"30 fps lock és rossz frame pacing PC-n" - sajnos emiatt megint csak az MK9-el támadt kedvem játszani
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
"30 fps lock és rossz frame pacing PC-n" - sajnos emiatt megint csak az MK9-el támadt kedvem játszani
30 FPS lock PC-n? WTF? Lehet ez bármennyire jó játék, de ez akkor is no go.
[ Szerkesztve ]
Ha azt nézed 10fps-el még így is több, mint nintendo switch-en, ott kb max 20 fps-el fut a játék
MK9 futtatható már rendesen PC-n? Volt valami GFWL bug ami miatt nem igazán lehetett elindítani sem steam alatt pár éve, amikor próbálkoztam vele.
Fatality és blow kozbe van 30 fps
Egy ilyen játéknak nagyon kell a (minél több akár) 144FPS
Félrevezerő az a mondat az értékelésben.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
Kiegészítettem a pro-kontra részt azzal, hogy "néhány helyen".
Nem is az hogy kell-e vagy nem, de azért a 60 legyen már meg legalább mindenhol. Amúgy szerintem Ps5-ön és XSX-en is gáz, hogy ha nem tudnak fix 60 FPS-t implementálni.
a video alapján az inkább minimum, és az is csak a cutscene-ek alatt
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
Sajnos ez így kimarad... Már az MKX-nél is valami külön fix volt a 60 fps-es X-ray támadásokhoz.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro
Egy verekedos jateknak 60 fps kell, nem tobb, nem kevesebb. Kulonben szetesik a frame pacing. Ezert nyomjak a versenyeket csakis konzolon.
144 fps semmit nem erne itt.
A 30 fps meg csak fatal blow/fatality illetve intro/outro alatt van, ahol nem jatszol ergo a jatekmenetet nem erinti. Lehet rinyalni rajta, de ha meglenne a 60 akkor az lenne a baj, hogy miert nem reszletes.
Ez egy konzoljatek, a pc masodlagos piac, neki ezert a port is masodlagos.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések!
attól még gigagáz
pc-n szerintem utóbb megoldják, hogy normális képfrissítéssel is fusson...
"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
ez nem tudom kinek, és miért meglepő, gyök-kettő hardverre nem lehet csodát készíteni.
[ Szerkesztve ]
Szerintem telibekakilják, ez nem PC játék csak egy port.
A játékot nem érinti, mindig is így volt megoldva a szériában, minden átvezető nagyon részletes.
Mondjuk én játszom a játékot nem pedig FPS-t számolok.
@exec79, el lett fent magyarázva miért nem lesz soha 144 FPS egy verekedős cím.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
Még a kép is szétesett..
Nekem ez a rész valahogy nem érződik egy tényleges új résznek, nekem furi lehet csak..
Pedig meg enginet is valtott.
Én series x -en tolom semmi problémát nem tapsztaltam. Az átvezető videók vannak 30fps körül, de annyira nem zavaró, a játék 60FPS-el fut. A story pedig szerintem is nagyon jó. Ezt egy az egybe akár többrészes sorozatba vagy egy normális mozifilmben simán megcsinálhatnák.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]
Egy problémám van csak vele, hogy nagyon lack of content az egész gém. Persze itt nem csak skinekre gondoltam, hanem egyéb más dolgokra. AI Battle vagy Towers of Time, Karakter Towerek, normális king of the hill, bossok és a többi. Az invasion is kihúzható 2 nap alatt. Ja és az extra skineket pedig biztos vagyok, hogy AI-val rakták össze.
[ Szerkesztve ]