Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
5@$
aktív tag
Lenne egy problémám
van egy V3am, elkezdtem vele jáccani
és minden kártya belemegy, beolvassa, hibátlan, de ki van irva hogy nem regisztrált SIM, és nem lehet semmit kezdeni vele, sW sem segit, valakinek ötlet? -
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag
valaki segitsen:S
a telcsi Vodás, találtam egy progit amivel le tudtam szedni a skineket róla, az elsőt szerettem volna a Vodafonost, ami akkro épp hazsnálatba volt, el is kezdte leszedni, de nem voltam türelmes, és lehuztam közbe a telcsit... naomost nem kapcsol be... a skines progi amivbel elkeztem leszdeni, meg nem láttya a telcsit hogy folytassam, avgy visszategyem, kinek mien ötlete van? addig jut el hogy van bootloaderre megyek, az megy, vagy bekapcsnál moto kép bejön, és utánna fehérdség majd kikapcs....
KÖNYÖRGÖM -
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag
vaalkit bőgve kérek segitsen:'(
-
5@$
aktív tag
nos, a kedves fórumtár segitségével már minden driver megvan, de akad egy kis hiba, amikor a motorola PST vel szeretném az eslő lépést megtenni, akkor ugyan irja alul a sarokban hogy motorola p2k, odairja a porthoz hogy 0, és hogy USB-n csatlakozik, DE amikor megleli a telcsit, bekéri a drivereket, addig minden ok, de amikor ráklikkelek duplán hogy olvassa be a botloadert, akkor kiirja hogy valami Subscribe unit nem megfelelő neki, és nem tudok semmit csinálni vele, akinek van ötlete kérem irjon, próbáltam már 3 XP vel, próbáltam 3 programmal,mindengyiknáél ezt irja ki!!!
előre is köszike

-
5@$
aktív tag

-
5@$
aktív tag
köszi a cuccokat, de valaki aki elmagyarázza a folyamatot monnnyuk MSN en?

-
5@$
aktív tag
sziasztok!!!
kb 2 éjszakám ráment egy kedves fórumtárs segitségével, de kifog rajtunk a dolog
egyszerűen az eszközlezelőben nem látom amit kéne, amikor a PST flash progit inditom nem kéri be azt a 3 cuccost amit látnom kéne az eszközkezelőben a motoroloa USB device alatt....
ha valakinek van ötlete hogy mégis miért van, az kérem irjon, jah telepitettem miattta szűz XP-t is....
előre is köszi -
5@$
aktív tag
Sziasztok, van egy ien mobilom pár hete, és szeretnék segitséget kérni valakitől aki hajlandó türelmesen és szájbarágósan MSN en elmagyarzázni hogy hogy tudok a LIVE!-ot eltüntetni róla, meg király témákat rátenni, meg stb, BŐGVE KÉREM HA VAN ILYEN SEGITSEN vegyen fel MSN re, adataimnál van...
KÖSZÖNÖM!!!!!

-
5@$
aktív tag
sziasztok!!!
Olvasgattam a fórumot, és arra jutottam hogy nem bántam meg hogy 4 napja tulaja vagyok egy Liveos v3 nak
de viszont adódnak bajok
márpedig nekem is tetszene egy uj szoftver, flesh, meg monsterek, meg pakkok
semmit nem értek az egészből hogy mi micsoda
pedig az egész topikot végigolvastam meg lestem linkeket, meg a telcsire gépre megy a fálj pakolgats....
függetlennek nem kéne hogy legyen a telcsi, mert vodás vagyok, csak azért teccene egy nem livos menü, meg jólenneha több lenne a memóriája, feleslegesek nekem pl a gyári csengőhangok, képek videok, lehet ezen valahogy segiteni?
a hozzá kaptt kábelle lehet frissiteni szotfot?
ha igen akkor tud e nekem valaki segiteni MSN en? megköszönném előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Építő/felújító topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Iqos cigaretta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
van egy V3am, elkezdtem vele jáccani

márpedig nekem is tetszene egy uj szoftver, flesh, meg monsterek, meg pakkok