Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isoo
csendes tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Szeretném ha nagyon halk lenne a kép, szóval minden képen érdekel a dolog. Köszi.

-
Isoo
csendes tag
válasz
Kernel
üzenetére
Köszi! Akkor lemondok a dologról. Természetesen csak áramtalanítva bütykölgetném. Néma alapfogalmam van arról hogy mit szabad és mit nem. Javítottam , építettem már ezt azt. Persze csak hobbi szinten. Egyébként a tanácsod megfogadom. Valóban nincs értelme így vesződni vele.

-
Isoo
csendes tag
Sziasztok.
Érdekes ötletem támadt. Van egy házimozizásra készített gépen. Viszont zajos a táp benne.
Arra gondoltam hogy átalakítom passzív hűtésűre. Azért hiszem hogy ez működőképes, mert a táp 300 wattos a gép pedig maximálisan kb. 60 wattot fogyaszt. Így nincs a táp leterhelve.
A házba 1 darab jó minőségű 8-9 cm-es ventilátor lesz beszerelve.
A konfig itx házba szerelve, AMD A-5400k procival 8gb rammal. 1 winyóval üzemel.A procit is szeretném passzív hűtésűvé tenni, de arra végkép nem tudom mi lenne a jó megoldás. Bár ez most még nem aktuális.
Kíváncsi lennék mások véleményre is, mielőtt nekilátok a dolognak.
Valóban működőképes a dolog? Kellene nagyobb hűtőbordákat használnom hozzá?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen routert?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óra topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest