Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Nem mértem, hiszen nyilvánvaló volt, hogy az eltérő színek más-más feszt jelentenek, mivel öszekötő kábeleket szakítottam meg a kapcsolóknál...

Ha jól gondolom, elektromosság szempontjából mindegy, hogy én forrasztgatok párhuzamos kapcsolással a billenőkhöz egyetlen molexből, vagy a táp által párhuzamosan kötött molexeket, ill. satákat használom fel. Esztétikailag nem mindegy, de azt hiszem, nem lett csúnya. Majd linkelem a képeket.

Egyébként rosszul írtam, két molexes szarakodott, úgyhogy a narancsszín kábelnek nincs jelentősége. Adatkábelgondjai voltak az egyiknek, a másik nem tudom miért verte ki a tápot, de kiszedés után, újrapróbálva már oké volt. Vagyis a forrasztások, kötések a helyükön voltak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen TV-t vegyek?
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Horgász topik
- Premier dátumot kapott a FATAL FRAME II: Crimson Butterfly Remake
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Death Stranding Director s Cut
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest