Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• macilaci78

nagyúr

válasz Debilon #148177 üzenetére

Fél literessel menjek locsolkodni, vagy fél literest hordjak magammal a motoron, ahol minden hely ki van számolva? :F
    Van fél literes amúgy, a pozsgásokat azzal szoktam locsolni, egy másikba a Szavo hypo van. De nagy a motorban hurcoláshoz.

Sys85: én is ablaktisztítót és papírtörlőkendőt használtam a Lidl-ös Crivit sisakhoz, semmi baja nem lett tőle. De az 50-es robogóval a Hungárián a bogarak sem leptek úgy el, mint most hétvégén a természet lágy ölének hajlatain gurulva. Szerintem több bogarat kentem szét csak a térdemmel ezen a 200 km-en, mint a robogóval 12k km-en. :DDD

norbert1998: Aliról, ebay-ről, banggood-ról, gearbestről rendeltem ezt-azt, de mindig úgy mentem neki, hogy ha ablakon kidobott pénz, az is férjen bele. Már rég leálltam ezekkel a rendelésekkel, de a hazaiakkal is...
    Pedig rendeltem már így biciklit, kipufogót Priusra, ózongenerátort, GaN töltőt, kábeleket, stb.
    És itt ez a lényeg, hogy a termék pontosan ugyanaz, mint itthon, sok esetben, csak drágábbért. - Na, majd ha belefutsz egy hamisított GaN töltőbe, mint én pár éve, ami fogyasztó nélkül a konnektorba dugva már szúró lánggal füstölt el, akkor simulni fogsz egy kicsit te is. :R

Új hozzászólás Aktív témák