Hirdetés

2019. október 20., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

A Monster Hunter-sorozat a világhírű Capcom akció/fantasy játékszériája, melyben szabadúszó vadászként kell kis emberi közösségek segítségére kelnünk, különösen az őket gyötrő - a legkülönfélébb méretű és tulajdonságú - szörnyetegek legyőzése formájában.

Noha a sorozat több részt is megélt, jelen topic elsősorban a most aktuális epizóddal, a 2013 tavaszán Wii U és 3DS konzolokra megjelent Monster Hunter 3 Ultimate-tel kíván foglalkozni, valamint a (közel)jövőben megjelenő negyedik résznek is megfelelő fóruma lehet. A játék főbb funkcióit, lehetőségeit majd igyekszem apró részletekben közzétenni, de az igazán részletekbe menő, enciklopédikus bemutatásra - azok sokrétűsége miatt - nincs igazán lehetőség, de szükség sem. Kérdés esetén a fórumtársakkal együtt szívesen megválaszolunk bármit, tudásunkhoz mérten minden érdeklődőnek.

A Monster Hunter 3 Ultimate-ben egy magányos vadászt alakítunk, akit a sors szele egy Moga Village nevű apró halászkolóniába sodor. A partközeli vizekre dúcolt, roskatag kunyhókból összetoldott kolónia életét megkeseríti egy lagiacrus nevű hatalmas viziszörny, aki nemcsak hogy terrorizálja a halászokat és kereskedő hajókat, de nem kívánt víz alatti rengéseket is kelt, amivel az egész települést közvetlenül is veszélyezteti. Egy falugyűlés közepette sétálunk be a kis közösség életébe, akiknek a főnöke felfogad a gigászi lény megölésére. Odáig azonban hosszú út - és rengeteg másik szörny leölése - vezet, fokozatosan kell az apró küldetésektől elindulva, fegyverünket, páncélunkat, ellátmányunkat felfejlesztve, a falubeliekkel mind jobban összebarátkozva teljesítenünk a kitűzött célt.

A játékmenet küldetés-alapú, szinte minden falubelitől fogunk kisebb-nagyobb kéréseket kapni, első küldetéseinkkel legfőképp a lagiacrus által lerombolt létesítményeket kell újra felépítenünk, amihez meghatározott fajtájú és mennyiségű nyersanyagot kell összegyűjtenünk, vagy különféle acsargó lényeket megölnünk. A küldetések előrehaladtával különböző tájakra fogunk elvetődni, így nemcsak a kolóniát övező vidék, Moga Woods hegyei közt barangolhatunk, hanem sivatagos, esőerdei, havasi stb tájakon is megfordulunk majd. Mindnek megvan a sajátos geológiája, éghajlata, flórája és faunája, ezt fontos lesz észben tartanunk, amikor felszerelésünkhöz, fegyvereinkhez nyersanyagokat gyűjtünk. Vadászunk sikerét számtalan képesség és tulajdonság fogja befolyásolni, kezdve az alapvető fegyvernemtől a viselt páncélzaton át a kiegészítő felszerelés minőségéig. Számos falubeli szolgálatait fogjuk fejlődésünk során igénybe venni és ők is egyre komolyabb feladatokkal bíznak majd meg bennünket.

Legközelebb megpróbálok a legfontosabb dolgokról, így a kolóniáról és a fegyvernemekről egy részletesebb útmutatást közreadni, aminek az ismerete elengedhetetlen az élvezetes játékhoz.

Addig is: jó vadászatot!

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#2) A.tessz


A.tessz
(senior tag)

Létrejött végre a topic, legyen az az első kommentem, hogy tegnap lement Rathalos is.

itt is van a lényről egy videó.

itt meg Agnaktor, na ez már tényleg nehéz lesz!

[ Szerkesztve ]

(#3) Dr.F.E.R.I. válasza A.tessz (#2) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

Most már a vége felé jársz?

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#4) A.tessz


A.tessz
(senior tag)

Ahogy láttam közel sem, 7 questre vagyok level 6-tól.

És lvl 9ig vannak a questek kb a felénél lehetek.

Village quests

Ezen mosolyogtam :D Low-Rank Quests (1-5★)

[ Szerkesztve ]

(#5) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

Frissítés: ígértem egy kis gyorstalpalót azoknak, akik még csak most ismerkednek a játékkal. A követhetőség érdekében képeket is beszúrtam a rövid magyarázó szövegekhez, amelyek extra kis fájlméretűek, így nem okozhat gondot a betöltésük.


A fenti látkép Moga Village-t ábrázolja, kalandozásaink kiinduló pontját. A játékban pezseg az élettől, és ebből a perspektívából nem is igazán fogjuk látni. Tizenegy olyan állandó pontja van, ami a játékban fontos szerepet kap, ezeket szeretném röviden bemutatni.


A képen saját hajlékunkat látjuk, két nagyon fontos funkciója van. Ha vadászunkkal az ágyon hanyatt vágjuk magunkat, akkor egy rövid szundítás formájában állást menthetünk. A játék minden egyes küldetés után rákérdez, hogy szeretnénk-e állást menteni (akár sikeres volt a misszió, akár kudarc), itt viszont tetszés szerint megtehetjük ezt. Egy adott játék csupán egy állományt használ mentésre, tehát minden egyes alkalomkor felülíródik! Ha gyűjtögetünk, a felszerelésünket rendezgetjük, vagy mielőtt küldetésre indulnánk, érdemes menteni egyet ily módon. Másik fontos eleme a szobának az utazóládánk. Ebben gyűjthetjük össze a temérdek felszerelésünket, ellátmányunkat, még a fegyverzetünket is. A küldetéseinkre csak korlátozott számú dolgot vihetünk magunkkal, ezeket oda-vissza pakolászhatjuk, ahogy szükségünk van rá. Itt öltözhetünk át emberünkkel, ha más páncélt/fegyvert szeretnénk használni, még körbeforgatva szemre is vételezhetjük magunkat.


Juniort, a Főnök fiát mindig itt a főtéren találhatjuk. A legfontosabb, hogy rendszeresen ad bónusz küldetéseket, amiknek keretén belül általában a kolónia valamely létesítményét lehet fejleszteni. Ehhez nyersanyagra és nyersanyag-pontokra van szükség, amit szörnyek levadászásával szerezhetünk. Ha visszatértünk a vadászatból, Junior fogja a 'Hunt report' menü alatt a leölt lényeket nyersanyag-ponttá konvertálni, valamint némi nyersanyagot is fog adni. Előrejelzést is kérhetünk tőle, mely szörnyek felbukkanása várható a környéken a következő napokban.


A küldetés-pult az egyik legfontosabb létesítménye a kolóniának, a játék fonala az itt kapott küldetések formájában gombolyodik egyre jobban. A küldetések több csoportra vannak osztva, legkönnyebbek az egy csillagosak, majd a csillagok növekvő számával egyre nehezebb feladatoknak nézünk elébe. Amíg nem teljesítjük egy adott csoport kulcs-misszióit, addig nem is nyílik meg az eggyel nehezebb kategória. A küldetésekre általában ötven percet adnak, ez alatt kell levadásznunk, vagy csapdába ejtenünk a lényeket, illetve összegyűjtenünk a kért nyersanyagokat.


Szintén nagyon fontos eleme a játéknak a Helység Kalapácsa, az apró, kissé háklis, de amúgy segítőkész kovácsmester. Fegyvert, páncélt és extra tulajdonságokat biztosító díszeket lehet vele készíttetni. A páncélok, fegyverek készítéséhez sok pénzre, de elsősorban speciális anyagokra van szükség, melyeket olykor nagyon nehéz beszerezni, többnyire nehezen megölhető szörnyek testrészeit kell összegyűjtögetnünk. Rendszerint, ha egy küldetés során új, eddig ismeretlen szörnyet ölünk meg, a kovácsnál is új fegyvereket, páncélokat lehet készíttetni az új szörny testrészeit felhasználva. A dekorációs kövek a fegyverek, páncélok foglalataiba helyezhetőek, és extra tulajdonságokat adnak.


A fegyverbolt közvetlenül a kovács tőszomszédságában található, az itt kapható fegyverek, páncélok választéka általában sokkal szűkebb, mint a kovácsnál, valamint sokkal egyszerűbbek is. Megvételükhöz viszont nem kell speciális anyagokat gyűjtenünk, csupán pénzt fizetnünk, amit az egyes sikeres küldetések után bőséggel kapunk. Ugyanitt el is adhatjuk a ládánkban porosodó, korábbi felszerelésünk darabjait is.


A piacon a hölgytől vásárolhatunk különféle holmikat, rendszerint alapvető szintű tárgyakat, élelmet, amiket amúgy kint a természetben is össze tudunk gyűjteni, ha nagyon ráérünk. A játék előrehaladtával, ahogy sokasodnak a szörnyek a vidéken, megfontolandó az itteni vásárlás azoknak, akik nem akarnak minden áron hadakozni némi gyógynövényért és fenőkőért. A hölgytől vásárolhatunk még könyveket is, melyek némi információt adnak a szörnyekről, valamint az egyes nyersanyagaink kombinálásakor kisebb eséllyel keletkezik használhatatlan szemét. Megunt tárgyainkat szintén eladhatjuk neki.


A halas kofa keze alá három helybéli halász dolgozik, akik fokozatosan kapcsolódnak be az üzletbe, ahogy a játék során a nem kívánt tengeri szörnyeket kiiktatjuk. Értékes nyersanyag-pontjainkért cserébe különböző tájakra küldhetjük az egyes halászokat, ahonnét a tenger kincseivel megrakodva fognak visszatérni. Sikerességük függ attól, hogy mennyi napra küldjük ki őket, valamint tudunk-e nekik jó minőségű csalit biztosítani. Minél több napos misszióra küldjük ki őket, annál több pontba fog fájni nekünk.


Már a kezdeti néhány sikeres küldetésünk után visszatér Moga Village-be a helyi konyhatündér cica, akinek a kifőzdéjében jókat lehet falatozni. Alapvetően meg lehet lenni e nélkül a plusz élelem nélkül, de egy kiadós étkezés nagyban megnöveli életerőnket és kitartásunkat, valamint a különféle menük különféle bónusz képességeket is adnak egy időre. Nem is kerül különösebben sokba, ezért nagyobb vadászat előtt mindenképp érdemes egy kiadós kajálást megejteni. Némely küldetés után kapunk beváltható kajajegyet, amiért egy ingyenes étkezés jár.


A kolónia egy másik macsekja Neko, akinek mindene a tenger. Ha multizni szeretnénk másokkal, akkor el kell hajóznunk egy másik forgalmas kikötőbe, Tanziába. Kérésünkre Neko elvisz oda, majd igény esetén haza is hoz minket.


A Főnök a kolónia vezetője, ő bíz meg bennünket a Lagiacrus likvidálásával. Szerényen elpipázgat magában, tulajdonképpen nélküle is remekül boldogulhatunk. Viszont ha szóba elegyedünk vele, sok titkot elárul a szörnyekről, azok viselkedéséről és ami a legfontosabb: a gyenge pontjaikról is.


A farm egy nagyon hasznos létesítmény, amit kezdetben eléggé szegényes állapotban fogunk találni a játék elején. Ám ahogy a játék során egyre több feladatot megoldunk és a Junior által javasolt fejlesztéseket kieszközöljük, a gazdálkodó cica nemcsak hogy visszakapja a három macsekot, akik a földeket, keltetőket gondozzák, de egyre magasabb szintű termesztésbe is foghatnak. A nyersanyag-pontjainkért cserébe gyógyfüveket, gombákat, értékes rovarokat, mézet termeszthetnek/tenyészthetnek nekünk, amik összegyűjtése a természetben igencsak hosszadalmas munka lenne. Minél értékesebb a termény, és minél hosszabb a termesztési ciklus, annál mélyebben kell majd a pontokért a zsebünkbe nyúlnunk.

Ennyit nagy vonalakban Moga Village lakóiról, ha kérdés van, itt leszünk.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#6) A.tessz válasza Dr.F.E.R.I. (#5) üzenetére


A.tessz
(senior tag)

Szép kis gyüjtemény! Közben àtjutottam a high rank quest àgra. Ahol az első ellenfelem, egy purple royal ludroth eléggé elgyepált. Klasszisokkal nehezebbek a high rank questek

(#7) Dr.F.E.R.I. válasza A.tessz (#6) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

A sima royal rudroth is elég bosszantó dög, képzelem milyen lehet, ha még fel is turbózzák. Én most küzdök az első tűzokádó sárkányommal, eddig kétszer intézett el. Van már stratégiám ellene, de egyéb elfoglaltságaim miatt eddig még megúszta. :)

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#8) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

1-4 csillagos küldetések fullra készen, Lagiacrus elpicsázva.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#9) A.tessz válasza Dr.F.E.R.I. (#8) üzenetére


A.tessz
(senior tag)

Na gratula, én kicsit kimaradtam most az árvíz miatt!

De majd behozom a lemaradást! :))

(#10) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

Figyelem, leendő szörnyvadászok! A Nintendo legújabb 'Gift & Hunt Together' promóciójának keretén belül aki regisztrálja a Monster Hunter 3 Ultimate játékát a Club Nintendón, kap egy promóciós kódot, amit továbbküldve barátnak/ismerősnek, ingyen letöltheti ő is a játékot. Ennek feltétele, hogy a kedvezményezett regisztráljon magának egy 3DS/3DS XL készüléket július 31-ig. A kódot magát augusztus 5-ig lehet beváltani, hogy megkapjuk az ingyen játékot. Azok részéről, akik birtokolnak beregisztrált MH3U játékot, egy ilyen promóciós kód kiváló ajándék is lehet! További részletek (angolul).

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#11) Dr.F.E.R.I. válasza Dr.F.E.R.I. (#10) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

Kapcsolódva az előző hozzászóláshoz, magam is fel tudok ajánlani egy letöltőkódot annak, aki frissen vásárolt gépet, vagy eddig nem regisztrálta még. Ha lehet, privátban keressetek, az első jelentkezőnek odaadom. Csak annyit kérnék, hogy olyan jelentkezzen, aki tényleg fel is tudja használni, ne menjen feleslegesen pocsékba. Köszönöm!

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#12) Dr.F.E.R.I. válasza Dr.F.E.R.I. (#11) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

A kód elkelt!

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#13) A.tessz válasza Dr.F.E.R.I. (#12) üzenetére


A.tessz
(senior tag)

Kiràly vagy! Örültem volna anno egy ilyen kódnak! Egyébként tegnap leraktam a purple royal ludrothot!

(#14) Zsoccc


Zsoccc
(senior tag)

Ha valakinek még szüksége van kódra van még egy!

Shenmue III - https://www.kickstarter.com/projects/ysnet/shenmue-3

(#15) Dr.F.E.R.I. válasza A.tessz (#13) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

A Nintendo nagyon jó promóciókat szervez a 3DS-re, bár ez a mostani mondjuk bennünket (már) nem érintett. Olyan valaki kapta egyébként a kódot, aki már psp-n is játszott a Monster Hunter korábbi részeivel, és 3DS-t is főleg ezért vett, úgyhogy az e napi jó cselekedetem már megvolt. :)

Tegnap este szabadítottam ki amúgy Kayambát Duramboros szorításából, már csak Chacha barátomat kellene előkerítenem.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#16) Mister_X válasza Dr.F.E.R.I. (#10) üzenetére


Mister_X
(nagyúr)

Ha veszek használt gépet, azt ha már korábban regisztrálták, felhasználhatja a kódot?

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#17) Dr.F.E.R.I. válasza Mister_X (#16) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

Sajnos csak akkor, ha a gépet június 3-a után regisztrálták, ha régebben, akkor nem. :(

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#18) Mister_X válasza Dr.F.E.R.I. (#17) üzenetére


Mister_X
(nagyúr)

Kár :(

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#19) Dr.F.E.R.I. válasza Dr.F.E.R.I. (#12) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

Figyelem! Az eladományozott letöltőkódot egy technikai malőr miatt mégsem tudta felhasználni az Úriember, ezért tisztelettel visszaadta. Akinek továbbra is igénye lenne rá, az privátban jelentkezzen érte, az első jelentkező ezúttal is megkapja. Köszönöm!

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#20) Dr.F.E.R.I. válasza A.tessz (#13) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

Most nézegetem a videókat, hogyan lehet megcsinálni az óriási ezüst vizisárkány küldetését, ami az ötcsillagosak után jön, mert sehogy sem akarja az igazat.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#21) Dr.F.E.R.I. válasza Dr.F.E.R.I. (#20) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

Na, dög elzavarva, falu megmentve, jöhetnek a hi-rank küldetések. :)

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#22) A.tessz válasza Dr.F.E.R.I. (#21) üzenetére


A.tessz
(senior tag)

Hajrà nyomjad, én is high rankon tolom egy ideje , de elsőre elég nehéznek tűnik, ezért most a guild questeket tolom!

(#23) A.tessz válasza Dr.F.E.R.I. (#20) üzenetére


A.tessz
(senior tag)

Az a quest kb úgy sikerült nekem elsőre, hogy "1 min left" üzenetet kaptam, úgy voltam vele, már tök mindegy aztán egyszercsak obejctive complete.... :)

[ Szerkesztve ]

(#24) Dr.F.E.R.I. válasza A.tessz (#23) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

Az volt a bajom, hogy mindig kidobott a játék, mielőtt a harmadik területet elértem a döggel. A századik külföldi fórumban valaki írt róla, hogy akkor teszi ezt, ha nem vittünk be neki addig elég sérülést. Szereztem egy tűzkardot, plusz demondrug-okat is bespájzoltam, így már sikerült végre megküzdenem vele. Meg is öltem, én is már az utolsó öt percen belül voltam.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#25) Dr.F.E.R.I. válasza Dr.F.E.R.I. (#19) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

A letöltőkód most már véglegesen gazdára talált!

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#26) Genius235


Genius235
(csendes tag)

Üdvözlet annak a pár egyénnek aki játszik ezzel a jó kis játékkal.

Egy csillagos küldetéseknél járok de eddig ez tetszik a legjobban a sorozatból, és hát víz alatt úszkálni valami eszméletlen hangulatos főleg majd harcolni azzal a kék sárkánnyal(sorry, nem tudom mi a neve, )
Érdekes de a grafika is nagyon ütős, a psp-s részekhez képest ,talán mondhatom hogy egy szint a portable 3rd-el vagy annál egy kicsivel szebb a víz alatti rész miatt mondanám, ahogy tükröződve látom a napot a felszínen víz alól, egy szóval tetszik az atmoszférája, de nagyon.

Dr.F.E.R.I., köszi az ismertetőt, jöhetne még, és még.

MH4 is jónak ígérkezik, arra is kíváncsi leszek.

[ Szerkesztve ]

(#27) Dr.F.E.R.I. válasza Genius235 (#26) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

Üdv közöttünk!

Örülök, hogy végül sikerült megszerezned a játékot. Tervezek még a jövőben egy-két ismertetőt, de a helyzet az, hogy már bő két hete be sem kapcsoltam a gépet. Mostanában komolyabb dolgokra kell összpontosítanom, és ez a trend most jó darabig ki fog tartani szerintem. Természetesen, ha bármi kérdésed adódik (és másnak is), szívesen segítünk.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#28) Dr.F.E.R.I. válasza A.tessz (#13) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

Három hét pihi után újra elindultam vadászgatni, és kínnal-keservvel, de én is megöltem a lila ludroth-ot. Befejeztem még a céhes küldetések első csoportját is, így felment az emberem kettes szintre. Nagy különbséget mondjuk nem vettem észre az eredeti állapothoz képest.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#29) A.tessz válasza Dr.F.E.R.I. (#28) üzenetére


A.tessz
(senior tag)

Valmikor össze kéne hozni egy 4 playeres jàtékot! Aztàn szétvàgni mindent.

(#30) Dr.F.E.R.I. válasza A.tessz (#29) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

Tegnap(előtt?) csináltam végig a két csillagos céhes küldetéseket, így elértem az 'elit' rangot. Egyébként a hatcsillagos küldetéseket tolom most, egy normális páncélra farmolok, mert ezek a színes dögök nagyon erősek. Most már elég jó formában vagyok, ezzel a kardos-pajzsos emberkémmel nagyon oda tudok csapni a jószágoknak. :)

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#31) Dr.F.E.R.I. válasza A.tessz (#29) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

Megöltem a brachydios-t (a zöld taknyot fröcskölő sárkányt, ami a MH intróban is benne van) a nyolc csillagos küldetésekben, de vannak olyanok, ahol három nagy dögöt is le kell teríteni a megadott 50 perc alatt, ezekhez nem tudom, lesz-e lelkierőm nekiállni. Az ilyen küldetéseket már lenne értelme párban végigtolni.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#32) A.tessz válasza Dr.F.E.R.I. (#31) üzenetére


A.tessz
(senior tag)

Én most kicsit pihentettem a pc miatt, de lassan visszatérek!

(#33) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

A Capcom közzétett egy vadonat új trailert a hamarosan megjelenő Monster Hunter 4 játékról, ami szeptember 4-én fog debütálni Japánban. A filmecskében főleg az új szörnyeket mutatják, melyek közül a rovarformák tűnnek a legérdekesebbnek, de egy-két régi ismerősbe is belebotlik a néző. Kinézetben teljesen a jelenlegi legfrissebb részt, a MH3U-t idézi, de leginkább azért, mert nagyjából itt húzódik a 3DS megjelenítési határa. Az átvezető animációk nagyon szépek, a játék grafikája már inkább csak a 'megjárja' kategória, de ezt a játékot nem is a grafika miatt játsszák annyian. Nyitott kérdés, hogy mikor fog megjelenni a másik két nagy piacon, remélhetőleg nem fog annyit csúszni a megjelenés, mint a MH3U esetében.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#34) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#33) üzenetére


ldave
(nagyúr)
LOGOUT blog

Tetszetős, kíváncsi vagyok kiadják-e majd Vita-ra is.

Amúgy jó lett az arcképed, gratu! Yoshi!

A Slime draws near! Command?

(#35) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#34) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

Vidám fickóknak vidám arckép dukál :)

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#36) Mister_X válasza Dr.F.E.R.I. (#33) üzenetére


Mister_X
(nagyúr)

Mialószar, én ezt berendelem :Y

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#37) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

Aki gondolkodik a Monster Hunter 3 Ultimate beszerzésén, mától (19-e) számított négy napig 50% kedvezménnyel letöltheti digitális formában az eshop-ból. A kedvezmény mind a 3DS, mind a Wii U platformra érvényes.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#38) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#37) üzenetére


ldave
(nagyúr)
LOGOUT blog

Nem veszek új játékot. Nem veszek új játékot. Nem veszek új játékot. Nem veszek új játékot. Nem veszek új játékot. Nem veszek új játékot. Nem veszek új játékot. Nem veszek új játékot. Nem veszek új játékot. Nem veszek új játékot. Nem veszek új játékot. Nem veszek új játékot. Nem veszek új játékot. Nem veszek új játékot. Nem veszek új játékot. Nem veszek új játékot. Nem veszek új játékot. Nem veszek új játékot. Nem veszek új játékot. Nem veszek új játékot. Nem veszek új játékot.

A Slime draws near! Command?

(#39) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#38) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

Ilyenkor sajnálom, hogy nincs Wii U-m. Olyan szívesen letölteném most rá a progit... ;]

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#40) mad1


mad1
(veterán)

Elkeztem a masodik reszt a freedome ot,sajnos meg nem volt szerencsem 1 mh hoz sem.
Valaki meg tudna mondani hogyan lehet megtudni a kuldeteseknel hogy hova kell menni?
Semmi iranytu vagy valami...
Az elso kuldetest is youtubon neztem 3 viragot kell osszeszedni.
A jatek annyira tetszik hogy az elso kuldetest mar vagy 10x megcsinaltam,de nem tudok 2 csillagos/lv2/-kuldit elkezdeni sem.Valaki vilagositson fel legyszi :R

https://hardverapro.hu/tag/mad1.html

(#41) Dr.F.E.R.I. válasza mad1 (#40) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

Sajnos neked kell kipuhatolnod a helyszíneket, de ezeket a kezdeti felkészítő küldetéseket - ahol valamit gyűjteni kell, összekutyulni vagy kisebb lényeket elejteni - még aránylag szájbarágósan adja elő a program, próbálj meg minél több emberrel beszédbe elegyedni és apró infómorzsák alapján össze tudod rakni a képet. Ha tényleg nincs más kiút, akkor ott a YouTube, de a későbbi gyilkolászós küldetések egyszerűbbek, mert sokszor a szörny talál meg téged és nem fordítva. :)

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#42) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

Jövőre érkezik a Monster Hunter 4 Ultimate a nyugati piacokra. Az alapjául szolgáló Monster Hunter 4G (az eredeti japán verzió) jelenleg fejlesztés alatt áll.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#43) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#42) üzenetére


ldave
(nagyúr)
LOGOUT blog

Hát ezt nem kapkodják el. Nem értem mi lehet olyan nehéz egy MH játék lokalizációjában. Tudtommal nincs benne Az eltűnt idő nyomában mennyiségű szöveg.

A Slime draws near! Command?

(#44) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#43) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

Lehet, hogy nem sietik el, de a jelek szerint most már nem lesz akkora elcsúszás a japán és a nyugati megjelenések közt, mint a harmadik résznél volt.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#45) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#44) üzenetére


ldave
(nagyúr)
LOGOUT blog

Néztem pár videót most az MH4-ről és nekem úgy tűnik, hogy módosítottak picit a karakter irányításán, valahogy kevésbe tűnt lomhának a videók alapján mint amit az MH3 demókban próbáltam.

A Slime draws near! Command?

(#46) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#45) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

Lehet, hogy a terep miatt (is) látszik úgy, most már lehet szaladni hegyről lefelé, dögök hátára ugrani stb.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#47) Mister_X


Mister_X
(nagyúr)

Üdv nép!

Pang a topic. Pedig én a héten kezdek el vadászgatni az MH4-ben, eredeti nyelven :C Még nézegetem, hogy melyik fegyvernem állna jól nekem, gondolkodtam a Long Swordon, Bowon és Charge Blades-en. Bow-val az lenne a gond, hogy nem tudom, mennyire single player kompatibilis. Charge Blades érdekes játékmechanikai lehetőségeket rejt magában.

Mivel vagy öt éve nem MH-ztam utoljára, lenne pár hülye kérdés:
- pajzzsal nem emlékszem blokkoló pozícióra. Szimplán csak csökken a kapott sebzés?
- fegyvernemet tudok váltani később is?

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#48) Dr.F.E.R.I. válasza Mister_X (#47) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

Kard+pajzsnál lehet blokkolni, viszont nem annyira hasznos szerintem. Egyrészt nem tudsz addig csinálni semmit, másrészt - a legtöbb esetben - egyszerűbb elvetődni a támadások elől. A heavy bowgun-ra is lehet a 3-ban pajzsot szereltetni, de ezt nem tudom, hogy működik-e passzívan. Meg még a kopjás embernek van erős pajzsa, videók alapján ezzel is lehet blokkolni. Fegyvernemet egyébként akármikor válthatsz, a ládában annyit tarthatsz, amennyit akarsz.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#49) Mister_X válasza Dr.F.E.R.I. (#48) üzenetére


Mister_X
(nagyúr)

Nekem a MH4-es Charging Blade tűnt érdegesnek. A Lance és a Gunlance mellé jár még pajsz, de azokkal tényleg olyan tankolós feeling lesz, míg CB-vel oda lehet somni rendesen.

Vetődni bossoknál meg érdekes lehet, amikor nem fér rá a préda a képernyőre :)

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#50) Dr.F.E.R.I. válasza Mister_X (#49) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

A vetődés azért (is) nagyon fontos, mert 0,2 másodpercre sérthetetlenné válsz. Vannak képességek, amik erre rá is erősítenek, az egyik két lépcsőben megnöveli ezt az időtartamot, a másiktól pedig 50%-kal messzebbre vetődsz el. Akik nagyon durván tolják (főleg közelharcos fegyverekkel), gyakran felveszik egyiket-másikat.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.