Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Constantin79
csendes tag
válasz
maxiking9
üzenetére
Hi, Kérlek: erre az UPC-s ajánlatra egyet tudok mondani: Itt va na telekom akár 2 000-es Internete (nem tudom mennyire szertsz netezni, letölteni, feltölteni és mennyire fontos ez neked és a családnak) de legyél te is Telekomos!

Én a Zrínyi Miklós utcába lakom, és márt 2 éve hogy telekomos vagyok most 03. hóba. Számoltam a napokat hogy mennyit kell még aludni hogy az UPC-nél lejárjon a hűségem

Még mindeig nem térek észhez annyira jó az Optikai kábel hálózat!

-
válasz
maxiking9
üzenetére
Szerintem a ~16000Ft-os havidíj után nem csináltál rossz boltot a 8600Ft-os szerződéssel, végülis megfelezted az eredeti havidíjat. Sajnos azért a UPC-nél sem hülyék, tisztában vannak a konkurencia árképzésével is. Én is sokáig voltam UPC-s, eleinte amikor csak ADSL konkurencia volt, fizettem 12-13e Ft-ot 50Mbps netért, GoldTV 2 TV készülékre, és alap telefonért. Aztán amikor az Invitel fejlesztett VDSL-re, akkor már megkaptam ugyanezt 120-as nettel 9500Ft-ért, és amikor jött a DIGI, akkor adták volna 500-as nettel 6500Ft-ért ugyanezt, de akkor váltottam DIGI-re.
-
degec
senior tag
válasz
maxiking9
üzenetére
upc ügyfélmegtartó ajánlat 1 telefon 1 gold tv 500 as net 6500 ért 2 évre, vagy ugyanez 120 as nettel 5500 ért van..helyi ügyfélszolgálatra kell elmenni érte és kérni..nem telefonon majomkodni. csomag tartalma kizárolag boxok számának növelésével plusszolható illetve külön hbo külön myprime.. 240 es net nincs.. tvnélkül sincs telo nélkül sincs.. hajrá !
-
BBéci
legenda
válasz
maxiking9
üzenetére
18000 helyett 10000 az szerinted nem elegendő árengedmény? Viccelsz?
Részletezd kérlek, mit tartalmaz a csomagod?
11000 forintot fizetek a 18/1,5 internetet, Digital Gold HD-t és Megfelező telefon előfizetést tartalmazó csomagért. Jobb lenne 50/20, de ez van, elfogadom.
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest