Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Van egy érdekes problémám.

Van egy régi revoltec neon csövem. Az vele a probléma, hogy maga a fésznyál vagy nemtudom hogy hívjam, rezonál a plexi csőben. Ami igazából a szivattyúm miatt van, de nem tudok vele mit csinálni, be van dobozolva, szivacs lapok vannak alá rakva stb, vagy éppen pont olyan frekvenciát ad ki hogy a fénycső rezonálni kezd.
Mit lehet ezzel csinálni? Fúrhatok valahova plexi cső közepére egy lukat és nyomhatok bele szilikon ragasztót hogy megfogja a csövet hogy ne rezonáljon? -
---Lasali---
Közösségépítő
Oké!
Majd elkezdek vele kísérletezni ha meglesz, nem valami könnyű ezeket a ventiket beszerezni, mindegyik készlethiányos az ismertebb nagykerekbe.
Szerinted milyen értékeket mérhetek majd, kb mekkora ellenállást kell majd betennem? Vagy ez megtippelhetetlen?
Ha nem kell hozzá nagyon szétbarmolni, akkor kiforrasztom majd, aztán megmérem úgy ahogy mondtad.
Én úgy gondoltam egyébként a kalibrálást, hogy van egy jó hőmérőm, ilyen kábeles, érzékelős cucc az is, kis kijelzővel, azzal kimérek 40 fokos vizet és abba bele lógatom a venti érzékelőjét. -
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Keresek valami elektro mágust aki tud nekem erre válaszolni:

Adott a következő ventillátor: [link]
Ez egy hőmérséklet függvényébe saját magát vezérlő ventilátor.
Ezen a képen látszik jobb oldalt a hőmérő szenzorja: [link]
Ezen a képen lehet látni hogy milyen hőmérsékletek közt vezérel: [link]
32 fokig 300 rpm en járatja a ventit, majd 38 fokig emeli a maximális 1350 es fordulatig.Nah most én ezt át szeretném állítani, hogy mondjuk 40 foknál legyen a minimum.
Úgy tudom hogy ez a szenzor úgy működik hogy a hő változás hatására az ellenállása változik, csökken vagy nő.
Vagyis ha én bekötnék a hőmérő kábelére egy potmétert, vagy vágnék ki a kábelből, akkor el tudnám tolni ezeket az értékeket?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest