- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Egy igazán boldog hír ért ma.
Úgy néz ki, valamelyik nap elkezdek keresgélni a használt piacon újra. Még nem tudom, merre nézzek, de talán valami kissé szolidabbat kell majd keressek. Mondom ezt azért, mert kis bontás után kiderült, egy hengernél vákumcső szakadás volt ami nem is lenne nagy probléma önnmagában. De ha már átnézés van folyamatban, kompresszió mérés is volt, 12 környéke helyett 6,9 6,8 7,1 kompressziókat mértek, ami hangyányit kevéske. Tovább nézelődve az 1-es hengernél nem zár rendesen valamelyik szelep, sziszeg elég hallhatóan. Még picit tovább néztük, a vezérlés el van rakva kb. 2 foggal, a két vezérmű tengely egymáshoz képest áll így. Itt befejeztük a keresgélést.Megnyugodtam, hogy eddig nem azért éltem boldogan, mert olyan jó vagyok, hanem azért, mert a motor teljesítménye kb. fele annak, mint ami kellene legyen. Lehet, hangsúlyozom LEHET, hogy már rég ledobott volna, ha minden a helyén van.
Szóval majd jövök tanácsokért, infókért, amint körvonalazódik bennem, mi is kell ezek után!? Csodával határos módon, így 43 fele egészen kényelmesen ültem akár egy órát is a motoron, simán kipróbáltam volna sokkal hosszabb túrát is. Pedig eredetileg VN800 Driftert kerestem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Proxmox VE
- Canon EOS DSLR topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Welock Touch 51
- Baby design smart sportbabakocsi
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest