Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
n3m3r3
tag
-
n3m3r3
tag
válasz
Frenky89
üzenetére
Csináltam közben egy tesztet. A venti típusa Yate Loon D14SM-12. Sorba kötve a műszert megmértem a valódi fogyasztást ami 0.2A maximálisan, üzem közben 0.17A-re esik vissza. Hogy lehet ekkora eltérés a megadotthoz képest? Ha minden igaz egy ventire ez 2.4W, tehát ha hármat is kötök egy csatira akkor is bőven beleférek a 12W-ba. Természetesen csak az első ventilátorig menne a sárga vezetékszál. Jól gondolom így?

Mivel 3PIN-esek a ventik, működne ezekkel a kábelekkel amik 4PIN-esek (AK-CB002, vagy AK-CBFA07-45) az alaplapi szabályzás? Ezekkel tuti nem terhelem az alaplapi csatit.
-
n3m3r3
tag
válasz
n3m3r3
üzenetére
Az eszközök neve PWM splitter, vagy magyarul PWM elosztó. Van jó pár megoldás. Én ezt fogom használni, és így 3 csoportba tudom osztani a ventiket, ami a legjobb számomra. Ez is megoldódott.

-
n3m3r3
tag
válasz
Frenky89
üzenetére
3pin-esekről van szó. 4 aljzatról tudom vezérelni, ebből egy kell a ház ventinek. Igen, filóztam rajta hogy a megmaradt 3 aljzatot felosztom hármas csoportba, ez jó lenne. Találtam valamit, hogy egy PWM venti lenne a megoldás, illetve akkor nekem három darabra lenne szükségem, viszont inkább megkérdezem a bekötést, valamint milyen más mód van ezeket meghajtani tápról, és vezérelni a lapról.
-
n3m3r3
tag
Sziasztok!
Adott 9db 14cm venti (radiátor). Ezeket szeretném ugyebár inkább tápegységről etetni mint alaplapról. Viszont szükségem volna az alaplapi fordulatszám szabályzásra, amit megoldok Speedfan-nal. Milyen megoldást tudtok ajánlani?

Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Indulási áram 0.63A max. Már járódnak 10 perce, és 0,52A-ről beállt 0.5A-re. Ez marad , a műszer nem hazudik. Köszi Frenky!