Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZrogNV
tag
válasz
nyunyu
üzenetére
Nem nagyon szeretném szétvágni a kábeleket, a házat most vettem (nem garanciális) a tápot pedig most adom el.
Gondoltam megnézem a LED-et, de sajnos rá van ragasztva egy zaj védő szivacs.Ez a LED hub amibe be van kötve az összes LED.

Ilyenkor mi a teendő, ha mondjuk a LED hibás? Le kell tépni a szivacsot?
-
And
veterán
-
nyunyu
félisten
Kozben Lomex katalogusban talaltam megfelelo muanyag hazat 8.4+afaert 1000 db-nal, plusz belevalo tuskeket 2.4+fa 5000db-nal.
-
Mr-Pamacs
senior tag
"Mivel a gomb annyit csinal csak, hogy egy 3.3V-s labat egy pillanatra rovidrezar a folddel, igy teljesen mindegy a polaritasa."
Szerintem ez nem teljesen igy van, nem hiszem h jó tenne ha a 3,3V-ot (pozitív) összezárná a földel (negatív). Vagy a lapnak lenne annyi vagy levágná a táp biztosítékát.
Ez csak egy sima pillanatkapcsoló aminek az egyik végén folyamatosan pozitív van, bekapcsoláskor pedig "továbbmegy" a másik szálon behúzva egy relét, ...
Teljesen mindegy hogyan dugjuk rá a power és reset gombokat.Max esztétikai fontossága lehet.
Ledeknél már számít a + és -.
Ha tévedek javítsatok ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest