Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Exiled
tag
Beledugtam simán 4 pint és fut és működik, eddig, bár nagyon terhelve még nem volt. De úgy tűnik működni fog

-
The Exiled
tag
válasz
petiwr
üzenetére
athlon x4 750K van benne tuningot csak annyit terveztem amennyit a gyári hűtő elbír ( max 10% körül). azért vagyok ideges picit mert ismerős régebbi amd lapokkal már csinált ilyet és azt mondta hogy volt hogy nem ment rendesen mert nem tudott elég teljesítményt felvenni pedig minden alapon ment.
btw az a molex átalakító amit linkeltem használható ilyenre?
-
The Exiled
tag
válasz
The Exiled
üzenetére
-
The Exiled
tag
SZiasztok!
Vetem egy fm2-es gigabyte lapot, amin 8 tűs cpu tápcsatlakozó van, és mellé egy fsp 350-60APN tápot, és mint rájöttem azon nincs 8 tűs tápcsati. Kérdezném, hogy megoldható-e ha a sima 8-tűs tpcsatira kötök egy 8 tűs átalakítót, vagy keressek valami molex-es átalakítót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Nyaralás topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi