Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
Amíg Vence kolléga nem nyilatkozik meg, addig nem tudom, hogy milyen ez a telefon...
-
Vtwo
senior tag
Ezt a telefont max. a külseje adja el, mert elég pofás szerintem.
Akinek a tudás számít bőven talál jobbat ennyiért. -
joelke HU
senior tag
Kedvelem a márkát, de náluk különösen észnél kell lenni, ami előtt valaki leveszi a portékájukat a polcról. A számozásuk alapján nem lehet eligazodni. Jóhiszeműen azt gondolná az ember az adott sorozat magasabbra számozott terméke többet kínál, aztán persze kiderül hogy nem.
G32 még full hd kijelzőt kapott a G35 már csak hd-t. És sajnos még a felsőbb kategóriában is képesek SOC tekintetében eljátszani az egyet előre kettőt hátra dolgot.
Az ismerőst is beküldtem az MM-be, hogy vegyen magának egy G54 powert erre, mondván, hogy ez újabb meg jobb is, a kezébe nyomták, drágábban ezt a G35 csodát.
A G55-t sem tudták volna rám tukmálni, mert még az sem jobb szinte semmivel, pláne a felárért, de ezt meg főleg nem. -
elmepocok
tag
Fele tárhely és dupla memória üdvözítőbb lett volna szerintem.
Az mondjuk pozitív, hogy már ennyiért is adnak normális kijelzőt és úgy összességében egy esztétikailag nem megúszósnak kinéző telefont. -
janeszgol
félisten
E-megy. Mondjuk az esim ritkaság itt.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet
-
scyllarus
veterán
Januárban vettem G34-et másodtelefonnak iPhone mellé. Meglepően kellemes használni, igaz, a 8GB-os verzió, a HD kijelző nem zavaró, akkuidő jó, az android 15 béta már kijött rá. Az esim miatt maradtam ennél, az mindenképp kellett. Nem éri meg a felárat a 35, hacsak nem hosszabb távra kellene. Bár 4 GB-tal az is erősen kérdéses.
Alsós Samsungot meg használjon, akinek két anyja van, a hosszú szoftvertámogatásával együtt. Android 20 a 4GB-on 😂 -
judas13
addikt
Nem rossz, de igen a 6 év támogatás és az ár miatt nem kérdés melyiket választanám.
-
Tavaly ősszel promócióban vettem (hivatalos forgalmazónál) Samsung A25 5G 6/128GB DS-t 72k HUF-ért, és az Super AMOLED, jóval hosszabbb szoftveres támogatással.
Szimpatikus lenne a letisztult droid, de ennyire rövid frissítéssel én biztos nem venném.
-
törölt tag
Szerintem ez egyáltalán nem jó vétel.
A 8GB-os G34 52-55k, jön rá Android 15, 2027.januárig biztonsági frissítés, a főkamera gondolom mind2ben ugyanaz a Samsung. Egyedül a 120hz-es HD kijelző lehet zavaró, de cserébe a 695-tel repked a telefon az árkategóriájához képest. eSIMet is támogatja, lehet vele utazgatni a nagyvilágban. Tok mellett töltő is van a csomagban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Légüres térbe érkezett a 75 ezres G35, vajon kitölti a vákuumot?
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Black & Decker töltőt keresek
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest