Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
Új hozzászólás Aktív témák
-
intercooler
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Van 1 telefon töltő (miniusb) amiben elszállt 1 ellenállás de úgy hogy abból nem derül ki mekkora volt, ezt szeretném kideríteni. R4 hiányzik
Amit tudok róla:
mycell i9100/X10 ez van a dobozán.
Adapteren meg nyákon semmi lényeges.Próbáltam keresni valami rajzot de ez így elég nehéz

-
intercooler
őstag
Rendben én is úgy tudtam hogy nagyobb lehet de azért biztos ami biztos megkérdeztem. -
intercooler
őstag
Sziasztok!
Van 1 "ruterem" meghalt az adaptere 12V 1A ez helyett én használhatok 12V 1,5A-est?
-
intercooler
őstag
válasz
marec1122
üzenetére
Szerintem inkább ledszalaggal old meg. Minden szempontból jobb! olcsóbb (találsz apróban is) fényerő/szín "nagyobb, szebb" szerintem. rögzítés is pofon egyszerű 2 oldalú ragasztó van rajt.fogyasztása meg 5w körül van a 60 ledesnek. (1 méteren 60 led) 3 led-enként darabolható és 1szerre mehet a tápra.
-
intercooler
őstag
Milyen topik ez? Nem az elektronikai?
Nem hiszem el hogy senki nem tud segíteni

-
intercooler
őstag
Aki tudna nekem segíteni ellenállás számításban az segítsen már

Adott ez a led 5v-os táp fesz (usb bill) nem tudom hány mili amper (de elvileg amit letud adni 500mA) illetve 5db trimmer poti kellene.
Csak hát nem tudom milyen értékűek. Ja és a potikrol a kék szín menne.

-
intercooler
őstag
válasz
Soseee
üzenetére
A régi és az új led lábkioszása jóeséllyel nem egyezik. Vagy ha mégis rá tudod dobni arra a kis PCB-re a ledet, nem fog lelógni és hozzáérni a mellette lévő alkatrészekhez?
Nagy valószínűséggel eltér
Hogy hozzá ér-e máshoz azt csak akkor tudom ha itt lesz a led. Akkor így úgy látod megoldható lenne? Tudnál segíteni milyen ellenállásokat potikat vegyek? 
-
intercooler
őstag
válasz
Soseee
üzenetére
Na szóval, ami fontos lenne külső tápról nem akarom. Van 1 usb hub a billbe azt meg lehetne csapolni nem? úgyse nagyon használom.
Az, hogy a zöld helyére kötöd a kéket, lehet hogy nem lesz nyerő, mert más a ledek nyitófeszültsége. Igen erre is gondoltam, de ha jól látom azon a kis nyákon van az ellenállása, az helyett kellene más (illetve úgyis más nyákot kellek csinálni/csináltatni)Így megoldható lenne?
Esetleg tudna majd valaki segíteni a nyákok elkészítésében majd ha mindent lefixáltunk? persze nem ingyen
Mérjek valami feszeket vagy akármit? mekkora ellenállások potik kellenek?

-
intercooler
őstag
válasz
Wind-Storm
üzenetére
Concard az marha drága ez viszont jó
Meg is van a led [link]Akkor vázolnám mit szeretnék van 1 saitek cyborg keyboard v7 billem vidi
Ebbe szeretnék kék szint is varázsolni RGB smd ledekkel. Na már most a billben jelenleg RG ledek vannak. És úgy szeretném hogy a gyári vezérlöröl menne 2 szin (piros kék) és a potikról keverném hozzá a zöldet!! Ehhez vajon mik kellenek? milyen adatokat kellek megadni hogy tudjatok segíteni?
bill szétszedve -
intercooler
őstag
válasz
Wind-Storm
üzenetére
-
intercooler
őstag
Sziasztok tudnátok ajánlani valami hazai webshopot ahol kapni potikat meg smd rgb ledeket, elfogatható áron?

-
intercooler
őstag
válasz
Soseee
üzenetére
Aha értem kösz

miért kell neked vezeték nélküli 15csatornás kapcsoló a gépbe? a Több jobb (meg nem sok külömbség van árban a 10 illetve 12-es között
bayen kijön 6k-ból. Kapcsolót nem akarok a gépre rakni ronda + nem illene a mod-hozMár csak így hirtelen összeszámolva kell 8 csatorna

-
intercooler
őstag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Manualt nem találtam, de beszélgettem haverral hogy valószínűleg nincs is szűkség memóriára. Mivel van 3 kivezetése 1 2 3 és a 2 esröl kapcsol az 1 es re vagy a 3asra, ebből gondoljuk hogy váltó kapcsoló vagy is az 1ik ponton kikapcsolt állapotba is zárva van pl az 1-es 2-es pont között. Vagyis ide kellem kötni amit a géppel 1üt indítok. Szerinted?

-
intercooler
őstag
Sziasztok!
Véleményt kérnék erről

Azt tervezem hogy a gépben ezzel kapcsolgatnám a ledszalagokat led-eket ventiket stb. Működhet ez

-
intercooler
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
Itt kérdezd [link] lesz is valami összejövetel debrecenben

-
intercooler
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni hogy ilyet hol kaphatnék itthon? nem pont ez kell a lényeg hogy hasonló átvezető gumik legyenek

-
intercooler
őstag
válasz
Wind-Storm
üzenetére
-
intercooler
őstag
válasz
Wind-Storm
üzenetére
Ez valami ilyesmi lehet.
-
intercooler
őstag
Üdv
ilyennel találkozott már valaki?
elsősorban ddc szabályzására használnám ami 18watt 1.5 amper ( valami ilyesmi rémlik)
30watt áganként elég, de vajon hány ampert adhat le?

-
intercooler
őstag
válasz
oroszbence
üzenetére
-
intercooler
őstag
-
intercooler
őstag
válasz
kmisi99
üzenetére
Hát lehet hogy 1szerübb, és valóban nincs meg azaz öröm hogy te csináltad meg

De a végeredmény nem biztos hogy tetszeni fog neked
A ledszalag erősebben világit, és már pár centiről homogén fényt ad, magyarul nincsenek azok a karikák mint a led-nél (ez engem marhán zavart) Meg ugye lesz 1 millió vezeték ellenállás stb, ezért is lenne 1szerübb a szalag. Én neon-ról váltottam erre és nem bántam meg. Az meg hogy 3x drágább hát nem tudom
1000ft-ért vettem 1m 60ledes-t így kijön hogy durván 1 led 16ft, te menyiért is vetted?De ez csak az én véleményem, ettől függetlenül sok sikert hozzá

-
intercooler
őstag
válasz
Wind-Storm
üzenetére
Vagy ilyet:

-
intercooler
őstag
válasz
kmisi99
üzenetére
ő lenne az ha profi festést szeretnélnekem az oldallapot csinálta amit a képen láttál
-
intercooler
őstag
válasz
kmisi99
üzenetére
Festék nem sok 1000-1500ft csak kérdés megtudod-e csinálni szépre az megfojhat stb
Van itt forumon aki foglakozik ilyenekkel és nagyon szépen golgozik

vagy ha te fujod akkor a festég rétegre kellene felvinni valami vékony lakk réteget, mert könyen kopik. Legalábbis a mi nekem volt. Bár lehet hogy azért mert tesco-s festék

De vannak itt hozzáértőbbek is majd megmondják a tutit
-
intercooler
őstag
válasz
kmisi99
üzenetére
itt vettem 1 méter bőven elég. Amit nálam látsz az kb 70 cm fényereje szóval elég erős. Méterenként 60 ledel, és 5cm /3ledenként vágható.
30 ledes már van 1000ft körül, de az lehet kevés
nem akartam kisérletezni.
Meg lehet hogy van olcsóbban is máshol
-
intercooler
őstag
válasz
haromegesz14
üzenetére
-
intercooler
őstag
Üdv!
Valami elektronikai szakértő véleményét kérném.Gép hang kimenetéről szeretnék villogtatni ledeket, TIP31c tranyoval. DE egyszerűen nem hagyja el akkora jel ezt a szerencsétlent hogy megnyikkanjon 1általán
kérdés gondolom már 1értelmü, ha nem. Mível tudnám erősíteni a jelet? nem 3-4k-s erősítökre gondolok (stb) hanem valami kis elektronika, ic vagy akármi csak erre kell szóval nem kell minőségi cucc.Van 4x100-as erösítöm arról szépen viszi, de ez nem megoldás legalábbis számomra
-
intercooler
őstag
-
intercooler
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Na mind1 60 ledes mellett döntöttem, vettem 1-2 méter holnap meg is jön

-
intercooler
őstag
üdv
szerintetek mi a jobb a neon vagy a led szalag?
Illetve a led milyen fnyt ad olyan egyenleteset mint a neon vagy ahhoz közelit? mert a f.... tele már a neon-al az ujonnan vásárolt meg amit ár beraktam van hogy csak 3/4 ig világit
ég időben van a csere, mert ezeknek a bekötése következne.Illetve hol tudnék olcson led szalagot venni? gondolom az se mind1 milyen sürün vannak a ledek.
-
-
intercooler
őstag
válasz
jaja1981
üzenetére
Nm

Na szóval valami ilyesmit szeretnék majd (valószínű)
plexi 38x36 os és erre kellene festeni valami ilyesmit, de még nem biztos hogy ez lesz, illetve a szélén körbe 2cm fekete csíkot, mivel nem lett olyan szép egyenes a kivágás. Csak kívülről szerelés jöhet szóba, szóval az éleket is szépen megkel munkálni vagy nem tudom milyen gyárilag. És a csavarok helyét is ki kellene fúrni.
A plexi aerocool aeroengine 2röl való, és már elég karcos meg azok rácsok nem kellenek oda.
Kérdésem ezt megtudod-e csinálni? ha igen kb mennyi de inkább 1 max árat mondj, jöhet privibe

-
intercooler
őstag
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni. Ezt nézzétek meg
Már 1 ideje csinálgatom a házat, de most elakadtam hova rakjam ezt a rohadt sok kapcsolót
Ez a legjobb ötletem eddig. A kapcsolok alatt kb ugyan ilyen elrendezésben lennének a ledek a rács mögött. Véleményeket kérnék esetleg ötleteket

Én is barkácsolgatok ilyen elektromos izéket vidi

Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EXTREME - 6 év Alza garancia - 2031.04.18.
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- Corsair SF600 600W Gold SFX Moduláris Tápegység
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Rendben én is úgy tudtam hogy nagyobb lehet de azért biztos ami biztos megkérdeztem.
Miből van ez aranyból? Ennyi pénzből veszel +3m 60led/m szalagot.
És így vezérlő se kell a gépbe, nem foglal helyet.
de az ára sem ebay-en van 15.000
Akkor már inkább távirányítós RGB LEd szalagot vegyél és megvan oldva minden
Hogy hozzá ér-e máshoz azt csak akkor tudom ha itt lesz a led. Akkor így úgy látod megoldható lenne? Tudnál segíteni milyen ellenállásokat potikat vegyek?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ennyi az egész, értelem szerűen a 4 LED helyett a szalag van bekötve

de azért talán így is látszik