Hirdetés

Aktív témák

• lol

senior tag

nah sikerült felkelnem, anyám azt mondja hogy naon megváltoztam, megy tapló vagyokk... a követketőő pillanatban meg má normáliis, hmm nem értem. Kéne írni egy használati utasítást anyámhoz, monnyuk gariztatni má visszavittam volna akkom á az is tutti. Kb 4 hónapja pH!zok: Teljesen a szívemhez nőőtt, monnyuk hozzászólni alig szólokk hozzá, ellentétben egy két emberrel akkiből ömlik a szó, sokszor értelmetlenül,,, de ez alatt a pár hónap alatt rengeteget olvastam, tanultam, ez tök yo... /macskanadrág ennyiazegész/ wááááá rám mászott egy pók, nem is utálom a pókokat mi a f*szé rinyálokk,,, loller, meg kéne nézni a plázst - remélem nem ojjan gány mint tavaly, az ötlet nem rossz de háát a többi... érdekes nemakarbejeltkezniazmsn:O má érik egy format meg egy xp install me ez így nem lessz yo! a pók most fel-le császkál a monitoron, egy apró monzdulat és kiolthatom az életét... a törvények marhára védik az emberi életet de lesz*rja az állatokat... káár, grr tomcat még mindig nem ír,,, holnap családi utazás, minnyá itt a forma1 - lehet szorkulni a Zsoltinak hogy célba érjen, nem baj szimpi srác a Zsolti, szeretjük is. Remélem a palik kommentájja majd me nagyokat tudok rajta röhögni, vicce ember... rájöttem hogy inkább öszeszedem a gondolataimat, majd megpróbálom vlmi szebb formába önteni mer ez a blog így SZÁNALMAS.hu, de mivel életemben nem írtam,,, lol ,,, nambajmajdbelejövök

Aktív témák