-el beljebb fogva is. Én vágtam belőle ennyit anno (178 cm vagyok) a VFR Fórumon úgy emlékszem Kozmax tanácsolta (csak Én már kifúrtam mire olvastam a dolgot, így lehetett újra fúrogatni). Így kicsit beljebb kerül a kéz, és ezért picit a felsőtest is feljebb. Az FI-n még egy ilyet is fel tudtam rakni, engedtek annyit a tyúkbelek (de figyelni kell, hogy a tankba ne érjen bele semmi, eléggé nehéz volt belőni):
[link]
Szélvédelem javítására ez költséghatékony. Létezik belőle csipeszes változat is, nekem az van a runneren, ott nem kell fúrni (ugyanitt vettem, de most nem látom a listában):
[link]Köszi a tippet. Én is 178cm vagyok, akkor kipróbálom majd. Van esetleg képed róla?
Valamint műszakin voltál azóta? Ha igen, nem kötöttek bele?
Amúgy én MRA plexivel vettem, az magasabb mint a gyári és van rajta lehetőség még rárakni extra plexit is, ha nem lesz elég max rakok még rá. -
VFR800
kezdő
Mindenképp írok majd róla. Van amúgy magyar videó a felszerelésről és a tapasztalatokról is, ezek alapján döntöttem, hogy ilyen legyen.
A kormányt - mielőtt fúrnád a kapcsolókonzoloknak - javaslom próbáld ki 1-1 cm-el beljebb fogva is. Én vágtam belőle ennyit anno (178 cm vagyok) a VFR Fórumon úgy emlékszem Kozmax tanácsolta (csak Én már kifúrtam mire olvastam a dolgot, így lehetett újra fúrogatni). Így kicsit beljebb kerül a kéz, és ezért picit a felsőtest is feljebb. Az FI-n még egy ilyet is fel tudtam rakni, engedtek annyit a tyúkbelek (de figyelni kell, hogy a tankba ne érjen bele semmi, eléggé nehéz volt belőni):
[link]
Szélvédelem javítására ez költséghatékony. Létezik belőle csipeszes változat is, nekem az van a runneren, ott nem kell fúrni (ugyanitt vettem, de most nem látom a listában):
[link] -
norbert1998
nagyúr
Ma olyan 300-350 km ment le. Szombathely Tata, majd vissza. Kis láb áztatás, kis fagyizás, kis csapatás. Győr feher aszfaltjain mint a korcsolya, úgy csúszik ez a régi gumi. Visszavaltas, kettesben nagyobb gáz, és már csúszik is, egyenesben is.
Csapatás ellenére, nameg az oda út autobahn szakszán 150+ átlag tempó ellenére is olyan 5.5 alatti fogyival megvoltam. Viszont az alapjarat kezd lemászni megint. De egyre jobban durrog.
Amúgy 5000-es fordulat az 144 km/h. A vstrom 4500@100 volt.
Amúgy egyre jobban kezdem megszeretni. Még ha utál is engemet. Ma leesett a motorról a plexi 🤣
Szerencsére nem 200 felett, hanem egy parkolóban álló helyben
eltört minden füle. -
Csandi
addikt
én se komázom csájnát de talán a tavalyi eicma volt az első ahol több kínai motor keltette fel az érdeklődésemet mint japó...
nem akarom semmilyen yt os megmondó szekerét tolni, de a fotelmotoros most töltött fel egy fél órás beszélgetést ahol pont a 675 a téma. ők nem emelték ki ennyire a futómű/fék kombót pedig kakucson voltak.hát azért a magyar használtpiacon kifogni egy 20éves nem rommá tört/nem hengerfejes 600ast egy kezdőnek nem egyszerű.. (ma szembe jött marketplacen egy 3millás k5..
azé az vakmeleg.. fotóról se volt 100 a gép, de már nem találom a hirdetést...3-3.5m körüli 2010 előtti 600-asokat mikor meglátom nem szoktam kibírni röhögés nélkül. Szerencsére mások sem, mindig van rajtuk bőven nevetőfejes react.
mútlkor viszont láttam egy képekről szinte szalon állapotú PC40-er 2.3-ért, arra azt mondom oké.
-
yodamastah
őstag
én se komázom csájnát de talán a tavalyi eicma volt az első ahol több kínai motor keltette fel az érdeklődésemet mint japó...
nem akarom semmilyen yt os megmondó szekerét tolni, de a fotelmotoros most töltött fel egy fél órás beszélgetést ahol pont a 675 a téma. ők nem emelték ki ennyire a futómű/fék kombót pedig kakucson voltak.hát azért a magyar használtpiacon kifogni egy 20éves nem rommá tört/nem hengerfejes 600ast egy kezdőnek nem egyszerű.. (ma szembe jött marketplacen egy 3millás k5..
azé az vakmeleg.. fotóról se volt 100 a gép, de már nem találom a hirdetést...Kifelejtettem a számomra egyik leggázabb részletet. A felső villahíd és a kormánycsutka egy öntvény. Ha nem tetszik a kormány szöge vagy hossza, villahíd csere. (nem tetszett).
Tudom túlreagálom ezt a témát, meg hát nem is mentem vele... meg tudjuk sprűnyél futóművel is lehet kurvajól menni. De azért ennél többet vártam így első érzésre is, ha már ennyire istenítik ezt a motort.
Na majd ha tudom egyszer kipróbálok egy ilyet, és akkor mondok igazi véleményt róla.
Egy biztos, k6 750 marad
De a szakadt csótány k4 is 
-
dellfanboy
őstag
Pár napja nyomkodtam egy kb vadi új Cfmoto 675R-t. Mintás pályagumi volt rajta, kakucson próbáltak csapatni vele. Megkértem hadd nézzem meg érzetre milyen a futómű. Nagyon puha rugók, lágy csillapítás, végtelenul puha ülés. A csillapításokat bizonyára be lehet lőni, ebbe nem mentem bele. Szerintem a gyári rugók alkalmatlanok kicsit is lendületesebb pályázásra. Ami feltűnt, hogy az első villa nagyon ragadt. Normáls esetben max fél centi ragadás ajánlott villánál (lenyomod elengeded, majd felhúzod elengeded), hát itt volt vagy 2 centi. De már nyomkodásra is éreztem hogy szorul, ragad a motor eleje. Fék takony volt, mintha zselét húzogattam volna.
Szalonban néztem volna ezt a motort, kisétáltam volna azonnal.
Köszi, inkább egy 20 éves gsxr.
azé az vakmeleg.. fotóról se volt 100 a gép, de már nem találom a hirdetést... -
Kolondrum
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
159400 - 159301
159574 - 159501 159500 - 159401 159400 - 159301 159300 - 159201 159200 - 159101 159100 - 159001 159000 - 158901 158900 - 158801 158800 - 158701 158700 - 158601 158600 - 158501 158500 - 158401 158400 - 158301 158300 - 158201 158200 - 158101 158100 - 158001 158000 - 156001 156000 - 154001 154000 - 152001 152000 - 150001 150000 - 148001 148000 - 146001 146000 - 144001 144000 - 142001 142000 - 140001 140000 - 138001 138000 - 136001 136000 - 134001 134000 - 132001 132000 - 130001 130000 - 128001 128000 - 126001 126000 - 124001 124000 - 122001 122000 - 120001 120000 - 118001 118000 - 116001 116000 - 114001 114000 - 112001 112000 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- A cégek helyett egy felhasználó oldotta meg a leégő GeForce-ok problémáját
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold8 - útlevél-ellenőrzés
- pechman8: A Hangfal, ahogy én tapasztalom
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Philips LatteGo 4300 automata kávéfőző
- Eladó Electrolux Comfort 600 mobil klíma kiváló állapotban
- Csomagolás sérült Senya Cook & Ice V3 fűthető turmixgép és leves készítő, 1,5 liter/ 1 hónap jótállá
- Bosch Mobil klíma - B1RKM08000/05, 2,3KW hűtési teljesítmény
- Alfa Romeo Giulietta 2011 2.0Jtdm-2 170 Le

Kiváncsi leszek, hogy bírja az anyaguk ha ennyire puhák.
Asszem az mt09/r9 után ez az egyik legjobban várós motor nekem az idén.

Egerbakta jól néz ki, eddig csak Mátraszentimréig mentem el arra felé, de a következő lehet az lesz.
Dee elvileg jó lesz ez nekem nagyon ám