Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz Topiccsendőr #136446 üzenetére

    De ugye nem ugyanezen a hétvégén voltál? :D

    Igen, a legtöbb kanyarban már csak akkor látni, hogy hova fogsz megérkezni, amikor már elkezdted a kigyorsítást, emiatt később kezdesz neki, előtte meg túl is fékezed a kanyarokat. A célrará pont az egyik olyan, amit nagyon el kell hinni, ahhoz hogy jól megcsináld. Nehéz kanyar.
    A kettes kanyar meg annyira szar, hogy azt minden alkalommal úgy vettem mint aki most kezdi az A1 rutinvizsgát, egyszerűen semmi tapadás nincs a kigyorsításon, és nem tudom hogy mitől: a sok úthibától, vagy a rengeteg olajfolttól ami a kijáraton van, mert már annyian dobták el ott magukat.
    Aki bele akar kezdeni a pályázásba az ne itt tegye szerintem.

    Szombaton a D csoportban Chrobák Jani tartott oktatást full kezdőknek. Janival beszéltünk pár percet, és mondta, hogy az egyik tanulónak keyless go-s motorja van, de az ember a kulcsot menet közben valahol a pályán elhagyta, mert kirepült a zsebéből. A boxban nem merte leállítani a motort, nehogy ne tudjon hazamenni.
    Nem tudom mi lett a sztori vége, megtalálták-e a kulcsot vagy sem, de ez milyen már :D
    Mondtam Janinak, hogy tolják körbe a motort a pályán, és indítózzanak 10 méterenként, ahol beindul ott lesz a kulcs is :DDD

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés