Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
degec
senior tag
+1 !
+okosság
FelejCSÜK már el (direkt írtam így), hogy most pont Monorra nem fognak menni..dehogynem..vityáék aláírták a frankót lesz 2018 ig mindenhol minden.ergo az sem marad ki! (lesz netadó is nyugi
)
De mivel már 45 ször leírtam fel kell hívni a HFC-t és megkérdezni mikor hova mennek.--> MEGMONDJÁK a kis lakossági juzernek is.. nekem is megmondták már tavaly ősszel, hogy Dabassal mi lesz és tartják is ! ennyi !
továbbra is azt tudom mondani, aki meglátja HFC seket kv tea süti pizzaval várni őket... lesz kábel se perc alatt 
ja még valami: amit el kell felejteni:
émász démász mémász gémász hány van még nem tudom.. áramcégek nem engedik felmászni a kábel szerelőket a póznára..tuti meg fogják engedni csak egy kis önkormányzati lökés kell neki és mindjárt jobban halad meg stbstb.. van rá példa hogy némely településen hogy segítettek a valóban jó fej képviselők (ők is torrenteznek nyilván) stb.stb. balbalbalba
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Képregény topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)