Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csandi
    addikt

Igen, a 2005-ös 650. Kéne több nyomaték, lóerő :DDD 4 szezon után talán nem annyira gáz többet kivánni* (ellenben azzal, hogy a haver az RS125 1 szezonja után fél szezon CBR600F4i-t kevesli, merthogy "nem hugyozik be tőle gyorsuláskor"... Haverjai Tesláival veretik mindig, azokhoz sose fog felérni semmilyen motorral)

Annyira amúgy nem érdekel a fogyasztás, csak jelként irtam, hogy mintha kopna már a blokk vagy valami nem lenne a helyén. Az autóm 8,6-ot evett Rédicstől Triesztig, békében gurulva. Tisztában vagyok vele, hogy a lovaknak enni kell adni vágtában meg sétában is.

Viszont a vételárral annyira nem leszek olyan helyzetben, hogy nagy DL-ből ennyire fiatal lehessen. Kétmillió a nagyonnagyon max, de leginkább egy forintot se akarok hozzáadni a DL eladási árához, sőt.

*nincs hosszú i betűm :B

Minden nehézség nélkül fel lehet érni a Tesla gyorsulásához már egy közepes motorral is. A 200+ lóerősökhöz pedig autóval nem fogsz felérni semelyikkel ;)

Ha csak egyenesben megy az ember meg tudom érteni, hogy hamar kevesli az egyre nagyobb motorokat, könnyen meg lehet szoknk. Nekem sem izgi már egyenesben 200-250 el menni pedig csak pár hónapja van meg ez a motor. Egyszerűen nem vált ki semmit, pedig az első alkalmakkor brutál felpörgetett. De kanyargós úton, pályan stb. mindjárt más tészta, ahhoz bőven elég kisebb motor is, hogy szórakoztató legyen. Sőt oda a nagy hátrány is, amíg nem elég ügyes az ember.

Új hozzászólás Aktív témák