Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Batman2
üzenetére
Másik topikban ajánlottak 2k2-es ellenállást. Mivel az nem volt raktáron, beraktam egy 2k7-es metál-oxidosat, és a töltési idő +- jó volt de az ellenállás nagyon melegedett, el is füstölt
Bolt környékén nem tudom mikor járok megint, szóval egyelőre jegelem a dolgot. Elképzelésem sincs hogy oldották meg az elvtársak a dolgot, hogy az idő is jó legyen, meg ne is melegedjen túl a cucc. -
Helló! Van egy öreg szovjet Norma Fil 40 vakum, amiben elfüstölt az egyik ellenállás, konkrétan az R3 az alábbi ábrán. Sajnos nem tudom az értékét, mivel leégett róla minden azonosító, és lemérni sem lehet. Szemre 2-3 wattos lehetett, de nem tudom hány ohmos. Valami ötlet, mekkorát tegyek helyette? A kondenzátor, amit tölt 800 uF-os, és úgy cca. 2 másodperc alatt már el lehetett sütni a vakut.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Kína utat tör, bemutatkozott a Longevity Yin and Yang
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Battlefield 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bolt környékén nem tudom mikor járok megint, szóval egyelőre jegelem a dolgot. Elképzelésem sincs hogy oldották meg az elvtársak a dolgot, hogy az idő is jó legyen, meg ne is melegedjen túl a cucc.